Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: KERMAINEN KANA-KUKKAKAALIPAISTOS

Riisi ja kanakastike on ollut mun lempiruoka lapsuudesta asti ja tämä resepti syntyi inspiraationa siitä, kun hain vähähiilihydraattista vaihtoehtoa, jolla korvata riisi. Tuorekset kukkakaalimuru on ihan paras tuote ja teen siitä usein pizzapohjaa ja se toimii myös risottona. Tässä reseptissä olen siis korvannut riisin kukkakaalimurulla. Resepti on gluteeniton ja se sopii vähähiilihydraattiseen ruokavalioon 🙂

VALMISTUSAINEET
  • 400 g kanasuikaleita.
  • 1 paketti Tuorekset kukkakaalimurua.
  • 1 sipuli tai pakastesipulia.
  • 2 dl ruokakermaa (sopii hyvin myös kuohukerma).
  • Mausteita: suolaa, valkosipulia ja currya.

VALMISTUSOHJEET

  1. Kuullota sipulit ja kukkakaalimuru noin. 5 minuuttia.
  2. Kaada kukkakaali-sipuliseos hetkeksi kulhoon odottamaan.
  3. Paista kanasuikaleet. ja mausta.
  4. Kun kana on kypsynyt, kaada sekaan kukkakaali-sipuliseos.
  5. Lisää kerma ja anna poreilla hiljakseen kannen alla.

Tämä on niin hyvää ja tosi helppo ruoka valmistaa. Sekaan voi heittää myös vaikka sieniä, muita kasviksia yms. Aiotko testata tätä reseptiä? 🙂

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

 

RESEPTI: KUKKAKAALI-PORKKANAMUUSI

VINKKEJÄ JA INSPIRAATIOTA SYKSYN TUNNELMOINTIIN

SPOOKY SEASONIN TUNNELMAA PUMPKIN PATHCILLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *