Hae
Diiskuneiti

TOP 3: MAALISKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Enpä olisi ikinä uskonut millainen tämän vuoden maaliskuusta tulee. Koronavirus sai kaiken sekaisin ja myös itselläni se on muokannut aikalailla kalenteria ja työt ovat vähentyneet huimasti. Vaikka korona pelottaa, niin yritän silti elää normaalia elämää ja tehdä kaikkea kivaa. Mummille lähetin postin kautta suklaalähetyksen, sillä hän on nyt karanteenissa ikänsä vuoksi. Mieheni tekee normaalisti täyttä päivää töissä, joten sinänsä meillä ei ole arki muuttunut, paitsi mitä nyt mihinkään ei saa mennä. Mulla on sellainen olo, että tämä epidemia laantuu kyllä kohta ja kaikki me pääsemme taas kaikki palaamaan normaaliin arkeen. Nyt pitää nauttia siitä, että saa olla kotona ja on aikaa siivota vaatekaapit ja pelata pleikkaria vaikka koko päivän!

1. SUOSIKKIPAIKKANI TURUSSA

Toimin Turun lähettiläänä ja listasin maaliskuussa blogiin suosikkipaikkojani Turusta. Artikkeli kiinnosti ihmisiä, sillä se nousi maaliskuun luetuimmaksi jutuksi. Käykää ihmeessä kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa, ilmaista ja edullista Turussa voi kokea. Pakko sanoa, että tämä Turku postaus sai mulla päreet palaamaan, sillä kirjoitin juttua yli kaksi tuntia ja kun yritin julkaista sen, niin koko teksti oli hävinnyt bittiavaruuteen. Jouduin siis kirjoittamaan tekstin ulkomuistista uudelleen. Jutun kirjoittamiseen meni siis melkein koko päivä eli mahtavaa, että se nousi luetuimmaksi jutuksi, kun näin siihen niin paljon vaivaa 😀

Lue artikkeli tästä!

2. RESEPTI: GLUTEENITON TONNIKALAPASTA UUNISSA

Jaoin blogissa maaliskuussa mun gluteenittoman tonnikalapastan reseptin ja oli aika yllätys, että se sai tosi paljon lukijoita. Monet kokeilikin heti tuota reseptiä ja kiittelivät, että lapsetkin olivat tykänneet. Ihana jakaa reseptejä, mistä muutkin pitävät. Nimesin muuten tämän reseptin jutussa karanteeni-pastaksi, kun pääaineet ovat ihmisten hamstraamat makaronit ja tonnikala. Eli jos noita kahta löytyy sun kaapista, niin kannattaa avata tämä resepti. Pastan voi tehdä myös normaaleista makaroneista ellet noudata gluteenitonta ruokavaliota.

Lue artikkeli tästä!

3. SUURIN MUUTOS VERKKOVALMENNUS  – KUINKA PALJON LAIHDUIN

Olin kahdeksan viikkoa Monna ja Tuukka Pursiaisen vetämällä Suurin Muutos -verkkovalmennuksessa, jossa opeteltiin syömään oikein ja riittävästi. Kilojakin lähti, vaikka en urheillut sitten minuuttiakaan 😀 Käy kurkkaamassa jutusta mitä söin päivisin ja mitä vaaka näytti valmennuksen jälkeen.

Lue artikkeli tästä!

Mistä haluaisit lukea blogissani? Jätä alle ehdotuksesi 🙂

 

LUE MYÖS:

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

APUA – MUSTA ON TULLUT LIHAVA!

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2019

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Mä hlauaisin nähdä sun tekevän käsityön 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   APUA! Kommentoinkin tästä sun Instagramiin. Jonkun askartelun voisin tehdä, mutta käsitöissä olen kyllä maailman surkein 😀

 2. Mari kirjoitti:

  Turkulaisena fiilistelen tottakai tuota Turku postausta :D. Multa löytyy muuten myös tuo ekan kuvan muumipaita ;). Oon ihan pöhkönä muumivaatteisiin!

 3. Henna kirjoitti:

  Tuo Turku postaus pitää käydä lukemassa! Monesti siellä käynyt, mutta jotenkin ei ole yhtään osannut ajatella missä siellä olisi kiva vierailla 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Turku postaus oli kiva. Käytiin siellä tammikuussa ja varmasti mennään uudelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.