Hae
Diiskuneiti

ESITTELYSSÄ GLOSSYBOXIN JOULUKALENTERI 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

*Joulukalenteri on saatu PR-näytteenä.

Vihdoinkin pienien mutkien kautta Glossyboxin PR-näytteenä saatu *joulukalenteri löysi kotiini. Glossybox on ruotsalainen yritys ja heidän oma kosmetiikkaboksinsa on ehkä yksi maailman suosituimpia. Vuonna 2019 joulukalenteria alkoi vihdoin saamaan myös Suomesta ja siitä saakka olenkin nähnyt Glossyboxin joulukalentereita tyyliin jokaisessa kosmetiikkablogissa. Glossyboxin hehkutettu joulukalenteri on arvoltaan yli viisisataa ja se on myyty loppuun joka vuosi. Kalenteri painaa neljä kiloa ja se sisältää 24 luukkua. Mukana on paljon eri brändejä ja voin kertoa, että tästä kalenterista ei todellakaan tule mitään krääsää!

JOULUKALENTERIN ULKOASU JA LUUKUT

Joulukalenterin ulkoasu on häikäisevän kaunis vaaleanpunaisineen marmorikuviointineen. Joulukalenteri ei tosin omaan makuuni ole kauhean jouluinen, mutta mahtavaa tässä on se, että joulun jälkeen kalenteri muuttuu pinkiksi kosmetiikkakaapiksi, jonka voi laittaa meikkipöydälle tai kaappiin. On tosi mahtavaa, että nykyään monet joulukalenterien valmistajat suunnittelevat kalenerit niin, että niille on käyttöä myös joulun jälkeen. Joulukalenterissa on yhteensä 24 luukkua ja tuotteet ovat pakattu pieniin pahvirasioihin neljän vetolaatikon sisään. Oikean päivän luukun etsintä ei olekaan ihan helppoa, sillä numeroidut pahvirasiat ovat sekaisin eri vetolaatikoissa – eli vähän haastetta joulukuun pimeisiin aamuihin 😉

KENELLE GLOSSYBOXIN JOULUKALENTERI SOPII?

Glossyboxin joulukalenteri sisältää puoliksi ihonhoitotuoteita ja puoliksi kosmetiikkaa. Monien brändien joulukalenterit keskittyvät ainoastaan ihonhoitoon, joten jos haluat saada myös uusia meikkejä on tämä kalenteri hyvä valinta sinulle. Joulukalenteri ei sisällä mitään turhaa krääsää vaan luksustuotteita ja kalenteri sopii aikuisille naisille. Joulukalenterissa on mukana mm. seuraavia brändejä: Benefit, Mudmasky, Avant, Grace & Stella, Nailberry, Molton, Eyeko, Pixi Glow yms!

OMAT FIILIKSET JOULUKALENTERISTA

Itse olen kiinnostunut enemmän ihonhoidosta kuin meikkaamisesta, mutta näin parin koronavuoden jälkeen on ihan kiva kokeilla taas meikkaamista, kun ovet kissanristiäisiin ovat taas avoinna (tai no katsotaan kuinka kauan). Käytän itse aikalailla halppisbrändejä, joten tästä joulukalenterista paljastui minulle aivan uusia tuote-elämyksiä. Moni merkki oli sellainen, josta olin kuullut, mutta en ollut koskaan itse ostanut. Oli tosi kivaa tutustua uusiin merkkeihin ja tuotteisiin, joita tuskin olisin muuten osannut kaupasta valita. Koenkin, että joulukalenteri on kiva mahdollisuus kokeilla uusia brändejä ja löytää ehkä jokin uusi suosikki.

HINTA JA SAATAVUUS

Kalenterin hinta on 129€, mutta jos liityt myös Glossybox-kauneusboksin tilaajaksi, saat kalenterin hintaan 99€.

Kauneusboksi maksaa 17,99€ kuukaudessa ja se toimitetaan kuukausittain aina lähimpään postiautomaattiin. Tilauksen voi peruttaa koska tahansa, mutta tilaamalla kauneusboksin vaikka vain kuukaudeksi, saa tuon joulukalenterin silloin 99€ hinnalla. Joulukalenteria myy ainoataan Glossyboxin oma sivusto ja se on myyty loppuun joka ikinen vuosi – joten nyt äkkiä tilaamaan!

Tilaa kauneusboksi *tästä.

Tilaa joulukalenteri *tästä.

JOULUKALENTERIN koko tuoteSISÄLTÖ

Jos et halua pilata yllätystä, niin nyt kannattaa lopettaa lukeminen. Itse tosin en ikinä muista enää joulukuussa, vaikka olisin sisällön etukäteen kurkannutkin. Jouluaaton luukusta tulee täysikokoinen Ciate London I am woman -luomiväripaletti.

 • Seoul Kleen probiotics loose mineral powder – väritön mineraalipuuteri.
 • Avant Retexturing & anti-oxidising hyaluronic seerumi.
 • Grace & Stella dr. Pedicure jalkojen kuorintasukat.
 • Benefit The Porefessional meikinkiinnityssuihke.
 • Wander Beauty Trip for poskipuna-setti.
 • Nailberry Nail Lacquer strawberry-kynsilakka.
 • Molton Brown Orange & bergamont suihkugeeli.
 • Kaksipuoleinen kasvonputsausharja.
 • Figs & rouge primeri.
 • Mudmasky Mineral kasvoputsari.
 • Realher kulmakynä.
 • Doctor Babor hyaluronivoide.
 • Steve Laurant huulikiilto.
 • Pixi Glow kuoriva kasvovesi.
 • Vitamasques kasvonaamio.
 • Eyeko Black eyelineri.
 • Dessata detangling hiusharja.
 • Elemis Pro collagen kasvoputsari.
 • Daily consepts kuorintahanska.
 • This works deep -tyynysuihke / huonetuoksu.
 • Zoeva Infinite ripsiväri.
 • Illamasqua Mini antimatter huulipuna sävyssä bang.
 • James Read Sleep kasvonaamio.
 • Ciate London I am woman -luomiväripaletti.

Enää 11 päivää joulukuun alkuun ja vielä ehtii hyvin tilata joulukalenterin. Miltäs tämä Glossyboxin joulukalenteri kuulostaa – kiinnostuitko? Tilaa oma Glossybox joulukalenterisi *tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2021

DIISKUNEITI-BLOGI VIISI VUOTTA + SYNTTÄRIARVONTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.