Hae
Diiskuneiti

ESSENCEN UUTUUKSIA JA OHJEET TEKORIPSIEN KIINNITTÄMISEEN

*Sisältää mainoslinkkejä

Olin saanut Espanjan matkan aikana PR-toimistolta ylläripaketin postilaatikkoon, jonka yllättäen mieheni oli avannut, kun itse nukuin matkan jälkeen kaksi päivää putkeen kuumeen kourissa. Mun mies avaa aina kaikki mulle tulleet PR-paketit jos en ole itse kotona – hän ilmeisesti rakastaa yllätyksiä, vaikka yleensä paketit sisältävät kosmetiikkaa 😀 Tällä kertaa ylläripaketti sisälsi lemppari merkkini eli essencen uuden sarjan ”home on baby, let’s go party!” -luovaan juhlalookkiin tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat muuten myynnissä Tokmanneilla ja Cittareissa N-Y-T. Kurkataanpa nyt mitä uutuuksia paketista tuli ja muista osallistua artikkelin lopussa tuotearvontaan.

Tekoripset: to the moon & back!

Näissä todella näyttävissä tekoripsissä on kiinni hopeisia glitter-timantteja, jotka saavat silmät kimmeltämään kuin avaruus konsanaan. Osaan kuvitella, että itse laittaisin nämä johonkin reiveihin tai kesän festareille. Hintaa ripsillä on 3,69€ ja mukana tulee ripsiliima. Tekoripset on aina helpoin kiinnittää pinseteillä. Jos ripset tuntuvat liian pitkiltä omiin ripsiin, niin voit aina saksia niistä pienen pätkän pois. Katso alta ohjeet tekoripsien kiinnittämiseen.

Tekoripset: oriental nights

Nämä tekoripset ovat super tuuheat ja ne luovat todella intensiivisen katseen. Nämä sopivat tavalliseen bile-iltaan sekä koska vain, kun haluat korostaa silmiä ja näyttää upealta. Hinta on 3,69€

KASVOJALOKIVET

Ai, että nämä uudet kasvojalokivet ovat ihan käsittämättömän kauniita. Liimapintaiset kivet on helppo kiinnittää ihoon. Kivet kimaltelevat kuin tähdet ja tällä lookilla saat varmasti päät kääntymään kaikkialla. Nämä sopivat hyvin festareille, bileisiin ja ehdottomasti myös vapun juhlintaan sekä naamiaisiin! Hinta 3,69€ on niin edullinen, että nämä voi ostaa vaikka huvikseen jo testiin.

VINKKEJÄ TEKORIPSIEN KIINNITTÄMISEEN

 1. Taivuta omat ripset ja lisää niihin ripsiväriä.
 2. Suosittelen tekemään luomelle rajauksen eyelinerillä, koska sillä tavalla ripsinauhan saa paremmin peittymään. Tee rajaus jo ennen tekoripsien laittamista. Voit parannella rajauksia lisää tekoripsien asettamisen jälkeen.
 3. Kokeile ripsiä silmiisi ennen liimausta. Monesti itselleni tekoripset ovat liian pitkät ja joudun melkein aina leikkamaan palan pois ripsinauhasta.
 4. Lisää tekoripsien nauhaan liimaa pumpulipuikolla tai siveltimellä. Liimaa on vaikea annostella suoraan purkista tekoripsiin ja itselleni on monesti tullut liikaa liimaa ja silloin tekoripset näyttävät silmissä myös ihan kauheilta, kun liimalöntit näkyvät selkeästi valkoisina pisteinä ripsissä.
 5. Kun olet lisännyt ripsinauhaan liimaa koko sen pituudelta, niin kiinnitä ripsinauha ripeästi lähelle oman ripsiesi rajaa. Paina ripsinauhaa ensin keskeltä ja sitten vasta nurkista. Jos aloitat nurkista, niin keskiosa jää ”roikkumaan”.
 6. Paina ripsinauhaa kiinni sormilla noin 15 sekunttia, jotta liima kuivuu kunnolla ja ripsinauha jämähtää kiinni luomeen.
 7. Lisää tekoripsiin vielä ripsiväriä, se korostaa katsetta sekä yhdistää omat ripset tekoripsiin.

TEKORIPSIEN IRROITTAMINEN JA UUDELLEEN KÄYTTÄMINEN

 1. Poista tekoripset ottamalla niistä kiinni sisänurkasta (nenän vierestä) ja vedä ne irti ulkonurkkaa kohti.
 2. Jos haluat käyttää ripsiä vielä uudelleen, niin poista niistä liima heti pois meikinpoistoaineen avulla. Voit laittaa pieneen kippoon hieman meikinpoistoainetta ja laittaa ne siihen ”likomaan” ja loput liimat saat hinkattua pois vanupuikon avulla.
 3. Anna ripsien kuivua ja säilytä niitä niiden omassa paketissa, jotta ne eivät pääse taipumaan tai mene hukkaan.

Essencellä on todella hyvä valikoima edullisia tekoripsiä ja uutena hittinä ovat ehdottomasti essencen omat magneettiripset, jotka saa essenceltä alle kahdeksalla eurolla, kun muut merkit myyvät niitä 20-50€ hintaan! Shoppaile essencen tekoripsiä *tästä. Oletko sinä käyttänyt tekoripsiä?

8 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Oi, kasvojalokiviä pitää ehdottomasti hankkia vapuksi!

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Joo kunnon tekoripset, kasvojalokivet ja serpentiinä ja vappulook on done! Paitsi mun pitää saada taas oma vappupallo lisäksi 😀

 3. Marjut kirjoitti:

  Kasvojalokivet on kauniita. Viimeksi itselläni oli halloweenina <3

 4. NelliL kirjoitti:

  Mulla oli viimeksi karnevaaleilla sellaiset irtoripset, joissa oli myös sulkia. Ne oli mahdottoman pitkät ja painavat 😀
  https://villananna.blogspot.com

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ohhoh wau, kuulostaa aika makeilta 😀

 6. Asta B. kirjoitti:

  Irtoripset ovat aina olleet mun heikkouteni. En oo koskaan halunnut ”tuhlata” rahaa ripsienpidennyksiin (etenkin, koska tiedän, että olisin surkea niitä huoltamaan), joten tekoripset ovat olleet minun pelastukseni. Täytyypä miettiäkin näitä testiin!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Nämä essencen tekoripset ja ripsitupsut ovat onneksi edullisia. Essencellä on myös magneettiripset 8€ hintaan, oletko ajatellut koskaan magneettiripsiä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.