Hae
Diiskuneiti

EDULLISET YSTÄVÄNPÄIVÄN TREFFIVINKIT TURUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ollaan ystäviä jookos – kuin ananas ja kookos! Ystävänpäivä on pian täällä ja mikä olisikaan ihanempaa, kuin yllättää rakas ystävä tai puoliso syömisen ja aktiviteettien merkeissä. Keräsin tähän artikkeliin mitä kaikkea kivaa Turussa voi tehdä edullisesti ystävänpäivänä. Lahjakortit ravintoloihin ja aktiviteetteihin voi käyttää myös muulloin kuin ystävänpäivänä – joka päivä on ystävänpäivä vai mitä? 🙂

BROKADIN JUHLAMENU

Brokadi on uudehko ravintola Hansakorttelissa vanhan Rax pizzabuffetin tiloissa. Brokadi tarjoaa sichuanilaisen keittiön makuja ja kaikki annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikallisia tuottajia suosien. Ravintolasta aukeaa upeat näkymät Turun kauppatorille. Offerillan lahjakortti-asiakkaille on myös tarjolla valko- tai punaviiniä spessuhintaan – kysy lisää paikan päällä.

Alkuruoat

West Lake naudanlihakeitto
(naudan jauheliha, kesäkurpitsa, sieni, katkarapu, tofu, kevätsipuli, korianteri, kananmuna)

Suolaiset ja pippuriset jättikatkaravut 3 kpl
(jättikatkarapu, leivänmuru, purjo, seesami)

Pääruoat

Mustapippurilla maustettua naudan sisäfileetä kuumalla pannulla
(naudan sisäfilee, punasipuli, paprika, valkoinen bunashimeji-sieni, purjo, mustapippurijauhe, paistettu kananmuna)

Ankkaa valkosipulikastikkeessa kuumalla pannulla
(ankanrinta, paprika, punasipuli, valkosipuli, paistettu kananmuna)

Sichuanin keitetyt kalafileet chiliöljyssä
(kala, kiinankaali, pinaattikiinankaali, pippuri, korianteri, seesami, kevätsipuli, inkivääri, valkosipuli)

Jälkiruoat

Brokadin päivän kakkupala

Friteerattua banaania ja jäätelöä

Mitä: juhlamenu kahdelle 49€. | Missä: Brokadi | Hansakortteli Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kuva: Brokadi

TUPLATREFFEILLE KEILAAMAAN

Turun Bowlerissa on tullut käytyä kymmeniä kertoja keilaamassa ystävien ja työkavereiden kanssa. Vietettiin kerran Bowlerissa myös polttareita aktiviteettien ja ruokailun merkeissä. Bowlerissa on ystävällinen henkilökunta, isot tilat ja tunnelma on mukavan rento. Keilauksen ohella baaritiskiltä voi käydä hakemassa drinksuja ja yläkerrasta saa ruokaa lounasta ja illallista. Bowler sijaitsee kävelykadulla Kivikukkaron vieressä osoitteessa: Yliopistonkatu 29.

Mitä: keilarata tunniksi kahdelle 13€. | Missä: Bowler | Yliopistonkatu 29 Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kuva: Bowler.

MORRISSONSIN KOLMEN RUOKALAJIN MENU

Morrison’s on amerikkalaistyylinen ravintola Hansakorttelissa Kristiinankadun puolella. Ravintolassa on letkeä ilmapiiri ja todella hyvää ruokaa. Annokset ovat isoja ja viimeksi söin täällä salaatin, joka oli ihan jättimäisen kokoinen. Morrison’s tarjoaa herkullisen kolmen ruokalajin menun kahdelle, joka koostuu yhdestä jaettavasta alkuruoasta, valinnaisista kanaruoista tai leikkeistä sekä jälkiruoka-brownieista. Kurkkaa menu *tästä.

Mitä: kolmen ruokalajin menu kahdelle 39€. | Missä: MorriSon’s | Kristiinankatu 9 Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

PAKOHUONEPELI JA LIMUT

Pakohuone on tosielämän interaktiivinen pakopeli, jossa tulee selvittää tie ulos huoneesta ratkomalla erilaisia arvoituksia määrätyssä ajassa. Escape Room Pakene.fi tarjoaa Hitman tai Roadtrip -pakohuonepelin tarjoushintaan ja limut kaupanpäälle. Pakene.fi -pakohuoneet sijaitsevat Turun keskustassa.

Hitman-pakohuonepeli: viimeisen vuoden aikana useiden eri valtioiden johtavia henkilöitä on eliminoitu ja samalla tärkeitä asiakirjoja sekä dokumentteja on kadonnut. Tiedustelupalvelut sekä viranomaiset ympäri maailman ovat yrittäneet selvittää tekijää tuloksetta. Pelko kasvaa maailmalla, kuka on seuraava uhri? Agenttijärjestönne on antanut teille tehtäväksi etsiä todisteet ja selvittää kuka on kaiken takana. Siinä tehtävässä muut eivät ole vielä onnistuneet…

Roadtrip-pakohuonepeli: kesäinen road trip saa ikävän käänteen, kun ajatte kolarin metsätiellä. Muistikuvanne seuraavista hetkistä pätkivät, kunnes heräätte keskeltä painajaista syrjäisen talon kellariin lukittuna. Kellarin veriroiskeet ja työkalut kertovat kauhusta ja tuskasta jota täällä on koettu talon mielipuolisen isännän toimesta. Nyt on viimeinen tilaisuus päästä vapauteen tästä painajaisesta!

Mitä: pakohuone ja limut kahdelle 49€. | Missä: Pakene.fi | Linnankatu 22 d Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kuva: pakene.fi

LIPUT MUSIKAALIIN

Turun Nuori teatteri täyttää 50-vuotta ja juhlavuoden kunniaksi ohjelmistossa nähdään Elina Kilkun kirjoittama nuorisomusikaali: nuoruun on juhla! Musikaali on todellinen, karnevalistinen ja juhlallinen kuvaus nuorten elämästä 2020-luvun Suomessa. Räjähtävällä energialla, vimmalla ja innolla huikeaan biletunnelmaan katsojan johdattelee yli nelikymmenpäinen ensemble livebändeineen. Järisyttävät joukkokohtaukset, upeat koreografiat sekä kuplivat että dramaattiset musiikit räjäyttävät Turun Nuoren Teatterin näyttämön ennennäkemättömään loistoonsa.

Huom. esitykset ovat vasta maaliskuussa – joten tämä on täydellinen lahjaidea ystävälle tai puolisolle.

Mitä: musikaaliliput kahdelle 30€. | Missä: Turun Nuori teatteri | Ursininkatu 4 Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kuva: Turun Nuori Teatteri

SUSHILLE MARTTIIN

KOBE Sushi on yksi mun suosikki sushipaikoista Turussa. Heillä on ihan huikea valikoima susheja, mutta myös muita ruokia ja parasta on tietty edulliset hinnat. KOBE tarjoaa ystävyksille kahden hengen sushilajitelman hintaan 19€. Sushilajitelma sisältää: 8 kpl California uramakia, 10 kpl hossomakia, 2 kpl lohinigiria, 1 kpl grillattu lohinigiri, 1 kpl avokadomaki, 1 kpl ebinigiri, 1 kpl tamagonigiri, 1 kpl rapunigiri.

Mitä: sushilajitelma kahdelle 19€. | Missä: KOBE Sushi | Martinkatu 3 20810 Turku. | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

Kurkkaa tästä myös muiden kaupunkien ravintolatarjoukset:

*Helsinki, *Espoo, *Vantaa, *Tampere, *Jyväskylä ja *Oulu.

Miten sinä aiot muistaa ystävänpäivänä ystäviäsi tai puolisoasi?

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ARKEA PAKOON RUISSALON KYLPYLÄÄN

KAATOSADETTA JA MYRSKYÄ PAKOON NAANTALIN KYLPYLÄÄN

MINUN LEMPIRAVINTOLANI TURUSSA: PINCHO NATION

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *