Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

KANGAS JA VIIPALENAAMIOIDEN ABC

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Beauty
*Sisältää mainoslinkkejä

Sheet maskit – mitenköhän olen pärjännyt koko teini ja nuoruus aikani ilman niitä? Tuo ihana limainen, märkä ja kylmä naamio pelastaa kaikki huonot naamapäivät ja kannan näitä naamioita mukana myös reissuilla. Ensi kosketukseni kangasnaamioihin tapahtui pari vuotta sitten, kun ystäväni hehkutti niiden nimeen. Ekan kerran kangasnaamiota kokeiltuani olin koukussa – miten se voikin vaikuttaa niin hyvin ihoon, että tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Kangasnaamiot pelastavat jopa darranaaman, joten bileisiin lähtiessäsi muista hankkia kangasnaamio valmiiksi jääkaappiin odottamaan seuraavaa aamua. Jokaisen naamion jälkeen iho on kosteutettu ja pehmeä kuin vauvan pylly – i love it!

Mikä on K-Beauty?

K-Beauty on nyt esillä joka tuutissa ja se tarkoittaa siis korealaista kosmetiikkaa. Korealaiset naiset ovat todella tarkkoja ihonhoidostaan (ja sen kyllä huomaa) ja heille on tärkeää se, että miltä iho näyttää ilman meikkiä ei meikin kanssa. Korealaiset ihannoivat hehkuvaa ja raikasta ihoa, eikä niinkään viiden sentin pakkelikerrosta. Korealaiset suosivat laatua, joten he myös ostavat ainoastaan sellaista kosmetiikkaa, joka on oikeasti toimivaa.

Mikä ihmeen kangasnaamio?

Kangasnaamiot ovat kankaisia kasvoille levitettäviä naamioita, jotka sisältävät seerumia. Naamiot sisältävät erilaisia hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Naamioita löytyy monelle eri ihotyypille ja ”ongelmalle” kuten epäpuhtaudet, kuiva iho yms – itselleni tuskaa tuottaa aina naamioiden valinta, koska vaihtoehtoja on niin paljon, että en osaa koskaan päättää mitä kokeilisin seuraavaksi. *Tästä näet kätevästi mitä naamioita muut suomalaiset suosivat ja käyttävät eniten – eli voit valita ns. parhaat ja toimivimmat naamiot.

Viipalenaamiot?

Kangasnaamioita löytyy satoja erilaisia ja uutena hittinä tuntuu olevan Slice Maskit eli *kankaiset viipalenaamiot. Itse tykkään molemmista naamioista, mutta Slice Maskit ovat käteviä silloin, kun haluat vain pienen kosteutuksen esim. ennen meikkaamista. Viipalenaamiot sopivat täydellisesti myös muuhun kroppaan. Jos sinulla on kuivia kohtia esim. käsissä, jaloissa tai missä vaan niin voit täsmähoitaa kosteutusta tarvitsevia kohtia viipalenaamioilla. Viipalenaamiot kiinnittyvät paremmin kuin kangasnaamio ja auttavat keskittämään hoidon halutulle alueelle.

Miten kangasnaamioita käytetään?

Kangasnaamioita kannattaa käyttää täällä meillä Suomessa ympäri vuoden, koska vaihteleva ilmasto rasittaa ihoa. Viime kesän helteissä sain kangasnaamioista paljon apua hikiselle ja rasvaiselle iholle ja kylmä naamio pahimpien helteiden aikaan tuntui ihanalta. Nyt talvella oma ihoni on todella kuiva ja meikkivoide varisee pois alta aikayksikön, kangasnaamioista olen saanut avun ihon totaaliseen kosteuttamiseen. Paras hetki kangasnaamioiden käytölle on illalla, sillä nukkuessa iho korjautuu ja seerumi pääsee imeytymään ja vaikuttamaan kunnolla iholla.

Viipalenaamioita voi käyttää koska tahansa ja itse käytän niitä, jos olen esimerkiksi lähdössä johonkin juhliin tai olen muuten vain tekemässä vahvempaa meikkiä. Viipalenaamiot kosteuttavat kasvoja niistä kohdin mistä haluat ja viipalenaamio tuo iholle täydellisen hehkun ja kosteuteutun pohjan meikin loihtimista varten.

 1. Pese meikit pois ja puhdista kasvot. Itse käytän kasvoharjaa, joka vilkastaa kasvojen verenkiertoa ja valmistaa ihon vastaanottavaiseksi naamiolle.
 2. Aseta naamio kasvoille ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia.
 3. Taputtele loput naamiosta irtoavasta nesteestä kasvoille ja kaulalle.
 4. Sido seerumi lopuksi vielä kevyellä kasvovoiteella.

Miksi valita korealaiset kangasnaamiot?

Korealaiset kangas-, ja viipalenaamiot ovat laadukkaita, mutta kuitenkin edullisia. Naamiot ovat ihan mahtavia tehohoitoja iholle, joka tarvitsee välitöntä hoivaa. Tulokset näkyvät heti ja kasvot tuntuvat välittömästi pehmeiltä ja kosteutetuilta. Koska naamiot ovat edullisia on helppo kokeilla montaa eri naamioita ja löytää näin omalle iholle parhaat vaihtoehdot.

Minun suosikkini

 1. *Kocostar Watermelon Slice Mask Sheet. Tämä viipalenaamio sisältää vesimeloniuutetta joka kosteuttaa oikein kunnolla ja tuo iholle kirkkautta.
 2. *Kocostar Camellia Happy Mask. Olin vuonna 2017 töissä I Love Me -messuilla ja viimeisenä messupäivänä ihana kauneusbloggaaja Maria Glow yllätti minut ja toi minulle tämän Camellian Happy Maskin – taisin näyttää hieman väsyneeltä ja kulahtaneelta 😀 Tämä on ollut yksi lemppari naamioistani siitä asti. Kameliankukkaöljy tasapainottaa ja hoitaa ihoa, eli tämä naamio on kyllä ehdoton must have todella väsyneelle naamalle.
 3. *TonyMoly I’m Real Redwine Mask Sheet Pore Care. Tämä naamio on aivan huippu, sillä se pienentää ihohuokosia ihan oikeasti!
 4. *Kocostar Happy Black Mask. Tämä naamio on ihan must vähintään kerran kuukaudessa, sillä naamio poistaa iholta likaa, talia ja mustapäitä. Naamio sisältää hiiltä, joka imee epäpuhtauksia itseensä.
 5. *Benton etananaamio. Okei eli tämä naamio sisältää niin ällöttäviä ainesosia, että aluksi ajattelin: en varmana kokeile. No tästä tulikin yksi mun lempi naamioista, koska se kirkastaa ihon välittömästi. Kasvot näyttävät ihan erilaiselta tämän naamion jälkeen, koska etanaseerumi ja mehiläismyrkky korjaavat yhdessä ihoa ja lisäävät kollageenin tuotantoa. Nämä naamio on todella must ikääntyvälle iholle.

Oletko sinä kokeillut kangas-, tai viipalenaamioita? Suomalaisen Nobebeautyn verkkokaupasta löytyy mahtava kokoelma korealaisia kangasnaamioita. Heillä on nyt myynnissä rajoitettu erä *Sheet Mask & Chill pakettia, joka sisältää 18 naamiota hintaan 34,90€! Hyppää ostoksille *tästä.

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Beauty

7 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin rakastan kangasnaamioita ja aikamoinen kasa niitä tuolta kaapista tälläkin hetkellä on 😀

 2. Marjo kirjoitti:

  Kangasnaamioita tulee käytettyä ja pidän myös korealaisista tuotteita. Kylläpä nämä naamiot ovat ”syötävän kauniita”. Täytyy laittaa kokeiluun jossain vaiheessa 🙂

 3. Mia Malmi kirjoitti:

  Moikka! Korealaiset naamiot on omiakin lemppareita. 🙂 Otan niitä usein mukaan matkoille, ovat käteviä ja vievät vähän tilaa laukussa. Kocostar on kyllä tosi hyvä!

 4. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Mä olen kanssa suuri kangasnaamioiden fani, mikään ei tunnu niin ihanalta kun viileä kosteuttava naamio kasvoilla :). Todella kattava ja mielenkiintoinen postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *