Hae
Diiskuneiti

LEFFALAUANTAI: TOSCANAN AURINGON ALLA

Tässä postaus-sarjassa esittelen omia leffasuosikkejani kautta aikojen. Esittelen postauksissa sellaisia elokuvia, jotka olen nähnyt monta kertaa ja joiden katsomiseen en varmaan koskaan kyllästy. Esittelen aina joka lauantai yhden elokuvan ja toivon, että tekin löydätte jotain uutta katsottavaa, tai löydätte jonkin vanhan mieleen jääneen elokuvan uudelleen. Esittelen postauksissa vanhoja sekä uusia elokuvia, mutta yritän kertoa leffan tarinan sillä tavalla, etten paljasta koko juonta. Kolmantena elokuvana esittelen teille aivan ihanan romanttisen draaman nimeltään Toscanan auringon alla. Elokuva löytyy Netflixistä nimeltä Under The Tuscan Sun.


ELOKUVA: Toscanan auringon alla (Under the tuscan sun)

TYYLILAJI: Draamakomedia

VUOSI: 2003

KESTO: 1h 53 min

PÄÄNÄYTTELIJÄT: Diane Lane, Sandra Oh, Lindsay Duncan


Frances on kirjailija ja käy läpi rankkaa avioeroa. Hän lähtee lomalle Toscanaan ja päättää ettei halua enää takaisin kotimaahansa, jossa häntä ahdistaa kaikki. Frances päättää ostaa vanhan ja ränsistyneen 1700-luvulla rakennetun kivitalon maaseudulta. Talo on aivan järkyttävässä kunnossa, kaikki on rikki ja mikään ei toimi. Pikku hiljaa Frances laittaa taloa kuntoon ja tutustuu kyläläisiin, jotka auttavat talon kunnostamisessa. Frances saa paljon uusia ystäviä ja elokuvassa nähdään ihania maisemia, komediaa ja rakkaustarinoita. Löysin tämän elokuvan vasta muutama vuosi sitten ja olen katsonut tämän ainakin viisi kertaa sen jälkeen. Elokuva perustuu Frances Mayesin omaan elämänkertaan joka on ollut menestysromaani.

Löysin tällä viikolla todella mielenkiintoisen blogin, jonka laitoin heti kirjanmerkkeihin. Blogi kertoo Minna ja Mikko Lymin elämästä, eikä ihan tavallisesta sellaisesta – nimittäin he ostivat ränsistyneen talon Italiasta. Blogissa keskitytään talon remppaamiseen ja ihastuin blogiin sen vuoksi, koska se kuullosti aivan Toscanan auringon alta elokuvalta. Blogin nimi on Piccolo Salvo ja pääset lukemaan sitä tästä! Kuka lähtee mun kanssa auttamaan pariskuntaa remppaamisessa? Mä olen niin valmis lähtemään 😀

https://www.youtube.com/watch?v=moqovwrR_gE

Katherine: Never lose your childish innocence. It’s the most important thing.

Tämä on niin ihana leffa – oikeasti katsokaa! 🙂

 

 

4 kommenttia

  1. Liisa kirjoitti:

    Joo siis tää on mun yksi mun suosikkileffa. Oon katsonut tän varmaan viiteen kertaan. Tämän leffan vuoksihan mulla on haave muutaman viikon irtiotosta. Sen irtioton aikana meidän perhe asuisi Toscanassa vuokratussa huvilassa.

    Kiitti muuten tuosta blogivinkistä, just mun juttu 🙂

  2. Enid kirjoitti:

    Voi höh! Reissu Italiaan varattu kesäksi ja ajattelin blogista inspiroituneena avata nyt aamusta netflixin ja katsoa suosittelemasi elokuvan- vaan ei se löytynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.