Hae
Diiskuneiti

JOULUKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Apua kuinka surumielinen olotila mulla on, kun joulu on nyt ohitse ja vietetään vuoden viimeistä viikkoa. No onneksi joulu on taas ensi vuonna ja nyt on aika keskittyä alkavaan uuteen vuoteen ja uusien sekä vanhojen unelmien tavoitteluun. Joulukuussa oli montakin kivaa juttua, josta mulle jäi päällimmäiseksi mieleen tyttöjen ilta, pikkujoulut maalla ja tietenkin joulu 🙂

GIRLS NIGHT

Olin joulukuun alussa mun elämän ensimmäistä kertaa hautajaisissa ja se ei ollut kovinkaan mukava kokemus. Itkin ihan kunnolla ja koko päivän oli jotenkin voimat ihan poissa. Kun tulin hautajaisista kotiin mun kolme ystävää tulivat piristämään meille mua ja vietettiin samalla mun synttäreitä ja pikkujouluja. Leivoin meille keto-muffinsseja, keto-pizzaa ja tein pienen juustotarjottimen. Höpöteltiin, kuunneltiin musaa ja tehtiin piparitaloja. Oli kyllä ihana ilta ja pääsin näyttämään ekaa kertaa koronapassia, kun käytiin yksillä drinkeillä. Kaksi ystävistäni jäi meille vielä yöksikin ja oli kivaa aamulla heräillä yhdessä ja jutella vielä kaikesta ennen kuin he lähtivät.

PIKKUJOULUT MAALLA

Vietettiin viikko ennen jouluja pikkujoulua ystäväpariskunnan luona Yliskulmalla. Kaveri haki mut suoraan töistä heille ja alettiin valmistelemaan kunnon pikkujoulu-ateriaa. Tehtiin ankkaa, kalkkunaa, täytettyjä munia, salaattia ja kaikkia muita herkkuja. Ruokailun jälkeen vedettiin Youtubesta Deanne Berryn jumppatuokio – joka oli kyllä suuren virhe ikinä heti syömisen jälkeen ja olimme ystäväni kanssa seuraavana päivänä lihakset ihan kipeänä. Jos haluatte kuolla, niin hyppää tästä jumppavideoon. Saunottiin illalla tunnelmallisessa pihasaunassa, höpöteltiin, laulettiin karaokea ja kuunneltiin musaa. Vaihdettiin myös joululahjoja, mutta sovittiin, että ne saa avata vasta aattona ja sain ystävältä joulupallojen koristelusetin ja Dinosaurus tietokirjan – vissiin kaikki tietää, että olen kova Jurassic Park-fani 😀

joulu

Joulu meni taas niin nopeasti ja vaikka yritin nauttia joulunpyhistä ihan täysillä, niin jotenkin kello menee aina silloin kauheaa vauhtia – vaikka ei edes tekisi mitään järkevää. Jouluna oltiin tosiaan mieheni kanssa kotona ja mukana menossa oli siskoni ja Nappi-kissa. Joulu oli erittäin rauhallinen ja parasta oli se, että saatiin valkoinen joulu. Olen kirjoittanut meidän joulusta oman postauksen ja sen pääsee lukemaan tästä. Toivottavasti teilläkin oli mukava joulu ja jos ei – niin ensi vuonna uusi yritys 🙂

Nyt viedään tämän vuoden viimeisiä päiviä ja on aika suunnata katse ensi vuoteen. Mitään uuden vuoden lupauksia en ole oikeastaan tehnyt, mutta tavoitteenani on tehdä jotain hyvää ja voimaannuttavaa itselleni ja tukea omaa hyvinvointiani. Ihanaa uutta vuotta kaikille ?

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MARRASKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

VAIKUTTAJAMEDIAN PIKKUJOULUT HELSINGISSÄ

MEIDÄN JOULU 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *