Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

IHANA BYBI BEAUTY JA BIODELLYN YSTÄVÄMYYNNIT

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly
*Sisältää mainoslinkkejä

Biodellyn ystävämyynnit alkavat tänään ja kaikki tuotteet ovat vähintään -20% alennuksessa sunnuntaiseen 27.9.2020 saakka. Tuotteita on tarjouksessa myös tasahinnoin. Biodelly on tosiaan jo vuonna 2009 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Biodelly on selkeästi alansa edelläkävijä ja tästä syystä Biodellyn valikoima onkin aina todella laaja ja laadukas.

Oma luonnonkosmetiikan lempibrändini on tällä hetkellä ehdottomasti BYBI Beauty. BYBI on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Talvi on tulossa ja nyt iho tarvitsee kunnolla suojaa ja kosteutusta. Haluan tässä postauksessa vinkata teille omat lempituotteeni BYBI Beautyltä ja te saatte ne kaikki vähintään -20% alennuksella *tästä (osassa on vielä enemmänkin alennusta) 🙂

BYBIN TUOTTEET OVAT:

  • 100% luonnollisia.
  • Vegaanisia.
  • Cruelty Free.
  • Leaping Bunny sertifikaatti.

Strawberry Booster MANSIKKASEERUMI

Tämä öljyseerumi sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä ja se tekee välittömästi ihosta ihanan pehmeän. Seerumi myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä suojaa ihoa auringolta. Seerumi sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Itse pidän tässä seerumista erityisesti siitä, että se imeytyy nopeasti ihoon ja välillä saatan laittaa sitä tipan myös päivä-, tai yövoiteen sekaan tuomaan extra-kosteutusta. Seerumi on todella riittoisa eli ihan tippa kasvoille riittää hyvin. Seerumin tuoksu ei ole minun mielestäni mikään kovin hyvä, mutta muuten seerumi on ihan SUPER!

Sisältää: ellagiinihappoa, E-vitamiinia, antioksidantteja.

PS. mansikansiemenöljy on peräisin mehutuotannnon ylijäämästä – ihan huikeaa!

Hinta: 13,00€ 17,90€ | Osta *tästä!

MEGA MIST KASVOSUIHKE

Tätä kasvosuihketta olen hehkuttanut ennenkin täällä blogissa. Kasvosuihkeet ovat minulle yhtä tärkeitä  ihonhoitotuotteita, kuin esimerkiksi kosteusvoiteet. Kasvosuihke kosteuttaa ja kirkastaa ihanasti ihoa päivän aikana. Minulla on kasvosuihke aina mukana käsilaukussa ja sellainen löytyy myös työpaikkani jääkaapista. BYBIN kasvosuihke on ihan mun lemppari, sillä se sisältää todella paljon hyaluronihappoa eli se kosteuttaa hyvin ihoa ja sopii omalle ikääntyvälle iholle. Kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää: hyaluronihappoa, ruusua, granaattiomenaa, merilevää ja appelssiinin kukkaa.

Hinta: 34,90 | Osta *tästä! (ääk tämä on loppuunmyyty, varmasti tulee pian lisää)

C-Caf Cream kirkastava kasvovoide

Tämä kasvovoide on ehdottomasti väsyneen ihon pelastus. Voide sisältää kofeiinia ja vihreää teetä, jotka yhdessä vähentävät kasvojen alueen turvotusta. Kosteuttava vaikutus häivyttää juonteita ja kofeiini kirkastaa ihon uuteen hehkuun. Voide sisältää myös probiootteja, jotka auttavat parantamaan ihon vastustuskykyä. Voide on todella riittoisaa eli ihan pieni annos voidetta riittää koko kasvojen iholle. Voide imeytyy myös nopsaan ja se sopii hyvin meikin alle. Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti väsyneelle, samealle ja epäpuhtaalle iholle.

Sisältää: kakaduluumua, C-vitamiinia, kofeiinia, vihreää teetä, Lactobasillus Ferment Lysate -probioottia, granaattiomenan uutetta, appelssiinikukkavettä.

Hinta: 25,00€ 37,90€ | Osta *tästä!

Babe Balm Monitoimibalmi

Tämä on aivan ihana voide ja se on todella monikäyttöinen. Käytän tätä ihon kuiville kohdille, huulille, ihon rohtumiin, kuiviin kyynerpäihin, kynsinauhoihin yms! Babe balm on todella kosteuttavaa, pehmentävää ja ihanan tuoksuista. Tämä on ihan ehdoton voide syksyn ja talven viimoihin. Ennen kuljetin mukana aina bebanthenia, mutta nykyään tämä on korvannut sen aivan täysin.

Sisältää: pequiöljyä, kookosöljyä, cameliaöljyä, vaniljaa, vernissapuun hedelmien vahaa, bataattia, Gardenian kukkaa, Q10, kokumvoita, skvalaania.

Hinta: 17,00€ 24,90€ | Osta *tästä!

Night Nutrition Proteiiniyövoide

En osaisi mennä nukkumaan ilman yövoidetta ja jos joskus sohvalle olen ilman yövoidetta nukahtanut, niin kyllä sen on aamulla naamasta huomannut. Tässä isässä iho tarvitsee kunnon kosteutuksen yöksi ja parasta yövoiteessa onkin, että se ravitsee sekä kosteuttaa ihoa yön aikana. Tässä yövoiteessa sen öljyt ja vitamiinit auttavat ihoa uudistumaan yön aikana ja aamulla peilistä kurkisstaa kirkkaat ja kimmoisat kasvot. Voide on todella riittoisaa ja pieni silaus kasvoille riittää. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Sisältää: lehtikaalin-, sitruunan-, ja porkkanan proteiineja, A,E ja C-vitamiineja, vadelman-, parskaalin-, ja kaurasiemenöljyä.

Hinta: 28,00€ 37,90€ | Osta *tästä!

Acid Gold AHA Face Mask Kasvonaamio

Tämä kasvonaamio on aivan ihana ja se näyttää sekä tuoksuu ihan hedelmäpiltiltä. Naamio kuorii ihosta pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Kasvonaamio on hyytelömäistä ja mukana tulee levitystä helpoittava sivellin. Naamion vaikutusaika on noin 15 minuuttia ja ei kannata pelästyä jos kasvoilla tuntuu pientä kihelmöintiä, se johtuu AHA-happojen kuorintareaktiosta. Omat kasvoni ovat aina todella kirkkaat ja pirteän näköiset naamion jälkeen ja tämä onkin ensimmäinen kilpailija mun The Body Shopin hiilinaamiolle. Naamio on keltaisen väristä, joten Halloweenin kurpitsalookin saa loihdittua tällä maskilla 😀

Hinta: 21,00€ 29,90€ | Osta *tästä!

Sisältää: kurpitsa-, ja papaiinienstyymejä, AHA-hedelmähappoja, mustikkaa, sokeriruokoa, tyrniöljyä, A, C ja E-vitamiineja, glyserolia, ksylitolia.

BYBI Beauty on kyllä aivan ihana brändi. Laadukkaiden ja toimivien sisältöjen lisäksi kaikki heidän söpöt tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Nyt kannattaa hyödyntää *Biodellyn ystävämyynnit ja kotiuttaa BYBIN ihanat tuotteet hoitamaan viiman piiskaamaa ihoa. Onko BYBI Beautyn tuotteet sinulle tuttuja? 🙂

Ostoksille pääset *tästä!

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tuossa olikin useampi itsellenikin tuttu tuote 🙂

  2. Kati / Katinkontit kirjoitti:

    Minulle yksikään tuote ei ollut tuttu. 😀

  3. Marjo kirjoitti:

    Kiitos vinkkauksesta 🙂 Biodellyn ystävämyynnissä on muutamia tuttuja tuotteita mutta BYBI Beautyn tuotteita en ole koskaan kokeillut. Tuo Strawberry Booster mansikkaseerumi on varmasti superihana. Sitä haluaisin kokeilla!

    https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  4. riitta reissaa kirjoitti:

    Uusi tuotesarja minulle, mutta kuulostaa hyvältä. Ainakin tuotteissa näkyy olevan tosi hyviä aineosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *