Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TOP 5: PARHAAT ASIAT SYKSYSSÄ + JUNKYARD ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Syksy on ihana aika vuodesta ja saamme olla kiitollisia, että meillä täällä Suomessa on neljä erilaista vuodenaikaa – se on suuri rikkaus, joten nautitaan siitä. Ilma on ihanan raikas, luonto upeilee väriloistollaan ja sateen ohella saamme vielä nauttia vähän aurinkoisistakin päivistä. Syksy merkitsee mulle aikaa, jolloin kaiken voi aloittaa alusta ja vaikka luonto vaipuu talviunille, niin minä en – päinvastoin 🙂

*Huppari 39,90€, Junkyard.

ELÄIMIEN RUOKINTA

Rakastan syksyssä ja talvessa sitä, kun saan laittaa ruokaa oraville ja pikkulinnuille. Meidän takapihalla käy aina kova vilske ja sitä on niin hauska seurata ikkunan takaa. Lisään eläimille ruokaa päivittäin ja olen ripustanut takapihalle myös linnunpöntön, jonne pikku piipertäjät pääsevät suojaan tuiskuilta ja talven pakkasilta.

kääriydy hUPPariin

Ilmojen viilentyessä on ihana kääriytyä pehmoiseen ja isoon huppariin. Koko kesä tulee aina kuljettua mekoissa ja ilmojen viiletessä on ihana pikkuhepenien sijasta heittää päälle pehmeä oversize huppari.

KANERVAT JA LYHDYT

Syksyn tullen on virkistävää vaihtaa kuihtuneet kesäkukat kanerviin ja kuusen oksiin. Kävin ostamassa Ikeasta uusia kukkaruukkuja ja bongasin Tokmannilta 6 kpl kanervia kympillä mukaan. Laitoin kanervia piristämään etu-, ja takapihaa. Lyhdyillä saa myös ihanan tunnelman pihalle tai parvekkeelle. Meillä lyhdyt koristaa myös sisällä ja poltankin kynttilöitä päivittäin – ne tuovat ihanan kotoisan tunnelman pimeneviin päiviin.

PUMPKIN SPICE LATTE

Ah, tuo herkullinen joka syksy kahviloihin saapuva kanelin tuoksuinen kahvi on saatava joka vuosi. Starbucksia ei meiltäpäin löydy, mutta onneksin pumpkin spiceä myy nykyään myös muut kahvilaketjut. Cafe Piknikistä ostin viime syksynä parhaimman makuisen pumpkin spicen. Olen tehnyt myös Lattemamman reseptillä pumpkin spice-maustetta suoraan purkkiin, josta sitä on kätevä ripotella latten päälle.

halloween

Syksyssä ihan mun lempparein juttu on Halloweenin odottelu ja naamiaisjuhlien järjestäminen. Mulla on ollut jo muutaman viikon ajan ulko-ovessa söpö variksenpelätin ovikranssi ja anoppi toi mulle mökiltä kurpitsan, joka pitäisi pian kaivertaa, ennen kuin sen menee huonoksi.

ALEKOODI

Mistä asioista sä pidät syksyssä? 🙂

Kuvissa näkyvä ihana *huppari on Junkyardin valikoimasta ja päälläni on koko L. Saatte koodilla DIINA15 kaikista *Junkyardin tuoteista -15% alennuksen yli 50€ tilauksiin.  Koodi ei koske aletuotteita ja se on voimassa 30.9 saakka.

 

LUE MYÖS:

LET’S PARTY: BLOGINI TÄYTTÄÄ 3-VUOTTA + ALEKOODI

LOPPUVUODEN BUCKET LIST + ALEKOODI

 

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Syksyssä on ehdottomasti parasta ruska 🙂

 2. Sorakukka kirjoitti:

  Syksyssä mukavaa on rusta, lupa poltella takassa tulia sekä sadonkorjuu

 3. Mari kirjoitti:

  Mä pidän myös kovasti syksystä. Ihanat luonnon värit, pimeys ja kynttilät, raikkaus.. 🙂

 4. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos ? täällä myös syksyfani, kanervat ja lyhdyt ihan huippuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.