Hae
Diiskuneiti

VUODEN TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA

Vuosi 2018 on nyt takana ja on tullut aika esitellä vuoden tykätyimmät Instagram-kuvat. Minut löytää Instagramissa nimimerkillä Diiskuneiti. Päivittelen varsinkin Instagram storya päivittäin, joten jos tavalliset arkiset hömpötykset kiinnostaa, niin hyppää ihmeessä seuraamaan minua myös Instagramin puolelle tästä.

KOTI

Enpä olisi uskonut, että vuoden tykätyin kuva oli meidän kodistamme. Vihaan yli kaiken tuota meidän kellertävän väristä tapettia ja itse näen kuvassa vain sen tapetin 😀 Esittelin artikkelissa Desenion julisteita ja koko jutun voit lukea tästä. ONNEKSI olemme päässeet myös tuosta kaameasta tv-tasosta eroon ja nykyään sen tilalla komeilee Ikeasta ostettu ihana valkoinen tv-taso.

MATCHA COFFEE

Olin mukana joulukuussa uuden Matcha Coffeen lanseerauksessa ja yhteistyössä otettu kuva nousi toiseksi tykätyimmäksi. Tämä uusi Matcha Coffee piristää paljon enemmän kuin kahvi ja sitä voi lisätä esim. teen, kahvin, puuron ja vaikka smoothien sekaan. Lue lisää tuosta ihmeaineesta tästä. Mulla kesti ihan hirveän kauan tajuta kuinka paljon tuota matcha-jauhetta tulee annostella, sillä suurina määrinä se ei maistu kauhean hyvälle. Otin niin paljon kuvia, että mukiin annosteltu kahvi ja matchajauhe olivat jo ihan jääkylmiä – sen ehkä huomaa mun muikeasta ilmeestäkin 😀 Katso molemmat kuvat tästä.

ESSENCEN JOULUKALENTERI

Yksi viime vuoden odotetuimmista ja suosituimmista joulukalentereista oli Essencen joulukalenteri. Sain kyseisen kalenterin PR-näytteenä ja tein siitä unboxingin blogiin marraskuun puolella. Sekä artikkeli blogissa, että kuva Instagramissa olivat valtavan suosittuja. Repisin yhtenä marraskuisena iltana koko joulukalenterin kerralla auki ja mies kysyi, että mitä ihmettä sä teet – no unboxingia tietenkin 😀 Voit kurkata tästä mitä kaikkea Essencen joulukalenteri vuosimallia 2018 piti sisällään.

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERI

The Body Shopin joulukalenteri kiinnosti myös kovasti ihmisiä blogin sekä Instagramin puolella. Tein The Body Shopin uudenvuoden kalenterista unboxingin blogin puolella sekä avasin TBS:n joulukalenterin luukut joka päivä Instagram storyissa joulukuussa. The Body Shop oli myös ihastunut kuvaani ja he jakoivat sen omassa kansainvälisessä Instassaan.

YANKEE CANDLE JOULUKALENTERI

Joulukalenterit olivat selkeästi vuoden suosituimpia juttuja, sillä myös kuva Yankee Candlen tuikkukalenterista pääsi tykätyimpien kuvien listalle. Yankee Candlen joulukalenteri oli aivan ihana ja voi kuinka kaipaan sitä, kun joka aamu sai sytyttää jouluisen tuikun tuomaan tuoksua kotiin samalla, kun nauttisin aamukahvia. Eräällä tutulla oli myös Yankee Candlen joulukalenteri ja hän kirosi minulle, kun ei ollut saanut luukkuja kauniisti avattua ja koko kalenteri oli ihan repaleina 😀 Onneksi itse sain luukut kyllä kauniisti avattua.

HÄVIKKIRUOKA

Kirjoitin pitkän jutun hävikkiruoasta ja Matsmartin hävikkiruokakaupasta. Kuva sekä artikkeli blogissa olivat molemmat todella tykättyjä. Mulla kesti hirveän kauan miettiä miten saan Matsmartin pahvilaatikon ja itseni samaan kuvaan, mutta lopulta keksisin siihen suhteellisen luonnollisen ratkaisun samalla, kun kasasin tuotteita ruokakomeroon. Lukaise juttu hävikkiruoasta tästä.

KANGAS-, JA VIIPALENAAMIOT

Korealainen kosmetiikka eli K-Beauty on nyt in ja sen huomasin myös, kun kirjoitin oppaan kangas-, ja viipalenaamioista. Kukapa ei rakastaisi noita ihania limaisia ja kosteuttavia naamioita! Maskien kanssa kuvaaminen oli hieman hankalaa, sillä viipaleet alkoivat kuivahtaa ja putosivat jatkuvasti kasvoiltani. Lopulta keksin laittaa viipalenaamioita käteen ja siitä tulikin yksi vuoden suosituimmista kuvista!

LOMAROMANSSIT

Olin vuoden 2018 keväällä mukana Momondon Open World kilpailussa, jossa kirjoitin artikkelin lomaromansseista. En päässyt artikkelilla palkintosijoille, mutta olipa hauska kirjoittaa tuota kyseistä artikkelia. Voit lukea sen tästä. Kuvassa olen Kreetalla Kolimbarin kylässä ja pikku viineissä tuijotan kaunista turkoosia merta. Kuva on itseasiassa vuodelta 2013, kun olin exäni kanssa Kreetalla, joten kuva tuo itselleni hirveän ristiriitaisia tunteita – vaikka kaunis kuva onkin.

NIISKUNEITI

Kuva Niiskuneiti-mukista on otettu kesällä takapihaltamme. Muistan, että nauttisimme kesäbrunssia ja kahvin sijaan mukissa oli Mimosaa eli skumppaa ja tuoremehua. Mukin reunassa näkyy ihan selvästi valuvaa oranssia Mimosaa 😀 Yleensä Mimosa juodaan kuoharilasista, mutta tietenkin itse Diiskuneiti juo sen vain ja ainoastaan Muumi-mukista!


Jännittävää nähdä millaisia kuvia tänä vuonna tulee otettua ja mitkä niistä nousevat tykätyimmiksi. Täytyy muuten vielä sanoa, että en omista edes kameraa vaan kuvaan kaikki kuvat iPhonella ja sen varmasti huomaa kuvien laadusta. Täytyisi varmaan jossain kohtaa säästää ja ostaa ihan oikea kamera. Ihanaa ja energistä uutta vuotta kaikille lukijoilleni – kivaa kun tykkäätte jutuista ja kuvistani, kiitos 🙂

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin juuri kokosin vuoden katsotuimpia kokoon – tuplana 😀
  Näitä on hauska katsella ja usein tulee toisen kuvista bongattua myös jotain minkä on ehkä itse missannut kokonaan – tuo Instagramin feedi kun on nykyään mitä on :/

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Olen myös listannut blogiini vuoden katsotuimmat 🙂
  Kivoja ja erilaisia blogipostauksia on sinulla ollut. Tuo hävikkiruoka kiinnostaa. Kävin syksyllä pienessä seminaarissa, jossa yhtenä osa-alueena käsiteltiin hävikkiruokaa. Siellä käsiteltiin mm. kuinka paljon laivalla tulee hävikkiruokaa esim. seisovassa pöydässä. Ihmisethän ottavat lautaselle enemmän ruokaa kuin syövät. Ja kun syöjiä voi on kahdessa kattauksessa noin 400, niin hävikkiruokaa syntyy valtavasti.
  Hyvää uutta vuotta 2019!

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Täytyypä käydä katsomassa sun vuoden katsotuimmat kuvat ja kiitos paljon sinulle positiivisesta palautteesta 🙂

  Se on kyllä varmasti aivan järkyttävä määrä, mitä buffeteissa menee ruokaa roskiin – huhhuh! 🙁

 4. Marjo kirjoitti:

  Vuoden katsotuimmat kuvat #bestofnine tein itsekin Instagramin puolella.
  Se on jännä miten usein omasta mielestä vähän huonosta tai epäonnistuneesta kuvasta tuleekin katsojien mielestä ihan hurjan suosittu. Koskaan ei voi tietää mikä kuvassa puhuttelee muita.

  Tuo Muumikuva tuo jotenkin hyvin kuuman kesähetken tunnelman tänne tammikuun lumen ja pakkasen keskelle. Pidän tästä todella paljon. Myös naamiokuva on hauska ja kiva idea kiinnittää naamio käteensä kuva tilanteessa.

  Hävikkiruokaa syntyy aivan liikaa ja itsekin olen käynyt kuuntelemassa Silja Linen vastuullisuusbrunssilla miten laivayhtiöissä pyritään minimoimaan hävikkiruokaa mm. pienentämällä buffetlautasten kokoa.

  Hyvää alkanutta uutta vuotta 2019!

 5. Minna kirjoitti:

  Tuon viipalenaamiokuvan muistankin nähneeni. Onnistunut kuva! Toinen lempparini on body shopin kalenterikuva. Tuo #bestnine sovellus on kyllä hauska ja mielenkiintoinen. Minäkin tein kollaasin. Blogiin kirjoittelin myös tarinat kuvien takaa.

  Hyvää alkanutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.