Hae
Diiskuneiti

VEGAANISEN BUDGIE BRÄNDIN UUSIA TUOTTEITA HIUKSILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen aikaisemminkin hehkuttanut täällä blogissa Budgien hiustenhoitotuotteita. Vanhan postauksen Budgiesta pääset lukemaan tästä, jossa esittelen brändiä tarkemmin. Budgie on viime vuonna lanseerattu ruotsalainen brändi joka tekee vegaanisia ja edullisia tuotteita hiustenhoitoon. Huomasin, että nykyään Budgie tekee myös ihonhoitotuotteita, joita olisi kyllä kiva päästä testaamaan, sillä olen kovasti tykännyt heidän hiustenhoitotuotteistaan. Sain kesällä PR-toimistolta testiin muutamia Budgien uutuuksia (kiitos Marsaana, Katariina), joita olen nyt sen verran testaillut, että voin kertoa teillekin näistä 🙂

HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ KIHARAVOIDE

Mulla menee hiukset luonnostaan laineille ja rakastan sitä. Nuorempana tuli aina suoristettua hiuksia ja en ymmärrä miksi hiukset piti saada aina piikkisuoriksi? En ole käyttänyt hiustensuoristajaa varmaan kahteen vuoteen ja olen päästänyt luonnolliset laineet valloilleen. Tämä hiuksiin jätettävä kiharavoide on tosi miellyttävä, sillä se poistaa pörröisyyttä ja tekee laineista sileämmät. Olen myös kokenut, että voide antaa kiharoille pitoa ja laitan tätä myös hiuksia kihartaessa. Kiharavoide antaa hiuksille hehkuvan kiillon ja itse sipaisen tätä yleensä hiusten latvoihin hiusten ollessa ponnarilla ja saan ihanat laineet. Tämä kiharavoide on Budgien Limited Edition tuotesarjasta ja se on suunniteltu yhteistyössä Sainabou Chune hiusstylistin kanssa.

Käyttö: sipaise kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan (jos sinulla on kunnon kiharat) ja pelkkiin latvoihin jos hiuksesi ovat vain taipuisat, mutta kuitenkin laineille pyrkivät.

Sisältää: moringa-, avokado, risiini-, ja kookosöljyä.

Hinta: 19,90 | Tuotetta myy *KICKS-verkkokauppa.

HIUSNAAMIO KIHAROILLE JA TAIPUISILLE HIUKSILLE

Käytän tätä hiusnaamiota kerran viikossa, koska pesen hiukset vain kahdesti viikon aikana. Tämä hiusnaamio on kyllä kunnon tehopommi, sillä se sisältää tosi paljon erilaisia öljyjä ja hiuksista tulee niin pehmoiset ettei järkeä. Hiusnaamio on tarkoitettu juuri kiharoille ja lainekkaille hiuksille ja se antaa kiharoille kimmoisuutta. Kaikki budgien tuotteet tuoksuu todella hyvältä ja niin myös tämäkin. Tuoksuna on Bohemian Bloom ja minusta naamio tuoksuu ihan kukkakaupalta, ah! Itse en käytä laisinkaan hiustenkuivainta, mutta tämä naamio sisältää myös lämpösuojan. Myöskin tämä tuote on Limited Edition -sarjaa.

Käyttö: ohjeissa sanotaan, että naamio tulisi levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja vaikutusaika on 20 minuuttia. Noh mä pesen hiukset yleensä työaamuisin, joten aika ei riitä moiseen ja laitan hiusnaamion aina kuiviin hiuksiin vaikuttamaan sillä aikaa kun keitän kahvin ja puuron. Pesen sitten hiusnaamion pois ja vasta sen jälkeen pesen hiukset shampoolla – toimii hyvin niinkin 😀

Sisältää: moringa-, avokado-, jojoba-, ja kookosöljyä sekä auringonkukkauutetta.

Hinta: 19,90 | Tuotetta myy *KICKS-verkkokauppa.

PÄÄNAHAN KUORINTA

Mulla on aikaisemminkin ollut käytössä Budgien päänahan kuorinta-aine ja se oli kyllä todella hyvä. Päänahkaan ja hiuksiin jää paljon jäämiä esim. kuivashampoosta ja hiuslakasta, joten on todella hyvä kuoria päänahka kunnolla vähintään kerran kuukaudessa. Tässä kuorinnassa on sokerikristalleja, jotka kuorivat hellästi päänahkaa ja kuorinnan jojobaöljy kosteuttaa hiuksia. Kuorinnasta ei jää mitään jäämiä, koska sokeri liukenee vedessä. Tuoksu tässä on aivan ihana ja tämä sopii hyvin myös vartalolle, mutta itse käytän tätä ainoastaan päänahan kuorintaan.

Käyttö: tuote on todella paksua ja se onkin tuotteen ainoa huono puoli, sillä tuotetta saa puristaa verisuonet otsasta pullistaen ulos 😀 Kastele hiukset ja hiero kuorinta-ainetta päänahkaan. Kannattaa hieroa kunnolla – samalla saa hyvän päähieronnan ja kuorinta-aine alkaa vaahtomaan. Annan aineen vaikuttaa hetken ja huuhtelen sen pois. Kuorinta jättää hiukset aika kuivan oloisiksi, koska se imee kaiken epäpuhtauden ja lian pois, joten kunnon hoitoaine on tarpeen tämän jälkeen.

Sisältää: jojobaöljyjä ja sokerikristalleja.

Hinta: 14,90 | Tuotetta myy *KICKS-verkkokauppa.

KUIVASHAMPOO AKTIIVIHIILELLÄ

Tämä kuivashampoo kului mulla alta aikayksikön – siis ihan mahtava tuote rasvaisille hiuksille. Kuivashampoo sisältää aktiivihiiltä joka poistaa todella hyvin hiuksista rasvaisuutta. Tämä kuivashampoo nousi ehdottomasti mun kuivashampoiden TOP 5 listalle – suosittelen!

Hinta: 9,90 | Tuotetta myy *KICKS-verkkokauppa.

Budgiessa on ehdottomasti parasta niiden toimivuus, edullisuus ja tuoksu! Mulla on jotenkin outo nenä, kun musta oikein mikään hiustenhoitotuote ei tuoksu kovinkaan hyvälle. On ihan muutamia jotka kelpuutan tuoksun puolesta, mutta Budgiella kaikki tuoksuvat hyvältä – vaikka ei sillä tuoksulla niin väliä pitäisi olla, mutta onhan se kiva tuoksua suihkun jälkeen ihanalta 🙂

Budgien tuotteita myy ainoastaa KICKS-verkkokauppa ja myymälät. Kaikki Budgien tuotteet näet *tästä.

Oletko sinä kokeillut jo Budgien ihania hiustenhoitotuotteita? 🙂

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: UUDET BUDGIEN VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

TOP 10: EDULLISET JOULUN KOSMETIIKKAPAKKAUKSET

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Se on niin ihanaa kun löytää itselleen sopivat tuotteet 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Riitta reissaa kirjoitti:

  Hyvä lista! Tuo hiusnaamio menee kokeiluun!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Budgiella on niin ihania tuotteita <3

 4. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tuota kuivashampoota olisi kiva testata. Tuo kiharavoide kiinnostaa myös. Minulla tosin on vain hieman taipuisat hiukset, ei kiharat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.