Hae
Diiskuneiti

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2022

Testailen joka vuosi paljon eri brändien kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteita. PR-toimistot lähettävät minulle useasti uutuuksia testiin ja ne tuotteet, joista todella pidän ansaitsevat aina oman artikkelinsa täällä blogissa. Vuosi on nyt vaihtunut ja keräsin tähän artikkeliin kaikki parhaat testaamani kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteet vuodelta 2022 🙂

TANGLE TEEZERIN SELVITYSSUIHKE

Sain Vaikuttajamedian kesäjuhlien PR-kassista Tangle Teezerin Everyday Detangling -selvityssuihkeen, joka on löytänyt kyllä paikan mun sydämestä ja käytän tuota selvityssuihketta melkein päivittäin. Suihke hoitaa ja tuo samalla mukavasti kiiltoa hiuksille ja sen tuoksu on aivan mieletön. Laitan suihketta aina pesun jälkeen, mutta käytän sitä myös muutenkin hiusten silottamiseen. Mulla on tosi pörröiset hiukset olleet aina ja tämä selvityssuihke on kyllä mun hiusten bestis!

 • Vegaaninen.
 • Sopii normaaleille ja ohuille hiuksille.
 • Antaa lisäkosteutta.
 • Ei jätä tuotejäämiä hiuksiin.

Hinta: 15,50€ | Osta *tästä tai lue lisää vanhemmasta artikkelistani tästä.

THE ORDINARYN HYPETETYT IHONHOITOTUOTTEET

Pääsin vihdoin viime vuonna testaamaan kovasti hypetettyä The Ordinary -ihonhoitosarjan tuotteita ja olin kyllä ällikällä lyöty. Tuotteet olivat ihan supertehokkaita ja toimivia – joten en enää yhtään ihmettele Tiktok -hypeä tämän tuotemerkin osalla. The Ordinary kehittää jatkuvasti tuotteitaan tavoitteena tehokas ihonhoito ja edullinen hinta. Mun 16-vuotias pikkusisko on myös aivan hulluna tähän sarjaan 🙂

The Ordinaryn tuotteet ovat:

 • Alkoholittomia.
 • Öljyttömiä.
 • Silikonittomia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty free.

Näitä hypetettyjä tuotteita kannattaa ehdottomasti kokeilla ja jos pohdit mitkä tuotesarjan tuotteista sopivat juuri sinun ihollesi, niin kannattaa tutustua Lykon *ihonhoito-oppaaseen joka koskee juuri näitä The Ordinaryn tuotteita. Kurkkaa myös mun aiempi postaus The Ordinaryn -tuotteista tästä 🙂

GLOSSYBOX X LÖWENGRIP LIMITED EDITION

Glossybox x Löwengrip limited edition -kauneusboksi oli myynnissä viime keväänä ja se sisälsi viisi täysikokoista tuotetta Löwengripin suositusta Instant Glow -sarjasta. Löwengrip on suositun ruotsalaisen bloggaajan Isabella Löwengripin perustama yritys ja Löwengripin -tuotteet ovat tunnettuja siitä, että ne ovat tehokkaita, mutta silti hellävaraisia. Tuotesarjasta löytyy tuotteita iholle ja hiuksille. Kaikki Löwengripin tuotteet ovat vegaanisia ja ne valmistetaan ympäristöystävällisesti Ruotsissa. Olen tykännyt Löwengripin tuotteista jo vuosia, joten tämä boksi oli mulle todella mieluinen ja tuotteet aivan huippuja. Näitä tuotteita aion ehdottomasti ostaa myös tänäkin vuonna, koska näillä sai kasvoille kirjaimellisesti aivan upean glown 🙂

Kurkkaa koko tuotesarja *tästä.

PUHDAS+ IHONHOITOA IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

Puhdas+ on suomalainen merkki ja viime vuonna mulle jäi heidän tuotesarjastaan erityisesti mieleen Bakuchiol voide ja seerumi. Bakuchiol toimii ihonhoidossa yhtä tehokkaasti kuin perinteinen A-vitamiinipohjainen retinoli. Se vahvistaa kollageenin tuotantoa, kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihoa hellävaraisesti. Bakuchiol on erinomainen tehoaine ikääntyvälle iholle, sille se lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä häivyttää juonteita ja pigmenttiläiskiä. Bakuchiol on luonnollinen ja vegaaninen vaihtoehto retinolille. Se on erittäin hellävarainen iholle, jonka ansioista se soveltuu kaikille ihotyypeille ja jatkuvaan käyttöön. Tykkäsin näistä kahdesta oikein paljon ja kulutinkin ne loppuun viimeistä pisaraa myöden.

Myös Puhdas+ ruusunmarjaöljy oli aivan ihana ja sain aina sillä silotettua kuivat kohdat ihosta. Varsinkin talvella nokka tuntui kuivuvan jatkuvasti, niin tällä öljyllä sain ihon kosteutettua ja rauhoitettua. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä omegarasvahappoja sekä antioksidantteja, jotka ravitsevat ja tasapainottavat ihoa sekä lisäävät sen elastisuutta.

Lue vanhempi artikkelini näistä tuotteista tästä!

ESSENCEN UUTUUKSIA

Viime syksynä saatiin vihdoin luopua työpaikalla maskeista ja päätin silloin käydä koko mun meikkivaraston läpi ja hankkia uusia meikkejä. Heitin pois kaikki vanhentuneet putelot ja tilasin Oletkaunis.fi -verkkokaupasta yhteistyön merkeissä Essencen ihania uutuuksia ja vanhoja klassikoita. Blogiani lukeneet varmasti tietävät kuinka paljon olen hypettänyt Essenceä ja se on edelleen mun lemppari kosmetiikkamerkki. Essencen tuotteissa on ihan super hyvä hinta-laatusuhde ja ne eivät kyllä petä koskaan.

Kirjoitin viime vuonna todella kattavan artikkelin liittyen kosmetiikan säilyvyyteen ja sen ohessa esittelin Essencen uutuuksia. Tuon artikkelin pääset lukemaan tästä 🙂

Toivottavasti te olette saaneet kauttani hyviä kosmetiikkavinkkejä ja ehkä jopa löytäneet uusia suosikkeja? Innolla odotan mitä uusia kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteita vuosi 2023 tarjoaa 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

VINKIT KOSMETIIKAN SÄILYVYYTEEN JA ESITTELYSSÄ ESSENCEN UUTUUKSIA

UUDENVUODEN THIS OR THAT

MINILOMALLA YSTÄVÄN KANSSA GDANSKISSA

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  The Ordinarylla on kyllä hinta-laatu -suhde kohdillaan 🙂

 2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Minua tässä listassa kiinnosti luontevasti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja tuotteita. Ruusunmarjaöljy iski heti silmään, pitää hankkia itselleen pullollisen kokeiltavaksi. Tosin minulle se varmaan sopisi koko vartalolle eikä pelkästään naamaan 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Tuo selvityssuihke on minullakin olemassa. Pitäisi varmaan kokeilla…

 4. petra kirjoitti:

  olisinpa lukenut tämän ennen, kun lähdin ostoksille! Tosin en kyllä muista huomanneeni puhdas+ tuotteita prisman hyllyllä, mitä aika kauan kuitenkin tutkin… 😀 Noh nyt tiedän mitä etsin ensikerralla, jos tuo ostamani osoittautuu hudiksi…. 😀

  http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *