Hae
Diiskuneiti

KIMMELLÄ KUIN LUMI: ESSENCEN INTO THE SNOW GLOW MEIKKIPALETTI

*Paletti saatu PR-näytteenä.

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, että essence on lempi kosmetiikkamerkkini. Sain loppuvuodesta PR-näytteenä essencen uuden ”into the snow glow” kasvo-, ja silmämeikkipaletin, jota olen nyt ahkerasti käyttänyt. Paletti sisältää 14 sävyä luomille, 6 highlighter sävyä sekä 4 poskipunasävyä.  Kaikki sävyt ovat suoraan kuin Winter Wonderlandista ja tätä palettia käyttää varmasti myös itse jääkuningatar.

Sävyillä voit luoda hempeän lookin tai sitten kunnon bilelookin ja itse olen suosinut nyt talvella hempeämpiä sävyjä. Talven pakkasilla lumi kimmeltää kauniisti ja niin kimmellän minäkin näiden hohtavien sävyjen ansiosta. Lempi luomivärisävyjäni tästä paletista ovat ehdottomasti Fair, Nude ja Retro. Muualle kasvoille on eksynyt Diamond ja Fairy – siis nuo sävyjen nimetkin ovat niin ihania, että tekisi mieli syödä ne 😀

Paletin saa itselleen alle 13€ hintaan ja talvipaletti on myynnissä ainoastaan niin kauan kuin tuotteita riittää. Essencen sivut lupaavat, että paletteja saa tammikuun loppuun saakka, mutta Suomessa nämä Essencen sesosinkituotteet ovat kyllä loppuneet usein jo parissa viikossa. Paletteja myy Citymarketit ja Tokmannit (ei nettikauppa) sekä löysin yhden verkkokaupan, josta palettia saa: Clamos muodin ja kauneuden verkkokauppa myy palettia hintaan 12,49€.

Kurkkaa myös vanhemmat jutut essencestä:

Essencen joulukalenterin unboxing 2018

Essencen syksyn uutuudet 2018

Testissä edulliset Essencen meikit

8 kommenttia

 1. Sonja kirjoitti:

  Tämä vaikuttaa kyllä hyvältä! Essence on ihana merkki! Luen blogia nyt mobiililla ja tässä ei näy yhtäkään kuvaa paletista. En tiedä onko tarkoitus 😀

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Essenceltä löytyy kyllä aivan loistavia tuotteita <3

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Kauniita värejä . Essencellä on paljon kivoja juttuja!

 4. hannamariav kirjoitti:

  Söpönnäköinen paletti! On kyllä harvinaisen totta, että Essencen kausituotteet tuppaa katoamaan Suomessa hyllyiltä ihan hullua tahtia!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *