Hae
Diiskuneiti

RUOTSIN MATKAN OSTOKSET

Tehtiin heinäkuun lopussa lomamatka perhetuttavien luokse Ruotsiin. Kertomuksen ja lomafiilistelyt voit lukea artikkelista ”viisi parasta hetkeä Ruotsin lomamatkalta”, mutta tässä artikkelissa keskitytään ainoastaan lomamatkan ostoksiin. Olen siis todella huono shoppailija, koska en oikein tykkää pyöriä kaupoissa ja menen yleensä kaupoille vain silloin, kun oikeasti tarvitsen jotain. Sen takia olenkin ihmeissäni, kun löysin tältä lomareissulta montakin juttua ostoskassiin 😀

MAAILMAN HIENOIN JUOMAPULLO

Matkustettiin Viking Amorellan kyydissä Ruotsiin ja käytiin päivällä syömässä lounasta laivan Seaside -kahvilassa. Kassalla silmääni osui kaunis Muumi-pullojen esillepano ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Koska, en kuitenkaan ole mikään heräteostelija, niin söin ensin rauhassa lounaan ja kävin sitten kotiuttamassa Muumi-pullon itselleni 7,90€ hintaan. Tämä pullo on ollut minulla käytössä joka päivä ja se on vaan niin söpö. Tuotetta valmistaa raisiolainen Martinex ja pulloja voi tilata myös heidän verkkokaupastaan täältä.

SYNTTÄRIKORTTEJA

Kävimme Pohjoismaiden suurimmassa ostoskeskuksessa nimeltään Mall Of Scandinavia. Sieltä löytyy lempi kauppani Lagerhaus, joka on sekoitus Tiimaria, Finmaria, Martinexia ja Tigeria – eli sieltä saa sisustusjuttuja sekä askartelutarvikkeita. Onnekseni Lagerhausilla oli menossa alennusmyynnit ja löysin sieltä todella edullisesti kauniita synttärikortteja varastoon. Hamstraan aina Suomenkin alemyynneistä kortteja, sillä ne ovat normaalisti yllättävän kalliita ja on kiva, että kotona on aina valmiina kortteja jos tulee yllättävä lähtö johonkin juhliin.

VICTORIA’S SECRETIN UUTUUKSIA

Tultiin takaisin Ruotsista Suomeen Viking Gracen kyydissä, jossa sijaitsee Suomen ensimmäinen Victoria’s Secret myymälä. Siitä on jo tullut perinne, että Gracelle mentäessä VS:n myymälän tsekkaus on pakollinen. Olen ostanut sieltä aikaisemmin meikkipusseja, tuoksuja ja kosmetiikkaa, mutta nyt heille oli tullut uutuustuotteina erilaiset kasvo-, ja vartalonaamiot. Mukaani tarttui testiin detox-, ja kookosnaamiot, jotka ovat olleet nyt kovassa käytössä. Detox-naamio poistaa epäpuhtauksia ja kookosnaamio kosteuttaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Molemmat tuoksuvat herkullisilta. Mukaan tarttui myös uusi Tropic Heat vartalosuihke.

TISKISIENET

Mun on pitänyt jo monta viikkoa ostaa uusia tiskisieniä, mutta jostain syystä unohdan ne vaan joka ikinen kerta, kun olen kaupassa. Bongasin Lagerhausin hyllystä nämä ihanat bling-bling tiskisienet ja ne oli ehdottomasti pakko kotiuttaa. Pieni glamour tiskaukseen lisää arjen luksusta 😀

PORETABLETIT

Testasin Ruotsissa näitä veteen liuotettavia glukoosi – elektrolyytti tabletteja, jotka korjaavat neste- ja suolatasapainoa. IBS vatsasairauden vuoksi kärsin usein nestehukasta, kun mikään ei oikein pysy sisällä. Nämä ovat todella hyviä kenelle vain myös helteellä ja esim. ulkomaan matkoilla. Ruotsissa nämä tabletit maksavat 70% vähemmän kuin Suomessa ja harmittaa jo nyt, etten ostanut näitä kuin vain yhden paketin.

MUKI MIEHELLE

Mieheni on laiska ja kun näin tämän mukin Lagerhausissa, tiesin heti, että tässä on tuliainen hänelle. Aamukahvit laiskiaismukista – hauskaa! 😀

Kiinnostaako tämän tyyppiset shoppailu postaukset teitä? Olen juuri nyt Kreikassa ja voisin esitellä myös täältä tehdyt ostokset teille (jos ostan edes mitään) 😀

 

LUE MYÖS:

VIISI PARASTA HETKEÄ RUOTSIN LOMAMATKALTA

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Tuossa ostoskeskuksessa haluaisin päästä käymään. Kivat ostokset 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Ihania ostoksia, nuo kortit etenkin jotenkin iskivät suloisuudellaan =)

 3. Mari kirjoitti:

  Olisikin kiva päästä pitkästä aikaa Ruotsiin shoppailemaan :). Etenkin se Sephora houkuttelee mua.

 4. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.co kirjoitti:

  Vitsi miten mageet noi tiskisienet ja noi kortit iskivät kyllä suloisuudellaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.