Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ FRIENDS AND BRGRSIN HAMPPARIT KETOTYYLIIN

Kaupallinen yhteistyö: Friends & Brgrs
*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsiin testamaan *Friends & Brgrs:in herkullisia hampurilaisia ketotyyliin eli sämpylöiden sijasta pihvit kääritään salaatinlehtiin. Olen jo vuosia syönyt itse tehtynä ja grillatessa hampparit aina salaatinlehtien välissä. Salaattikansien kanssa kaikki maut tulevat paljon paremmin esiin ja ovathan ne myös kevyempi vaihtoehto sämpylöille. Olen myös gluteenittomana joutunut syömään välillä niin kuivia sämpylöitä, että jossain kohtaan siirryin kokonaan lehtihamppareihin, koska ei kiinnostanut maksaa kaupan kuivista gluttisämpylöistä hunajaa 😀

Friends & Brgrs:in sämpylät leivotaan muuten joka aamu paikan päälle itse – joten ne eivät takuulla ole kuivia (saa myös gluteenittomana), mutta ketoilijoille ja kevyemmän vaihtoehdon haluaville Friends & Brgrs tarjoaa kaikki hampparit myös salaattikansilla. Friends & Brgrs:in raaka-aineet ovat aina vähintään 95% kotimaisia ja esimerkiksi kaikki soossit tehdään suomalaisista kanamunista ilman säilöntäaineita.

Itse rakastan Friends & Brgrs:in hamppareissa erityisesti kastikkeita – ne ovat niin maukkaita ja yhdessä tuoreen nauhanlihapihvin kanssa burgeri on kyllä melkoinen makujen ilotulitus suussa. Välillä valikoimassa on ollut halloumiranskalaisia, mutta niitä ei tällä kertaa ollut menussa. Täydellinen ketomenuhan olisi hamppari salaattikansilla ja halloumiranuilla. Normaalit ranskalaiset tehdään aina tuoreesta perunasta. Hampparit kustantaa 8-12,90 ja lisämaksusta voi ottaa myös aterian jolloin annokseen kuuluu hampurilaisen lisäksi ranskikset ja juoma.

Testasin neljä eri Friends & BRGRS burgeria ketotyyliin:

  • Classic Brgr
    Tuore naudanlihapihvi, cheddarjuusto, salaatti, tomaatti, ketsuppi, sinappi, sipuli, Friend’s-majoneesi = hyvä perus burgeri!
  • Cheese & Onion Brgr
    Tuore naudanlihapihvi, cheddarjuusto, salaatti, karamellisoitu sipuli, Friend’s-majoneesi
    = tämä on miehen makuun, koska hän tykkää makeasta sipulista!
  • Aioli Brgr
    Tuore naudanlihapihvi, cheddarjuusto, pikkelöity punasipuli, rucola, Aioli-majoneesi
    = tämä oli mun lemppari, rakastan valkosipulia yli kaiken!
  • Halloumi Brgr
    Halloumi, tomaatti-chilihillo, pikkelöity punasipuli, salaatti, Ranch-kastike
    = tämä on hyvä kasvisvaihtoehto. Hampparin sisällä on kaksi halloumi-pihviä. Kaikki maut tulevat ihanasti esiin ja sopivat mahtavasti yhteen toistensa kanssa.

Jos viljat ja turhat hiilarit tökkii, niin kannattaa kokeilla ottaa hamppari salaattikansilla. Kaikki ihanat maut tulevat paljon paremmin esiin salaattiversiossa. Ensi kerralla aion testata tuplajuusto burgerin, jossa on kaksi tuoretta 110g pihviä – omnomnom 😀

Oletko sinä syönyt Friends & Brgrsin hamppareita? Katso heidän koko menu tästä. Ruoat voi tilata suoraan kotiin myös *Woltin kautta ja koodilla NIW0 saat kolme tokenia 🙂

 

LUE MYÖS:

KUUKAUSI ILMAN SOKERIA JA VILJOJA

RESEPTI: HIILARITON PIZZAPOHJA (PELLILLINEN)

RESEPTI: FETA-JAUHELIHAPIIRAKKA (GLUTEENITON + KETO)

 

Kaupallinen yhteistyö: Friends & Brgrs

8 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Olen syönyt ja täytyy sanoa, että oli herkullista!

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Friends & Brgrs hampparit ovat kyllä todella herkullisia. Kyllä huomaa, että ne tehdään tuoreista raaka-aineista 🙂

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Harmi kun Joensuusta ei ko.paikkaa löydy eikä tiedä koska seuraavan kerran pääsee Helsinkiin tms matkaamaan :/

  3. villananna kirjoitti:

    F&B on mun yksi suosikki paikka Just vegen jälkeen. Kiva kun on tullut kunnollisiakin hampparipaikkoja.

  4. Annukka kirjoitti:

    Joo oon syöny, noi voittaa Mäkin ja Hesen 6-0. Mä en normaalisti tykkää sipulista, mut toi karamellisoitu sipuli pn tosi hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *