Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: GLUTEENITON KANA-PINAATTIPASTA

Tästä on tullut yksi mun suosikkiruokia ja mikä voisikaan mennä pilalle jos reseptissä on kermaa ja pastaa! Gluteenittoman pastan sijasta voi käyttää normaalia vehnäpastaa ja reseptistä saa helposti keton käyttämällä pastan sijasta shirataki-nuudeleita. Käytän itse yleensä kaurakermaa, mutta jos haluaa extra creamyn niin ainoa oikea vaihtoehto tähän on kuohukerma! 😀

VALMISTUSAINEET

  • 200 g gluteenitonta pastaa (raakapaino eli puolikas paketti).
  • 400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita.
  • 1 valkosipuli.
  • 1 rkl oliiviöljyä.
  • 1 dl pastan keitinvettä.
  • 1 purkki kaurakermaa (käy myös maidollinen tai vege).
  • 150 g tuoretta pinaattia.
  • Mausteita: suolaa, kanamaustetta.

VALMISTUSOHJEET

  1. Kiehauta kattilassa vesi, lisää suolaa ja ja keitä pasta.
  2. Kuori ja pilko valkosipuli.
  3. Paista kanasuikaleet isossa paistinpannulla, lisää sekaan valkosipuli ja mausta.
  4. Lisää sekaan 1 dl pastan keitinvettä.
  5. Lisää sekaan kerma ja anna porista hetki hiljalleen – voit vielä lisätä mausteita oman maun mukaan.
  6. Kaada sekaan valutettu pasta ja pinaatit.
  7. Sekoita kaikki keskenään ja anna hautua.

Päälle parmesaania ja ei muuta kuin ääntä kohden! Vinkki: pinaatti on helpompaa syödä jos leikkaat lehtien varret pois. Itse en yleensä jaksa sitä tehdä vaan roukustan lehdet varsineen.

Tämä on niin herkkuruokaa – teen tätä monesti viikonloppuna, kun haluaa jotain tosi hyvää ruokaa PS. muista olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja tilaa elintarvikkeet *Matsmartin hävikkiruokakaupasta (mainoslinkki).

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Diiskuneiti Blogit.fi

LUE MYÖS:

RESEPTI: HALLOUMI-PASTASALAATTI (GLUTEENITON)

RESEPTI: JAUHELIHA-KUKKAKAALIPAISTOS (VHH + GLUTEENITON)

RESEPTI: KUKKAKAALI-PORKKANAMUUSI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *