Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TONYMOLYN TEHOKKAAT JA KOSTEUTTAVAT KÄSIDESIT

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Elämme käsidesien kulta-aikaa (ikävä kyllä) ja varmasti jokainen kantaa käsidesiä mukanaan. Itselläni löytyy käsidesiä kotoa, autosta, laukusta, takin taskusta ja vaikka mistä. Käsidesi on todella hyvä suoja haitallisia pöpöjä vastaan, sillä monesti virukset tarttuvat juuri käsien välityksellä. Ennen käsidesien käyttö oli tarpeellista vain flunssa-, ja vatsatautikausina, mutta nyt käsidesit ovat tulleet elämäämme toistaiseksi pysyvästi.

Itselleni on tullut tärkeäksi, että käsidesi on desinfioivaa, mutta myös käsiä kosteuttavaa. Aikaisemmin valitsin kaupan hyllyltä aina sen halvimman vaihtoehdon ja valitettavasti käteni eivät ole sietäneet ollenkaan tavallisten käsidesien käyttöä. Jos käyttö ei olisi jatkuvaa, niin ehkä myös ihan tavallinen käsidesi toimisi, mutta jatkuvassa käytössä minulle tärkeitä ominaisuuksia käsidesissä ovat toimivuus, hellävaraisuus, kosteutus ja tuoksu. Onneksi markkinoille on tullut todella runsaasti erilaisia käsidesi -merkkejä ja oma suosikkini tällä hetkellä on ehdottomasti korealaisen TonyMolyn käsidesit. Olen aikaisemminkin hehkutanut täällä blogissa TonyMolyn ihonhoitotuotteita ja heidän käsidesit ovat myös ihan huippuja!

TONYMOLY on:

 • Seoulissa vuonna 2006 perustettu kosmetiikkamerkki.
 • K-Beautyn kulttibrändi – tuotteet ovat todella suosittuja ympärimaailmaa
 • Tuotteissa yhdistyy korealainen ihonhoitorutiini ja korkealaatuiset tuotteet.
 • TONYMOLY hyödyntää jatkuvaa tutkimustyötä ja eettisiä periaatteita.
 • Tuotteet eivät ole pelkästään söpöjä vaan myös tehokkaita. TONYMOLY on tunnettu suloisista ja värikkäistä eläin- ja hedelmäpakkauksistaan.
 • Merkin bestsellereitä ovat muun muassa Panda’s Dream Smudge Out Mascara -ripsiväri, Panda’s Dream So Cool Eye Stick -silmänympärysvoide ja Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke.
 • TONYMOLY on voittanut useita palkintoja erilaisissa kilpailuissa, kuten Allure Best of Beauty awardseissa.

Tonymoly Aloe Chok Chok KÄSIDESI

TonyMolyn Aloe Chok Chok käsidesi sisältää Aloe Veran lehtivettä joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Käsidesi tuoksuu ihanan raikkaalta eikä tahmaa ollenkaan. Tykkään, että käsiin jää puhdas tunne eikä limainen ja ällö, kuten monista käsideseistä jää. Käsidesi kuivuu myös tosi nopeasti eikä käsiä tartte erikseen heilutella ja kuivatella. Käsidesin alkoholipitoisuus on 62% ja se sisältää myös taikapähkinän-uutetta joka on luontaisesti antibakteerinen ja sillä on ihoa rauhoittava vaikutus. Käsidesiä myydään pienessä 30ml purkissa joka mahtuu hyvin taskuun ja käsilaukkuun – sekä isommassa 300ml pullossa esim. työpaikalle. Voin kyllä lämpimästi suositella tätä tuotetta jos on kuiva ja herkkä iho.

Sisältää: Aloe Veran lehtivettä, hyaluronihappoa, taikapähkinän-uutetta ja alkoholia.

Hinta: alkaen 4,90€ | Osta *tästä!

Tonymoly Derma Master Lab Hand Spray -käsidesi

Tämä suihketettava käsidesi on aivan mahtava. Sitä on helppo käyttää missä vaan ja se tuoksuu tosi hyvältä. Suihke sisältää rauhoittavaa rohtosammakonputki-uutetta eikä se tahmaa ollenkaan. Mulla on tämä laukussa aina mukana, sillä sitä on helppo lisätä esim. kauppareissulla, koska mitään korkkeja ei tarvitse avata. Suihkutan tätä aina pari suihkausta ja se riittää hyvin käsien desinfiointiin. Tuote on todella riittoisaa ja ihoa kosteuttavaa.

Sisältää: rohtosammakonputki-uutetta, allantoiinia, hyaluronihappoa ja alkoholia 61,5%.

Hinta: alkaen 12,90€ | Osta *tästä!

Onko sulla jokin lemppari käsidesi?

Oletkaunis.fi verkkokaupasta saat nyt 12.-18.4.2021 ilmaisen toimituksen ja 5€ shoppailurahaa 50€ ostoksiin koodilla: 5WU3FN75. Ostoksille pääset *tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: MAAILMAN SÖPÖIMMÄT IHONHOITOTUOTTEET

PARHAAT TESTAAMANI IHONHOITOTUOTTEET VUONNA 2020

KANGAS JA VIIPALENAAMIOIDEN ABC

 

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

7 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Jäin miettimään, että ”jokainen kantaa mukanaan” 🙂
  Mutta joo, itsekin kannan ihan pientä pulloa mukanani tilanteita varten, jossa kauppa tms. ei tarjoa sitä kassalla tai lähistöllä. Aika harvoin sitä kyllä pääkaupunkiseudulla tarvitsee, sen verran hyvin noita on tarjolla.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen käsidesiä kuljettanut jo ennen koronaa mukanani, koska sillä on ollut kätevä puhdistaa kädet esim. ennen syömistä mikäli vesipesun mahdollisuutta ei ole. Näin myös varmasti koronan jälkeenkin vaikka nyt toki sen käyttö on entisestään lisääntynyt.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mullakin on ollut käsidesi aina laukussa ja varsinkin ulkomaanreissuilla sitä tuli käytettyä aina ihan kiitettävästi 😀 T. Pöpökammoinen

 3. villananna kirjoitti:

  Olen itse aloelle allerginen, mutta minulla on itselle sopiva pikkuinen käsidesi aina mukana.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Töissä lotraan niin paljon käsidesillä, että kotona välttelen sen käyttöä. Toki käsilaukussa on pieni pullo käsidesiä. Ja käsideseissä on todellakin eroa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.