Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKAN ANTI-AGE TUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Ikääntymisen merkit alkavat näkymään kasvoilla kolmenkympin pintaan. Iho alkaa kuivumaan helpommin ja sen vuoksi iholle alkaa tulla ryppyjä. Ihon kimmoisuus ja täyteläisyys häviää, jolloin anti-age -tuotteiden käyttäminen on aika pakollista ellei halua vanheta ennen aikaisesti. Itse olen nyt 32-vuotias ja olen erityisesti huomannut, että mulla silmäpussit näkyvät helpommin ja iho kuivuu todella helposti. Juonteita näkyy hieman silmien reunoissa sekä iho on alkanut jotenkin valumaan ja varsinkin suupielet ovat alkaneet menemään alaspäin – ihan kuin näyttäisin hirveän surulliselta tai vihaiselta 😀

Mitä tarkoittaa Anti-age?

Anti-age tuotteiden tarkoitus on saada iho toimimaan, kuten nuorten iho toimii eli kasvoja ruokitaan aineilla, jotka kosteuttavat ja stimuloivat ihoa. Anti-age tuotteiden aineet tasoittavat ryppyjä ja ne palauttavat iholle takaisin sen nuoren ihon kimmoisuuden ja loiston.

Koska Anti-age tuotteiden käyttö kannattaa aloittaa?

Anti-age tuotteiden käyttö on hyvä aloittaa heti, kun alat huomaamaan iholla ikääntymisen merkkejä. Yleensä tuotteissa lukee mille ikäryhmälle tuotteet on tarkoitettu ja jos aloitat anti-age tuotteiden käytön liian varhain, niin siitä ei ole mitään hyötyä, koska ihoa ei voi hoitaa ns. ennakkoon. Iho uusiutuu noin kerran kuukaudessa, joten jos olet käyttänyt tuotteita kaksi päivää, niin eroa ei vielä huomaa – eli ole kärsivällinen! Ensimmäiset muutokset alkava näkymään iholla vasta noin kuukauden kuluessa tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen.

Luonnonkosmetiikan anti-age tuoteet

Luonnonkosmetiikan anti-age tuotteet hoitavat ihoa pikkuhiljaa, kun taas ”normaalit” anti-age tuotteet yrittävät saada näkyviä tuloksia välittömästi esiin esim. silikonin avulla. Itseäni ahdistaa ajatus turhista täyteaineista ja siksi luonnonkosmetiikan anti-age tuotteet tuntuvat turvalliselta vaihtoehdolta. Moni varmasti miettii, että toimiiko luonnonkosmetiikka ja onko se tarpeeksi tehokasta verrattuna ”normaaleihin” tuotteisiin. Luonnonkosmetiikka on yhtä hyvää kuin muukin kosmetiikka – tulokset eivät vain näy välittömästi vaan tuotteet vaikuttavat pikkuhiljaa, joten ei kannata pelästyä jos ensimmäisen käyttökerran jälkeen et huomaa eroa.

VINKKEJÄ ANTI-AGE IHON HOITOON

Aurinko vanhentaa ihoa todella näkyvästi, joten muista aina suojata kasvot UV-säteiltä. Iho täytyy myös puhdistaa ja kosteuttaa aamun illoin, sillä vaikka sinulla olisi maailman kallein kasvovoide, niin ei siitä ole mitään hyötyä jos ihoa ei hoideta oikein. Ilmansaasteet tarttuvat helposti ihoon, joten suosittelen ihon kuorimista pari kertaa viikossa. Sain PR-toimistolta testiin erilaisia luonnonkosmetiikan anti-age tuotteita synttärilahjaksi ja olen niitä nyt ehtinyt testaamaan 2,5 kuukautta. Käyn nyt kaikki tuotteet läpi ja kerron millaisia ne ovat olleet.

Weleda Wild Rose Smoothing Day Cream

Voide imeytyy todella nopeasti ja mitään tahmaisuutta iholle ei jää ollenkaan, eli olen käyttänyt tätä normaalisti myös meikin alla. Tuoksu on todella raikas ruusu eikä se ole lainkaan liian voimakas. Itse saan hengenahdistusta liian voimakkaista tuoksuista, joten minulle on ehdottoman tärkeää, ettei kasvoille laitettavat tuotteet tuoksu liikaa. Olen huomannut erityisesti, että voidetta käyttäessä iho on kirkastunut ja pehmentynyt. Mieheni sanoi, että kasvoni ovat selkeästi kaventuneet, mutta en tiedä johtuuko se voiteesta vai jostain muusta, mutta ihan kiva lisä jos se on voiteen sivuvaikutus 😀 Tuote sopii erityisesti todella kuivalle iholle ja varsinkin talvella tämä on meille suomalaisille todella mahtava voide.

Ikä: 30+.

Hyödyt: auttaa solujen uusiutumista, antaa kunnolla kosteutusta, häivyttää ja pehmentää ensimmäisiä iholle tulevia juonteita sekä kirkastaa ihoa.

Sisältää mm. villiruusunsiemenöljyä, manteliöljyä, persikansiemenöljyä, vettä, peltokorteuutetta ja mirhapuu-uutetta.

Merkki ja hinta: Weleda 25,95€ – osta *täältä.

Wild Rose Smoothing Night Cream

Kolmekympin jälkeen on turha haaveilla menevänsä nukkumaan ilman yövoidetta. Sillä välin, kun iho nukkuu yövoide elvyttää ja auttaa ihoa uusiutumaan. Olen huomannut, että tätä yövoidetta käyttäessä iho on aamulla virkeän oloinen ja hehkuva. Mun mielestä on ihanaa levittää iltaisin yövoide ja käydä nukkumaan tietäen, että aamulla naama ei näytä väsyneeltä. Musta tuntuu, että yövoide on mulle se ehkä kaikista tärkein voide, koska se ns. uusii ihon yön aikana taas uuteen lentoon. Ruusu on tunnettu kautta aikojen sen uudistavista vaikutuksista ja Weledan villiruusu sarjassa käytetään Rosa Mosque -villiruusulajiketta ja sen punaista ruusunmarjaa.

Ikä: 30+.

Hyödyt: ravitsee ja tasoittaa ihoa yön aikana.

Sisältää mm. villiruusunsiemenöljyä, iltahelokkiöljyä, manteliöljyä, mehiläisvahaa, oliviiöljyä persikansiemenöljyä, vettä, peltokorteuutetta ja mirhapuu-uutetta.

Merkki ja hinta: Weleda 29,95€ – osta *täältä.

Madara Smart Anti-Fatigue Eye Rescue Silmänympärysvoide

Rakastuin tähän Madaran silmänympärysvoiteeseen jo parin käyttökerran jälkeen, sillä se oikeasti auttaa silmäpussien turvotukseen! Mä vihaan itsessäni eniten mun silmäpusseja ja vanhetessa ne tuntuvat menevän vain huonompaan suuntaan. Mulla näkyy kauheat roikkuvat lörpäkkeet ja jos ne vielä ovat turvoksissa, niin terve 😀 Säilytän tätä aina jääkaapissa ja laitan sitä silmänympärysiholle aamulla sekä illalla. Voide kiinteyttää ja se auttaa juuri tummiin umpioihin ja turvotukseen.

Ikä: 30+.

Hyödyt: Häivyttää väsymyksen merkkejä. Kiinteyttää, kirkastaa ja kosteuttaa! Häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia. Tämä voide on voittanut useita testipalkintoja!

Sisältää mm. jäkälää, sammalta, saniaista ja poimunlehteä. Ihoa vahvistava luonnollinen eskiini tehostaa nestekiertoa.

Merkki ja hinta: Madara 33€ – osta *täältä.

FLOW KOSMETIIKKA APPELSIINI & RAAKASUKLAA KASVOJEN KUORINTA

Iho kannattaa kuoria ainakin kaksi kertaa viikossa, jotta iholta saadaan pois kuollut ihosolukko sekä ilmansaasteet. Jos ihoa ei kuorita, niin voiteiden tehokkuus huononee. Mä olen tottunut, että kuorintatuotteet ovat aina sellaisia kovia rakeita, jotka oikein raapivat kasvoja, mutta tämä Flow:n kuorinta oli aivan toisesta maailmasta. Kuorinta-aine on todella öljyinen ja se sisältää riisiä, joka poistaa kasvoilta pintasolukkoa hellästi, mutta tehokkaasti. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä ja kuorinnan jälkeen on ihana levittää kasvoille päivä-, tai yövoide. Parasta tässä kuorinnassa on myös sen tuoksu, meinaan se tuoksuu ihan mun lempi suklaalta eli Fazerinalta 🙂

Ikä: 20+.

Hyödyt: Kirkastaa, kosteuttaa ja syväpuhdistaa kasvot tehokkaasti. Ihana tuoksu ja sopii myös herkkäihoisille.  Tuote on täysin vegaaninen ja suomalainen!

Sisältää mm. luomuarganöljyä, luomuraakakaakaovoita, luomuriisijauhetta, luomumanteliöljyä, luomuappelsiinivettä, luomusitruunan eteeristä öljyä, luomurosmariinin lehtiuutetta.

Merkki ja hinta: Flow Cosmetics 33€ – osta *täältä.

Murumuru C-Vitamiiniseerumi

Vanhetessa erilaiset seerumit ovat olleet tutuiksi ja harmittaa, etten tajunnut aloittaa seerumien käyttöä jo nuorempana. Murumurun c-vitamiiniseerumi on kuin taika-ainetta väsyneelle iholle. Se tuo iholle näkyvää kirkkautta sekä tuotteessa oleva kaurauute suojaa ihoa. C-vitamiini auttaa ihon kollageenituotantoa, eli se auttaa palauttamaan nuoruuden hehkua ja kimmoisuutta kasvoille. Seerumi on selkeästi tuonut kirkkautta kasvoille, joten käytän tämän ehdottomasti loppuun. Ainoa miinus on hieman epämiellyttävä tuoksu tuotteessa.

Ikä: 25+.

Hyödyt: Kirkastaa väsyneen ihon.  Tuote on täysin vegaaninen!

Sisältää mm.  kaurauutetta, Askorbiinihappo (eli C-vitamiini on vesiliukoinen antioksidantti), puhdistettua ja deionisoitua vettä,

Merkki ja hinta: Murumuru 27,50€ – osta *täältä.

Miten sinä hoidat ikääntyvää ihoa ja oletko kokeillut luonnonkosmetiikan anti-age tuotteita? 🙂

8 kommenttia

 1. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Onpa mielenkiintoinen postaus! Anti-age -tuotteita täällä käytetään. Minä olen sellainen sekakäyttäjä – käytän normaalia (millähän nimellä kutsutaan) ja luonnonkosmetiikkaa melkeinpä vuoron perään. Laitanpa postauksesi suosikkeihin. Parhaillaan minulla on käytössä apteekkikosmetiikkasarjan Lierac ihonhoitotuotteita. Hyviä tuotteita esittelit. Kitos!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Voi kiitos paljon Tuula! 🙂
   Mäkin olen sekakäyttäjä, mutta nyt olen pari kuukautta käyttänyt ainoastaan noita 🙂

 2. Mia kirjoitti:

  Kiitos hyvästä postauksesta! Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja olen jo vuosia kuulunut antiage-kuluttajiin, joten nappipostaus mulle. Osa tuotteista, kuten Murumurun C-vitamiiniseerumi ovatkin jo käytössä, mutta esim tuo Flown raakasuklaa-appelsiinikuorinta alkoi kiinnostella välittömästi.

 3. NelliL kirjoitti:

  Tässä tuli hyvin esiin monta erilaista vaihtoehtoa. Itse en käytä näitä, ihoni ei kestä. Saan kaikista anti-age -tuotteista ihottumaa. Mulle riittää kahvinaamalle 😉

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  En ole ollut oikein vakuuttunut luonnonkosmetiikan paremmuudesta – tai sitten vaan olen jämähtänyt joskus tekemiini valintoihin. Tosin viime aikoina olen päätynyt ostamaan muutaman Kiehls-sarjan voiteen – onkohan se luonnonkosmetiikkaa …

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiehls ei ole luonnonkosmetiikkaa. Oletko pitänyt siitä voiteesta?
   Itse olen todennut, että luonnonkosmetiikka on ihan yhtä hyvää kuin ”normaalikin” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.