Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KAUNEIMMAT VALKOISET JOULUKUUSET

*Sisältää mainoslinkkejä

Tekokuusi on hyvä vaihtoehto jouluksi, jos neulasten jatkuva siivoaminen ärsyttää tai omaat kissatalouden, jossa kuusen kaatuminen on enemmän kuin varmaa. Tekokuusi sopii myös allergisille henkilöille. Kunnollinen tekokuusi kestää hyvin säilytettynä useita vuosia ja lisäksi kuusen voi pystyttää jo vaikka marraskuussa jos haluaa, koska tekokuusi ei kuivu. Kuulun Facebookissa joulua rakastavien ihmisten ryhmään, nimeltä Sydämeeni joulun teen, jossa jouluun liittyvät keskustelut käyvät jo kuumana. Jos rakastat joulua, niin suosittelen liittymään kyseiseen ryhmään, sieltä saa saletisti joulufiiliksen vaikka keskellä kesää! ?

CELLBES

Saan aina kyselyitä, että mistä minun oma kuuseni on hankittu. Sain sen vuonna 2018 yhteistyön merkeissä ja kuusi löytyy myös tänä vuonna Cellbesin valikoimasta. Tämä 210 cm kuusi on todella näyttävä ja tuuhea. Halkaisijaltaan se on 130 cm ja oksien asennon voi säätää sellaiseksi kun haluaa. Tämä joulukuusi on sen verran kookas, että se tarvitsee jo oman tilansa eli ihan pieneen asuntoon se ei mahdu. Joulukuusta saa myös vihreänä ja joulukuusen mukana tulee jalka. Lisää joulukuusesta voit lukea tästä vanhemmasta yhteistyö-postauksestani.

Hinta: 79,95€ | Tilaa: *tästä!

CLAS OHLSON

Clasulta löytyy iso ja tuuhea kuusi aika edulliseen hintaan. Kuusen oksissa on hieman hopeista glitteriä, joka voi toki vähän varista lattialle, mutta on varmasti upean näköinen. Korkeutta kuusella on 180 cm ja leveys on 115 cm. Mukana tulee vakaa kuusenjalka.

Hinta: 49,95€ | Tilaa: tästä! Kuva: Clas Ohlson.

HONKONG

Honkkarista löytyy tänä vuonna söpö 180cm tuuhea joulukuusi, johon kuuluu jalka. Joulukuusi on palamatonta materiaalia ja väriltään helmenvalkoinen. Heiltä löytyy myös vihreä *kuusi, jossa oksat on koristeltu söpösti valkoisella tekolumella.

Hinta: 49,90€ | Tilaa: *tästä! Kuva: Hongkong.fi

TOKMANNI

Tämä söpö Tokmannin 150 cm joulukuusi on edullinen vaihtoehto ja se sopii myös pieneen kotiin. Tokmannilla on myös iso valikoima *vihreitä joulukuusia.

Hinta: 19,90€ | Tilaa: *tästä! Kuva: Tokmanni.

HOBBY HALL

Oi, tämä joulukuusi näyttää niin upealta! Kuusessa on valmiina 260 LED-valoa. Kuusella on korkeutta 210cm ja halkaisijaltaan tämä on 120cm – eli todellinen jättikuusi on kyseessä. Tämä on jo vähän isompi, kun tuo minun kuuseni. Tämä sopii myös ulkokäyttöön.

Hinta: 169€ | Tilaa: *tästä! Kuva: Hobby Hall.

Meillä on ollut aina perinne, että syntymäpäivänäni 24.11 koristelemme joulukuusen. Tänä vuonna muutimme uuteen asuntoon 2.11 ja joulukuusi ilmestyi jo marraskuun alussa olkkariin – ups! Mun mielestä joulusta saa nauttia hyvillä mielin jo marraskuussa, koska joulunaika on kuitenkin niin lyhyt. Joulukuusi valoineen ja koristeineen piristää ihanasti pimeää vuodenaikaa.

Koska sinä aiot laittaa joulukuusen? Pidätkö enemmän perinteisestä vihreästä vai valkoisesta kuusesta?

 

LUE MYÖS:

TOP 10: EDULLISET JOULUN KOSMETIIKKAPAKKAUKSET

KAUNEUS-, JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.