Hae
Diiskuneiti

IHANA JA ODOTETTU JOULUKUU ON VIHDOIN TÄÄLLÄ

*Joulukalenterit on saatu PR-lahjoina.

Joulukuu on vihdoin täällä ja se on ehdottomasti mun koko vuoden lempikuukausi. On niin ihanaa, kun ihmiset laittavat jouluvaloja ikkunaan ja pihoille ja kauppoja koristaa joulukuuset. Hain vintiltä oman kuuseni jo marraskuun alussa ja koristelin sen syntymäpäivänäni. Kotini huokuu hillitysti joulun tunnelmaa ja rakastan olla kotona joulumukieni kera. Joulukuussahan yksi parhaista jutuista on tietenkin joulukalenterit ja niiden avaaminen aamuisin on niin kivaa! Sitä herää ihan kärppänä herätyskellon soittoon, kun tietää, että saa avata joulukalenterit – ihan kuin olisi taas lapsi 🙂

Mulla on tänä vuonna kolme joulukalenteria ja olen ne kaikki saanut PR-lahjoina, joista olen tietenkin älyttömän kiitollinen! Kiitos ihan mielettömösti Sugar Helsinki, Vaikuttajamedia ja Success Story PR. Avaan kaikki joulukalenterit perinteisesti joka päivä Instagram stoorien puolella. Joulukalenterien avaustarinat ovat olleet tykättyjä ja rakastan tehdä niitä. Mut löytää Instagramista nimimerkillä @diiskuneiti.

Mun joulukalenterit tänä vuonna:

  • Nivea.
  • Glossybox.
  • YogiTea.

Olen tehnyt jokaisesta joulukalenterista oman postauksen, jossa olen kertonut mm. kalentereiden koko sisällön. Lue Nivean esittely tästä, Glossyboxin tästä ja YogiTean teekalenterin esittelyyn pääset tästä. Ihanaa kun nykyään on vaikka mitä kivoja joulukalentereita myös aikuisille. Muistan, kun lapsena oli tyyliin tasan kaksi erilaista suklaakalenteria ja monesti meillä oli sellainen itsetehty joulukalenteri, mihin äiti ja isäpuoli jemmasi aina aamuisin jonkin yllätyksen.

Aion nauttia ihan täysillä joulukuun taianomaisesta tunnelmasta ja ihanista pakkasaamuista – nauttikaa tekin. Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ENSIMMÄISEN ADVENTTISUNNUNTAIN JA SYNTTÄREIDEN VIETTOA

YOGITEAN SULOINEN TEEJOULUKALENTERI 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *