Hae
Diiskuneiti

UUSIVUOSI: KORISTELU JA KATTAUSVINKIT

Nyyh, mun lempi juhlapyhä eli joulu meni ja nyt on jo aika siirtyä suunnittelmaan uudenvuoden juhlia. Mulle tärkeintä juhlissa on aina koristelu ja kattaus, koska ne tuovat aina juhlan tunnelman. Ollaan menossa viettämään uutta vuotta Mietoisiin kaverini vanhempien kotitilalle, mutta viikonlopuksi olemme kutsuneet meille syömään ystäväpariskunnan, eli saan koristella semisti uutta vuotta myös omaan kotiimme. Uudenvuoden koristelun väreihin sopii hyvin musta, valkoinen, hopea ja kulta ja  koristelussa voi käyttää myös joulusta jääneitä koristeita. Mulla on aivan ihana Muurlan Teuvo Loman Räsymatto -astiasto, joka sopii aivan täydellisesti arkeen, mutta myös uuden vuoden juhliin. Lautaset ovat konepesun ja mikron kestävää korkealaatuista posliinia ja astiastoa myy Muurlan verkkokauppa sekä Hobby Hall.

 

NOPEA UUDENVUODEN KATTAUS

Aloitin kattauksen levittämällä pöytään valkoisen pöytäliinan, jonka jälkeen asettelin pöydälle neljälle hengelle päällekkäin ruoka ja salaattilautaset. Mulla oli jäänyt Halloweenista mustavalkoisia Juhlahumun lautasliinoja, jotka käärisin rullalle ja solmisin ne narulla rusetille. Lautasliinojen sisään sujautin aterimet ja pujotin lautasliinan ja narun väliin kuusen oksat. Halusin tehdä vielä nimikortit, jotka tein valkoisesta paperista. Kaverin isä teki meille jouluksi koivukiekkoja, jotka sopivat täydellisesti myös uudenvuoden pöytään.

 

DIY: UUDENVUODEN KORISTENAUHA

Halusin tuoda jotain piristettä keittiönpöydän edessä olevaan valkoiseen seinään ja päätin tehdä seinälle koristenauhan. Käytin joulusta jäänyttä juutin-narua, josta leikkasin pätkän ja kiinnitin sen seinään nauloilla. Piirsin ja leikkasin mustasta pahvista kirjaimet ja numerot NY 2018 ja kiinnitin ne seinälle naruun. Jos askartelu ei kiinnosta, niin erilaisia koristenauhoja saa tilattua kätevästi myös ihanan Juhlahumuan verkkokaupasta.

VINKKEJÄ KATTAUKSEEN

  • Laita ruokapöytään joulusta jääneitä kuusen oksia.
  • Koristele pöytää kynttilöillä ja hopeisella joulunauhalla.
  • Tiger myy hopeista serpentiiniä, jolla voi koristella pöytää.
  • Mustat ja valkoiset ilmapallot sopivat hyvin uuden vuoden koristeluun ja niitä voi kiinnittää seinään teipin avulla.
  • Herkut uudeksi vuodeksi voit tilata edullisesti ja kätevästi *Matsmartin hävikkiruokakaupasta (mainoslinkki).

 

 

LUE MYÖS:

UUDENVUODEN HERKUT HÄVIKKIRUOKAKAUPASTA + RESEPTI

TEKEMISTÄ UUDEKSI VUODEKSI

Yksi kommentti

  1. Katja kirjoitti:

    Tosi kiva väri combo tässä kattauksessa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.