Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Blogiani lukeneet tietävät tämän jo entuudestaan, että olen aivan hurahtanut kasvosuihkeisiin. Kasvosuihke on minulle nykyään yhtä tärkeä ihonhoitotuote, kuin esim. kosteusvoide. Kasvosuihke kosteuttaa ja kirkastaa ihanasti ja hellävaraisesti ihoa päivän aikana. Itselläni on ikääntyvä iho ja kasvot tuntuvat vaativan todella paljon kosteutta päivän aikana. Jos luistan vähänkin ihonhoidosta, niin juonteet tulevat heti esiin ja pelkkä kosteusvoide ei siis enää yksinkertaisesti riitä pitämään ihoa kosteutettuna koko päivää. Minulla kulkee kasvosuihke aina mukana käsilaukussa ja lisäksi pidän kotona ja työpaikalla kasvosuihketta jääkaapissa. Varsinkin töissä on ihana suihkasta kylmää suihketta kasvoille, kun kasvot ja mieli tuntuu väsyneiltä. Kasvosuihketta voi huoletta suihkia myös päivämeikin päälle, sillä se ei millään tapaa suttaa meikkiä vaan päinvastoin se kiinnittää meikin ja antaa hehkua kasvoille. Itse annan kasvosuihkeen imeytyä sellaisenaan ihoon, mutta sen voi taputella ihoon käsin tai vanulapulla.

VINKKEJÄ KASVOSUIHKEIDEN KÄYTTÖÖN

 • Kasvosuihkeet ovat täydellinen ja nopea apu ihon piristämiseen ja kosteuttamiseen päivän aikana. Pidä yksi pullo mukana laukussa ja toinen kotona tai töissä jääkaapissa.
 • Kasvosuihketta voi annostella myös suoraan vanulappuun ja sillä voi kosteuttaa puhtaan ihon ennen seerumin laittoa esim. aamulla / illalla ihonhoitorutiinin yhteydessä.
 • En suosittele missään nimessä tällä hetkellä matkustamista, mutta kasvosuihke on oiva apu kuivassa lentokoneilmassa ja esim. laivaristeilyllä, jossa ilmastointi vetää ihon aivan kuivaksi.
 • Itse tykkään saunan jälkeen suihkuttaa kasvovettä suoraan kämmeniin ja painella pitkin painalluksin kasvoille.
 • Jos meikki tuntuu kesken päivää kuivuvan ihoon kiinni, niin suihkuta meikin päälle kasvosuihketta.
 • Kasvosuihketta voi käyttää myös ns. primerinä eli suihkuta kasvot kauttaaltaan kasvovedellä ennen meikin levitystä. Meikkisienellä tai vanulapulla saat kasvosuihkeen imeytymään nopeasti ihoon.
 • Kasvosuihkeet sopivat myös hyvin vartalolle ja kaulalle.
 • Kesäisin kasvosuihkeet virkistävät ja talvella ne ovat todella hyvä apu kuivan pakkasihon hoitamiseen.

Olen käyttänyt kymmeniä eri kasvosuihkeita ja ajattelin nyt esitellä omat lempparini luonnonkosmetiikan puolelta. Luonnonkosmetiikkaa myyvässä *House Of Organic -verkkokaupassa on käynnissä luonnonkosmetiikkapäivät 16.8 asti eli moni huipputuote on nyt todella hyvässä alennuksessa – myös moni kasvosuihke! House Of Organicin verkkokaupassa on joka päivä vaihtuvat tarjoukset ja koodilla YHDISTÄ voit tilata useampana päivänä tarjoustuotteita ja yhdistää samalla hinnalla ne yhteiseen postikuljetukseen. Luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä, mutta kurkataanpa nyt ensin minun suosikki luonnonkosmetiikan kasvosuihkeet 🙂

BYBI Beauty Mega Mist

Bybin megamist on mun lemppari kasvosuihke luonnonkosmetiikan puolelta. Se sopii todella hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, koska se sisältää todella runsaasti hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa käytetään monissa ihonhoitotuotteissa, sillä se ehkäisee ihon vanhemista, kosteuttaa ja antaa iholle kimmoisuutta. Tuoksu tässä suihkeessa on ihanan raikas ja hento. Bybilla on myös muita ihania tuotteita, kuten mansikansiemeniä sisältävä seerumi. Bybi on kyllä ehdottomasti yksi lempimerkeistäni luonnonkosmetiikan maailmassa.

 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 • Ihan best tuote ikääntyvälle iholle!
 • Sisältää hyaluronihappoa, ruusua, granaattiomenaa, merilevää ja appelssiinin kukkaa.

Hinta: 34,90€ | Osta *tästä!

PureBeauty Rose Mist

Itselläni punoittaa monesti naama ja iho ei todellakaan ole meikittä mikään tasainen. Tämä Pure Beautyn kasvovesi on täydellinen apu punoittavalle iholle, sillä se sisältää prebiootteja, jotka tukevat ihon normaalia toimintaa. Tuote sisältää runsaasti ruusuvettä ja tuoksu on aivan hurmaava, kuin synttäreillä saatu kukkapuska. Tuotetta voi lisätä myös meikin päälle ja se on todella kosteuttava. Pure Beauty on turkulainen innovaatio, joka pyrkii käyttämään tuotteissaan luonnollisia raaka-aineita, joilla on aivan erityisiä hyötyjä ja supervoimia suomalaiselle iholle.

 • Sopii kuivalle ja herkälle iholle.
 • Mahtava apu ihon punoitukseen ja couperootti iholle.
 • Sisältää ruusuvettä ja bakteereita jotka tukevat ihon luonnollista toimintaa.
 • Suomalainen!

Vinkki: myynnissä on myös *katajanmarja mist, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle!

Hinta: 22,90€ | Osta *tästä!

Laponie of Scandinavia Toner Spray

Tämä kasvosuihke on kotimainen ja se tasapainottaa sekä rauhottaa ihoa. Kaikki Laponie of Scandinavia ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät todella tarkasti valittuja laadukkaita ja tehokkaita raaka-aineita. Tuotteet ovat suunniteltu eri ihotarpeiden mukaan ja juuri skandinaaviselle iholle. Itse olen tykännyt tästä kasvovesisuihkeesta erityisesti meikin puhdistuksen jälkeen. Meikin pesemisen jälkeen iho on itselläni aina ihan rutikuiva ja olen käyttänyt tätä ennen seerumin ja yövoiteen laittoa. Itse painelen pesun jälkeen tuotteen käsillä kasvoille ja annan sen vaikuttaa muutaman minuutin ennen kuin levitän kasvoille seerumin. Tämä kasvovesisuihke on todella rauhoittava ja tuoksuu raikkaalta.

 • Sopii erityisesti herkälle iholle.
 • Sisältää rakkolevää ja lakritsijuurta.
 • Hoitaa ihoa luonnollisella ectoin aminohappojohdannaisella.
 • Sopii tuoksuherkille, sillä tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita.

Hinta: 28,00€ | Osta *tästä!

JOIK Organic Rose Facial Mist

Okei ei vissiin tartte sanoa, että tykkään ruusun tuoksusta, sillä tämäkin kasvosuihke tuoksuu ruusuilta, koska se sisältää luomuruusuvettä. Tässä kasvosuihkeessa on aivan erityinen ominaisuus, sillä kosteuttamisen lisäksi se selkeästi vähentää punaista ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Kasvosuihke sopii todella ärtyneelle iholle, sillä se rauhoittaa ja korjaa ihon pintaa. Olen testannut tätä myös meikin päällä ja se antaa ihanaa hehkua kasvoille eli ihan perfect tuote esim. juhlissa, kun haluaa freesata meikkiä. Kannattaa kokeilla mielummin suihkia tätä kasvoille, kun lisätä lisää kuivattavaa pakkelia. Erittäin ihana tuote, tykkään!

 • Sopii erityisesti herkälle iholle.
 • Sisältää ruusuvettä ja kosteuttavaa + luonnollista betaiinia.
 • Tasoittaa selvästi ihonsävyä.

Hinta: 19,90€ | Osta *tästä!

Evolve Organic Beauty Daily Defence

Tässä kasvosuihkeessa on ihana kukkaistuoksu ja kosteutuksen lisäksi se puhdistaa ihoa ja suojaa lialta ja ilmansaasteilta. Tämä sopii hyvin myös meikin kiinnitykseen, sillä se tasottaa ihon sävyä ja antaa iholle kirkkautta ja hehkua. Oikein ihana suihke ja tämä sopii kaikille ihotyypeille.

 • Sopii kaikille ihotyypeille.
 • Sisältää piparjuuripuun peptidejä ja kaktusviikunauutetta.
 • Mukana paljon ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.
 • Lisää kollageenin tuotantoa.

Hinta: 24,90 €| Osta *tästä!

Neal´s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense

Tämä tuote on itseasiassa kasvovesi, mutta olen itse laittanut siihen suihkepään ja käytän sitä kasvosuihkeen tapaan. Tämä auttaa kasvojen puhdistuksen jälkeen seerumia ja kosteusvoidetta imeytymään paremmin ihoon. Kasvovesi viilentää ihanasti ja aloe vera rauhoittaa ihoa. Tuote tulee todella isossa ja riittoisassa pakkauksessa. Tuoksu on ihanan raikas.

 • Sisältää tri-peptidejä, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa.
 • Todella hyvä ikääntyvälle iholle.
 • Sisältää: aloe veraa ja frankinsensiöljyä.

Hinta: 29,90 23,00€ | Osta *tästä!

Kasvosuihkeet toimivat myös laiskemmille tyypeille, jotka eivät oikein ihoa jaksa hoitaa. Jos tuntuu, että ihonhoito on pakkopullaa, niin kasvosuihkeen ja kosteusvoiteen käytöllä selviää jo pitkälle. Kasvosuihkeet sopivat hyvin myös miehille ja suosittelenkin jokaista miestä hankkimaan oman suihkepullon, jolla saa nuorekkuuden hehkua ihoon kosteutuksen avulla. Muistakaa hoitaa ihoanne, meillä on vain yksi iho – joten pidetään siitä huolta. Varsinkin ikääntyvä iho 26+ tarvitsee todella paljon kosteutta. Samalla tavalla, kun meidän tarvitsee juoda vettä, niin iho tarvitsee myös oman annoksensa päivittäistä kosteutusta 🙂

ARVONTA

Diiskuneidin Facebook-kanavalla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin House Of Organicin -verkkokauppaan. Arvontaan voit osallistua *tästä! Arvonta päättyy 18.8.2020 🙂

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse en enää osaa olla ilman kasvosuihketta!

 2. petra kirjoitti:

  Mie en ole vielä tutustunut kasvosuihkeisiin, mutta voisin kokeilla tehdä toisesta kasvovedestäni suihkeen ? ideana kuulostaa ihan siltä että mun iho voisi kaivatakin suihketta ?
  http://www.sangynalla.fi

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Kasvovesi on tärkeä osa kauneusrutiinejani. NEAL´S YARD REMEDIES tuotteet ovat ihan huippuja!

 4. hannamariav kirjoitti:

  Tuota kotimaista Laponieta olisi ihana testata!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.