Hae
Diiskuneiti

TOUKOKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

No hellou kesäkuu ja kesäloma! Tänään on mun toinen kesälomapäivä ja en voi tajuta, että menen vasta ensi kuussa töihin – ihanaa! Olen niin fiiliksissä, että on vihdoin taas aikaa blogille eikä jokainen päivä mene ihan zombina ja väsyneenä. Tein eilen kesälomalle oman bucket listan ja siihen tulikin niin paljon juttuja, että siitä tuli koko kesän bucket lista (pääset kurkkaamaan listan tästä). Toukokuussa tuli puuhailtua kaikenlaista ja tässä tulee toukokuun kolme kivointa juttua 🙂

UUDEN FINNKINON AVAJAISET

Kauppakeskus Myllyyn avattiin toukokuussa Finnkinon uusi LUXE-elokuvateatteri, jonka avajaisiin mulle tuli kutsu. Mukaan lähti rakas ystäväni Reetta ja oli ihanaa päästä pitkästä aikaa käymään PR-tilaisuudessa koronan jälkeen. Käytiin testaamassa iSENSE-sali Marvelin leffan parissa ja elokuvan jälkeen herkuteltiin ja viiniteltiin – oli ihana ilta. Olen kirjoittanut avajaisista oman artikkelin ja sen pääsee lukemaan tästä.

PÄIVÄREISSU UUTEENKAUPUNKIIN

Mulla oli kova ikävä mammaa ja tehtiin äitienpäivä-viikonloppuna päiväretki Uuteenkaupunkiin. Kävin matkalla hakemassa Kauppakeskus Myllystä mammalle vähän skumppaa, kukkia ja herkkuja. Nappasin meille myös smoothiet matkaevääksi Jungle Juice Barista. Mamma oli niin ilahtunut kun tultiin käymään ja mun tuomat tuoreet pullat näytti maistuvan. Näin myös pitkästä aikaa mun enoa ja käytiin heillä syömässä. Oli ihana nähdä sukulaisia, täytyy mennä nyt kesällä uudestaan.

PIKKU PARTYT RAISIOSSA

Ystävällä oli mahtavia uutisia ja sen kunniaksi korkattiin skumppa ja päivä lähtikin sitten ihan viinittelyksi. Käytiin syömässä Pancho Villassa, jonka jälkeen mun toinenkin ystävä liittyi meidän seuraan ja kierrettiin kaikki Raision pubit (olisi kyllä voinut jättää väliin) ja laulettiin karaokea 😀 Jäätiin Raisioon yöksi ja voin kertoa, että aamulla oli aika rapsakkaa porukkaa. Ystävien kanssa on kyllä aina ihan best, kun saa tanssia ja hullutella – kiitos kamut!

Aurinkoista kesäkuuta ja ihanaa kesää! Ensi kuussa tuleekin sitten mun kesäloman kolme parasta juttua 🙂

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

UUDEN FINNKINON LUXEN AVAJAISET KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

TOUKOKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: KOTIMAINEN ERISAN+

LUPPASET – SUOMEN SÖPÖIN VAATEMERKKI

4 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Aivan ihanaa kesälomaa sinulle.<3 Toivottavasti on paljon aurinkoisia päiviä.

 2. villananna kirjoitti:

  Vielä pitää mun jaksaa töissä nelisen viikkoa ja sitten lomille. Alku vuosi on ollut niin kammottava, että toivon loman rentouttavan kunnolla.

 3. Nadine G kirjoitti:

  Kesäloma kyllä maistuisi nyt mullekin 🙂 Turun seudulla kesä on aivan mahtava. Oma lempireittini on Saariston rengastie. Upeat maisemat!

 4. Riitta reissaa kirjoitti:

  Ihanaa kesälomaa sinulle! Ainakin alku on lupaava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.