Hae
Diiskuneiti

VAIKUTTAJAMEDIAN PIKKUJOULUT HELSINGISSÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Vietettiin tasan kuukausi sitten Vaikuttajamedian pikkujouluja Helsingissä. Matkasin Helsinkiin junalla ja oli kyllä tosi kiva, kun VR:n lippukaupassa oli myös vaihtoehto, että viereisen junapaikan sai ostaa itselleen muutamalla eurolla. Ostin molempiin suuntiin viereisen paikan itselleni ja onneksi, sillä juna oli loppuunmyyty ja näin korona aikana en välttämättä halua ketään vierasta ihmistä viereeni tuhisemaan. Helsingin päädyssä kävin ostamassa City Centren Lidlistä vähän eväitä hotellihuoneeseen. Varasin itselleni huoneen Ompusta, kun heillä oli tarjouksena kaikki huoneet 59 euroa. Monille hotellin aamiainen on ihan must, mutta itselleni se ei todellakaan ole, koska voin syödä ehkä 10% siellä tarjolla olevista jutuista, joten Yrjönkadun Omppu kävi minulle hyvin omien eväiden kera (vaikka vähän ränsistynyt olikin) 😀

Olin hotellilla neljän jälkeen iltapäivällä ja pikkujoulut alkoivat viideltä, joten aikamoisen pikameikin sutaisin naamaariin. Treffasin Ompulla Vaikuttajamedian Sonjan ja Hannan ja tilasin meille Yangon alle. Pikkujoulut järjestettiin Lauttasaaressa Valmentamon tiloissa.

Oli hassua astua sisään juhliin, kun kaikki kasvot olivat niin tuttuja – vaikka ikinä en ollut ketään livenä nähnytkään, paitsi Hannan joka asuu myös täällä Turussa. Oli kyllä tosi kivaa nähdä vihdoinkin kaikkia ihan kasvotusten ja tutustua paremmin. Bongasin heti ensimmäisenä juhlissa herkkujen lisäksi ihanan Pop-up kemujen tekemän kuvaus-seinän ja raahasinkin illan mittaan porukkaa sinne mun kanssa kuvattavaksi.

Ihana Jannina Minis with Style -blogista.

Pikkujoulujen tarjoilut olivat ihan huikeat ja päätin, että luistan vähän vhh-ruokavaliosta ja maistan Raxin gluteenitonta pizzaa ja Bake’n Decorin kakkua. Mulla oli ihan kauhea nälkä, kun en ollut syönyt moneen tuntiin ja pikkujoulujen ensimmäinen tunti kului varmaan syömiseen. Lemppareita oli tosiaan Raxin pizzat, nakit ja dipit. Tiesittekö muuten, että Raxista voi halutessaan tilata myös pohjattoman pizzan joka menee hyvin vhh-ruokavalioon. Täysin keto se ei ole, koska tomaattisoossi sisältää sokeria, mutta melkein. En ole vielä itse tätä testannut, mutta ehdottomasti kyllä täytyy.

Viinilinna oli sponssannut juhliin Henkellin kuohuviiniä joka on nyt juhlakauden ajan myynnissä tuollaisessa kauniissa kultaisessa pullossa. Henkellin Trocken on ihana raikas ja sitruksinen kuplajuoma. Pullot oli koristeltu upeilla Henkellin joulupalloilla ja arvatkaa vaan pyysinkö niitä illan päätteeksi kotiin ja nyt ne koristavat täällä Turussa joulukuustani. Tarjolla oli myös Hardysin valkkaria ja punkkua sekä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tölkkijuomia alkoholilla ja ilman.

Esiintyjänä juhlissa oli ihana Helmie joka esitti omia biisejään sekä muutaman coverin. Hän oli kyllä todella ihastuttava uusi artisti markkinoilla ja oli niin siistiä kuunnella pitkästä aikaa live-musaa! Shown jälkeen pistettiin Sonjan kanssa tanssilattia pystyyn ja hetken päästä puolet porukasta oli joraamassa ysärihittien parissa. Ilta meni aivan liian nopeasti ja yhtä-äkkiä kello oli jo lähemmäs puolta yötä ja oli aika tilata Yango hotellille.

Aamulla kaadoin hotellin sängylle juhlista mukaan saadun PR-kassin, jossa oli mukana erilaisia 7th Heavenin kasvonaamioita. Kasvot näyttivät kyllä siltä, että juhlittu oli ja laitoinkin suihkun jälkeen puhdistavan kuplanaamion ja sen jälkeen kostetutavan Panda-sheetmaskin. Nuo 7th naamiot ovat ihania ja niitä tosiaan saa edullisesti esim. Prismasta.

Kassista löytyi myös Formula 10.0.6 kirkastava ja kosteuttava geelimäinen *kasvovesi, johon olen nyt kuukauden aikana tykästynyt kovin, koska se freesaa kasvot virkeiksi välittömästi. Kaverina kasvovedelle oli myös Formulan ihoa kuoriva ja kosteuttava pois pestävä *kasvonaamio. Mukana oli myös *Batisten kuivashampoita, joita olen käyttänyt jo vuosia ja ne vaan ovat ihan parhaita. Kassista löytyi vielä vegaanisen Noughty hiustenhoitosarjan Thirst Aid hiuksiin jätettävä, kosteuttava ja rakennepaikkaava *selvityssuihke, joka on ollut aikamoinen hiustenpelastaja näillä pakkasilla.

PR-kassin herkkuina oli Fazerin uutta Avec-suklaata sekä Fazerin perinteisiä suklaita ja patukoita. Minua ilahdutti erityisesti mukana tulleet *Foodinin raakasuklaat jotka ovat itselleni sellainen ”terveellisempi” herkku. Käytän raakasuklaata usein myös leivonnassa. Omia lemppareitani Foodinin raakasuklaista ovat ehdottomasti Chai Orange ja Piparkakku.

Voi, että kun oli ihana päästä pitkästä aikaa juhlimaan ja näkemään ihmisiä. Kiitos Vaikuttajamedialle ja sponsoroille upeista pikkujouluista – ensi vuoden bileitä odottaen 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ENSIMMÄISEN ADVENTTISUNNUNTAIN JA SYNTTÄREIDEN VIETTOA

HAUSKAT JA IHANAT JOULUKALENTERIT AIKUISILLE

MYSTISET JA VAARALLISET NAISET – VÄRITYSKIRJA AIKUISILLE

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Oli kyllä kivat juhlat ja oli kiva nähdä 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Teillähän on ollut superkivat pikkujoulut Vaikuttajamedialla 🙂
  Olette muuten olleet Lauttasaaressa ihan työpaikkani lähellä juhlistamassa
  pikkujouluja – hauska yhteensattuma. Blogikollegoita on aina kiva nähdä
  ja vaihtaa ajatuksia. Tip tap tip tap!

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 3. Jasmin kirjoitti:

  Oi mäkin haluaisin joskus tuollaisiin osallistua!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 4. Nadine kirjoitti:

  Minustakin on outo, mutta hieno asia, kun näkee omia virtyaalituttavia livenä. Koronan aikana siitä tuli enemmän sääntö kuin poikkeus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *