Hae
Diiskuneiti

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2020

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika tullut kurkata mitkä olivat mun Instagramin yhdeksän suosituinta kuvaa tänä vuonna. Instagramissa pyörii taas tuttuun tapaan #topnine2020 -haaste, jolla saa selville oman Instagramin tykätyimmät kuvat vuodelta 2020. Oman Top Ninen voit kurkata täältä. Tässä omassa koosteessani kerron myös tarinat Instagram -kuvien takaa 🙂

PS. haluan kiittää kaikkia teitä, jotka seuraatte, kommentoitte ja reagoitte mun juttuihin Instagramissa. Vuorovaikutus on bloggaamisessa se parhain asia minulle, joka inspiroi jatkamaan ja kehittymään – joten kiitos tästä vuodesta niin blogin, Instagramin, kuin Facebookin puolella ?

Tässä tulevat vuoden tykätyimmät Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa.

ROSSON PIZZANTAI

Mulla oli syksyllä kaupallinen yhteistyö Raflaamon kanssa ja vein siskoni ja äitini syömään Rosson pizzantaihin, Kauppakeskus Myllyyn. Tämä oli vuoden 2020 suosituin Instagram-kuva varmaan siksi, koska se sisälsi 100 euron lahjakortin arvonnan Rossoon 😀 Tuona päivänä oli aivan kauhea ilma ja matkustettiin bussilla Myllyyn. Olin laittanut hiukset tuolla tapaa kiinni ja tunkenut ne kaulahuivin alle, että saisin kuviin kiharat. Siskoni napsiessa kuvia tajusin vasta jälkeenpäin, että unohdin avata hiukset kuviin.

Lue koko juttu meidän Rosson reissusta tästä.

HALLOWEENIN KIRJAVINKIT

Toisiksi suosituin Instagram-kuvani oli Halloween tunnelmainen kuva Goosebumps -kirjoista. Kirjoitin syksyllä artikkelin lapsille ja nuorille suunnatuista kauhukirjoista. Rakastan itse kaikkia mörköjuttuja, joten tätä artikkelia oli todella kiva tehdä. Kyseinen kuva on otettu itseasiassa jo vuoden 2019 syksyllä, mutta koska Halloween oli mennyt jo ohi, niin en ehtinyt viime vuonna kuvaa Instagramiin laittamaan. Kuva pääsi siis esille vasta nyt.

Tutustu lasten-, ja nuorten kauhukirjoihin tästä.

KURKISTUS VAATEKAAPPIINI

Kirjoittelin keväällä kattavan artikkelin omasta vaatekaapistani ja esittelin kaikki Muumi-vaatteeni. Kyseinen kuva on myös vanha – jo vuonna 2019 otettu, mutta en ollut käyttänyt sitä ennen tätä postausta missään. Otin kuvasarjan syksyllä 2019, kun minut valittiin Moomin By Martinexin brändilähettilääksi, josta olin silloin enemmän kuin innoissani.

Kurkkaa kaikki Muumi-vaatteeni tästä.

OUR SEA – ITÄMEREN SUOJELU

Postasin toukokuussa tämän kuvan Instagramiin, jossa päälläni on söpö Muumi-college, joka kuuluu #OURSEA -kampanjatuotteisiin, joiden ostosta lahjoitetaan aina 1€ John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren suojelemiseksi. Tein vielä viime keväänä töitä lastenhoitajana ja nappasin kuvan hoitolasteni kotoa ja kuvassa näkyy perheen äidin äitienpäivä kukkaset.

HESBURGER ON BEST

Oli kevät ja mulla oli vapaapäivä ja mies oli jossain reissussa. Mulla teki jäätävästi mieli Heseä ja en tietty jaksanut liikkua mihinkään, joten tilasin Woltilta kotiinkuljetuksen. Gluteeniton lastenateria maksaa alle 5€ ja kuljetusraja oli 10€, joten tilasin KAKSI ateriaa – haha! Söin siis koko päivän pelkkää heseä ja nappasin silloin myös tämän kuvan. Ihana päivä oli: heseä ja leffaa best! Miehelle en tietty kehdannut sanoa, että tilasin kaksi ateriaa ja onneksi hän ei ole somessa, niin ei ole ikinä tätä kuvaa nähnyt 😀

OLOHUONEESTA TULI VIIDAKKO

Mulla oli kesällä kaupallinen yhteistyö House Of Organicin kanssa ja kirjoitin laajan artikkelin luonnonkosmetiikan kasvosuihkeista. Haluisin artikkelin kuviksi viidakkomaista tunnelmaa ja raahasin kaikki meidän viherkasvit sohvalle. Kuvassa istun ilman meikkiä sohvan reunalla ja takana on kaikki kasvimme. Löysin vaatekaapista vielä tunnelmaan sopivan banaaninlehti-mekon.

Lue koko artikkeli luonnonkosmetiikan kasvosuihkeista tästä.

KAASONA ELOKUUSSA

Tämä kuva on napattu samalla viikolla, kun ystäväni meni naimisiin ja toimin hänen kaasonaan. Ostin meille molemmille tuollaiset kuvassa näkyvät aamutakit Decora Housesta. Morsiammen aamutakissa luki Bride ja omassani Bride´s bestie. Tämä kuva on otettu täysin vain Instagramia varten, kun halusin fiilistellä häitä. Otin kuvan olkkarissamme ja olin ihan hiestä märkänä, kun ulkona oli kauhea helle. Kädessä mulla on joki ikivanha Ikeasta ostettu tekokimppu. Muistan myös, että mua raivostutti suuresti tuo kauhea finni keskellä otsaa, mutta julkaisin kuvan silti 😀

PÄÄSISPÄ TERASSILLE

Keväällä unelmoin, että olisipa korona ohi ja pääsisipä terasseille. Hehkutin kuvassa erityisesti Wiklundin WALO -kattoterdeä. Kuva on ainakin kolme vuotta vanha, mutta koska en ollut sitä missään käyttänyt, niin se sopi hyvin teemaan. PS. enpä olisi viime keväänä uskonut, että emme tule koko vuotena selviämään koronasta. Toivottavasti ensi keväänä korona olisi poissa ja pääsisi sitten terassille.

HELATORSTAI JA LEFFAILTA

Hehkutin helatorstain aattona mun söpöä Muumi-aiheista popparikulhoa ja vesipulloa. Kehotin kaikkia pitämään Helatorstaina leffaillan. Kuvassa poppareiden tilalla oli sipsejä, sillä en jaksanut turhaan valmistaa popcorneja, kun en niitä syö ja mies ei ollut kotona. Kuvassa taustalla telkkarissa on tietty Muumit pausella.

Tässä oli mun vuoden 2020 Instagramin yhdeksän suosituinta kuvaa. Kiitos kun seuraatte ja tykkäätte – ilman teitä ei olisi Diiskuneiti-blogia <3

 

LUE MYÖS:

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT (vaikuttajamedia.fi)

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2019 (vaikuttajamedia.fi)

VUODEN 2019 LUETUIMMAT ARTIKKELIT (vaikuttajamedia.fi)

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä yritän tälläkin hetkellä ladata omia tykätyimpiä kuvia, mutta palvelussa taitaa olla aika paha ruuhka 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Nää on kivoja juttuja. Itsekin tein omani, oli kiva nähdä miten paljon on seuraajien mieltymykset muuttuneet vuodessa 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Marjut kirjoitti:

  Tuntuu, että tämä vuosi meni jotenkin aika nopeasti. Innolla kuitenkin odotan tulevaa. Mahtavaa uutta vuotta sinulle. <3

 4. hannamariav kirjoitti:

  Muistan lähestulkoon jokaisen kuvan 😀 Toivottavasti päästään kesällä yhdessä terassille!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.