Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: LIP BOOSTER – PUSUHUULET PARISSA MINUUTISSA

*Tuote saatu Rosa Grafilta.

Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan Saksassa ja sarjaa myydään yli 40 eri maassa. Tuotteiden raaka-aineina pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, mutta osa aineista ovat synteettisiä – eli luonnonkosmetiikaksi tätä sarjaa ei ihan voi kutsua. Olen testannut monesti Rosa Grafin tuotteita ja olen aina ollut niihin kyllä tyytyväinen. Yhtenä jouluna minulla oli myös Rosa Grafin oma joulukalenteri.

LIP BOOSTER

Sain Rosa Grafilta testiin uutta huulivoidetta, joka lupaa antaa huulille volyymia eli se luo täydelliset pusuhuulet vain parissa minuutissa. Huulivoide sisältää chili-uutetta, joka lisää huulien verenkiertoa, eli huulien turvotus tapahtuu täysin luonnollisilla ainesosilla.

KÄYTTÖ

Levitä boosteria puhtaille huulille. Levittämisen jälkeen huulilla tuntuu pientä pistelyä, joka kestää hetken aikaa, mutta tunne ei ole kuitenkaan epämiellyttävä. Chili-uute turvottaa hieman huulia ja varsinkin itselläni alahuuleen tulee mukavasti volyymia. Kun huulivoide on kuivunut, sen päälle voi levittää normaalisti huulipunaa tai kiiltoa.  Lip boosteria voi lisätä huulille useamman kerran päivässä, sillä vaikutus ei kestä paria tuntia kauempaa. Itselläni on valmiiksi jo aika muhkeat huulet, eli tuote ei saa minulla aikaan niin suurta volyymia, mitä se voisi antaa pienimmille huulille.

ENNEN

JÄLKEEN

MISTÄ LIP BOOSTERIA VOI OSTAA?

Rosa Grafin tuotteita myy monet kauneushoitolat ympäri Suomea. Lähimmän Rosa Graf -tuotteiden jälleenmyyjän löydät tästä. Lip Boosterin hinta on noin 20€. Täällä Turun päässä Rosa Grafia myy Kauneushoitola Aura.

Oletko sinä kokeillut joskus tuotteita, jotka antavat volyymia huulille? 🙂

8 kommenttia

 1. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Ihanat pusuhuulet!!! Jotenkin tuntuu, että iän myötä tuota buustia huuliin (ja vähän muuallekin) kaipaisi itse kukin. Ja jotenkin puhun itsestäni tässä. 🙂 -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 2. villananna kirjoitti:

  Puspus pusuhuulet 🙂 Itse en tämän isompia kaipaa, vaikka ovatkin pienentyneet paljon…kadonneet suupoimujen väliin 😀
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Rosa Graft onkin mulle merkkinä aivan vieras, tämän tyyliset tuotteet kyllä muutoin tulleet tutuksi 🙂

 4. Hengittävää elämää etsimässä-blogi kirjoitti:

  Kauniit huulet ja varmaankin helppo tuote käyttää ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.