Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KESÄKENGÄT, JOTKA TARVITSET KESÄKSI

*Sisältää mainoslinkkejä

Kevät on täällä ja kohta saamme nauttia kesän lämpöisistä päivistä. Suomen kesä tosin on mitä on, eli koskaan ei tiedä alkaako sataa vai tuuleeko niin kovaa, että hiukset lähtee päästä. Itse odotan kesää positiivisin mielin, koska viime kesäkin oli niin mahtavan lämmin – ehkä jopa liiankin. Kuuma kesä tuo mukanaan myös ukkosmyrskyjä, joten pelkillä sandaaleilla tuskin täällä Suomessa pärjää. Millaiset kengät ovat ”must have” Suomen kesään?

KUMISAAPPAAT

Ensimmäisenä listalla on tietenkin kumisaappaat, joita ilman ei kesästä selviä. Kumppareita saa nykyään myös nilkkuri -tyylisinä, eli niistä ei edes tajua niiden olevan kumisaappaita. Itselläni on pihahommia varten pitkävartiset kumisaappaat, mutta kaupunki käytössä käytän ainoastaan nilkkurimallisia city-kumppareita.

BALLERINAT

Ballerinat toimivat vähän joka tilanteessa, joten ainakin yhdet sellaiset kannattaisi kaapista löytyä. Ballerinoissa kannattaa kiinnittää huomiota niiden pohjaan. Ohutpohjaiset ballerinat eivät tue jalkaa ja kivetkin saattavat tuntua maasta läpi. Valitse ballerinat, jossa on kunnon pohja ja muista, että tekonahka ei jousta, mutta nahka muotoutuu omaan jalkaan sopivaksi.

KÄVELYKENGÄT

Kunnon kävelykengät on aivan must juttu jos kävelee paljon. Itse käytän kesällä todella paljon kaupunki-lenkkareita, jotka ovat sirompia ja kauniimpia kuin lenkkitossut. Kesän seikkailuissa ainakin itselleni on tärkeää se, että jalat voivat hyvin, koska muuten ei jaksa yhtään mitään. Panosta kenkiin, niin elämästä tulee paljon mukavampaa.

SANDAALIT

Jos tänä kesänä saadaan samanlainen ”seksihelle”, kuin viime kesänä, niin sandaalit ovat ainoat kengät jossa voi elää. Muistan viime kesänä, että jalat turposivat kuumuudesta ja sandaalit olivat ainoa vaihtoehto, joita pystyi pitämään. Sandaaleja on erilaisia korollisia ja korottomia.

ESPADRILLOT

Korkokengät ovat kesällä ahdistavia ja niissä jalka hikoilee. Rakot ovat varma juttu, kun jalka turpoaa lämmössä. Suosittelen kesän juhliin ja bileisiin espadrilloja, jotka ovat mukavia sekä ilmavia jalassa, mutta ne sopivat hyvin myös juhlaan. Itse käytän todella paljon espadrilloja, koska ne ovat niin mukavia jalassa ja niissä se korko ei tunnu laisinkaan.

Millaiset kengät ovat sun paras kaveri kesällä? Hyppää tästä *Vamskon kenkäkauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *