Hae
Diiskuneiti

YSTÄVÄNPÄIVÄ: PARHAAT RAVINTOLATARJOUKSET TURUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ystävänpäivää vietetään 14.2. ja mikä olisikaan ihanempi yllätys kuin viedä ystävä tai puoliso syömään. Kurkkasin mitä tarjouksia turkulaiset ravintolat tarjoaa ystävänpäiväksi ja poimisin teille tänne parhaat alennukset – eli nyt äkkiä pöytävaraus vetämään, ennen kuin ravintolat ovat täynnä 🙂

Bagel-aamiainen kahdelle 10€

Turun juna-aseman vieressä sijaitsee pieni, mutta sitäkin söpömpi Kiss & Tell Cafe, joka tarjoaa erilaisia aamiaisia, leivonnaisia, herkullisia leipiä sekä erikoiskahveja. Vie ystävä bagel-aamiaiselle – kahvilassa voi rauhassa vaihtaa kuulumisia, sillä kahvia ja mehua saa juoda aamiaisen yhteydessä niin paljon kuin haluaa!

Mitä: bagel-aamiainen kahdelle 10€.

Missä: Kiss & Tell Cafe | Humalistonkatu 14 B 20100 Turku

Osta ja varaa *tästä!

Salaattiannokset & virvoitusjuomat kahdelle 12€

Turun oma kahvilaketju Cafe Brahe tarjoaa nyt ystävyksille 300 gramman salaatit ja limpparit hintaan 12€. Tarjous on voimassa ainoastaan Hansakorttelin uudistuneessa Cafe Brahessa, joka löytyy K-marketin vierestä. Salaatit voi ottaa myös mukaan, joten käy hakemassa takeaway-annokset ja yllätä ystäväsi ilmestymällä hänen oven taakse salaattien kera.

Mitä: salaattiannokset ja limpparit kahdelle 12€.

Missä: Cafe Brahe | Hansakortteli

Lunasta tarjous *tästä!

SUSHILAJITELMA KAHDELLE 19€

KOBE Sushi on yksi mun suosikki sushipaikoista Turussa. Heillä on ihan huikea valikoima susheja, mutta myös muita ruokia ja laadukkuuden ohella parasta on edulliset hinnat. KOBE:n ystävänpäivä sushilajitelma sisältää: 8 kpl California uramakia, 10 kpl hossomakia, 2 kpl lohinigiria, 1 kpl grillattu lohinigiri, 1 kpl avokadomaki, 1 kpl ebinigiri, 1 kpl tamagonigiri, 1 kpl rapunigiri. Käytiin täällä miehen kanssa syömässä viime ystävänpäivänä tämä sama setti ja voin kertoa, että hyvää oli eikä jäänyt nälkä 😀

Mitä: sushilajitelma kahdelle 19€.

Missä: KOBE Sushi | Martinkatu 3 20810 Turku

Lunasta tarjous *tästä!

Golden Grill – valinnaiset hampurilaisannokset kahdelle 25€

Olen käynyt pari kertaa Golden Grillissä, koska he tarjoavat hampparit myös gluteenittomana ja hyvää on ollut. Golden Grill tarjoaa ystävänpäivänä hampurilaisateriat kahdelle ja aterian voi valita kuudesta eri vaihtoehdosta. Golden Grill ei ole mikään pikaravintola vaan ihan oikea ravintola – jos et ole käynyt niin suosittelen.

Mitä: hamppari-ateriat kahdelle 25€.

Missä: Golden Grill | Hansakorttelin Food Market 3 kerros.

Osta ja varaa *tästä!

Nepalilainen kolmen ruokalajin menu kahdelle 32€

Himalayan Kitchen Eerikinkadulla on aivan huippu hyvä paikka – ja mun lempi Nepalilainen ravintola Turussa. Kolmen ruokalajin menu sisältää alkupalan, pääruoan sekä jälkkärin ja menun voi valita myös kasvisversiona. Kurkkaa nepalilainen menu kahdelle 32€ *tästä ja nepalilaiset annokset kahdelle 32€ *tästä -nämä kaksi ovat siis erilaisia annoksia, joten voit valita itselle mieleisemmän.

Mitä: nepalilainen menu kahdelle 32€.

Missä: Himalayan Kitchen | Eerikinkatu 5, Turku

Osta ja varaa *tästä!

Ravintola Brahen Kellarin KOLMEN ruokalajin menu KAHDELLE 63€

Brahen kellari on avattu jo vuonna 1967 ja se onkin Turun vanhin kellariravintola. Brahen kellari sopii paikkana erinomaisesti esim. treffi-iltaan, sillä tarjoiltavat ruoat ovat kunnon ravintolaruokia. Kurkkaa tästä mitä kolmen ruokalajin menu *sisältää.

Mitä: kolmen ruokalajin ala’carte menu kahdelle 63€.

Missä: Brahen kellari | Puolalankatu 1, Turku

Osta ja varaa *tästä!

Miltäs nämä ravintolavinkit ystävänpäiväksi kuulostaa? Miten sinä aiot muistaa ystävänpäivänä ystäviäsi tai puolisoasi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *