Hae
Diiskuneiti

PARHAAT THE BODY SHOPIN TUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuskinpa on ketään kuka ei pitäisi *The Body Shopin tuotteista? Itse saan niitä usein  lahjaksi ystäviltä ja The Body Shopin tuotepaketti ilahduttaa aina! Viime jouluna minulla oli TBS:n kosmetiikkakalenteri ja sieltä tuli vaikka mitä ihania tuotteita. Olen löytänyt pari uutta suosikkituotetta kosmetiikkakalenterin ansiosta, joita en välttämättä olisi muuten tajunnut koskaan hankkia.

Uudet suosikkini

  1. *Greipin tuoksuinen käsivoide on mun uusi lemppari The Body Shopin tuotteista. Tämä käsivoide kulkee päivittäin mukana mun laukussa. Mun kädet kuivuu tosi helposti töissä ja tämä voide on ollut pelastus, sillä se imeytyy nopeasti, ei tahmaa ja tuoksuu taivaalliselta!
  2. Kamomilla silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti meikin. Itselläni on ripsienpidennykset ja välillä tykkään laittaa kynällä rajaukset silmiin. Rajausten peseminen on ollut aina jokseenkin haastavaa, mutta tällä olen saanut meikit hyvin pois. Kastan yleensä ainetta pumpulipuikkoon ja putsaan meikin pois. Kamomilla tunnetaan sen rauhoittavista vaikutuksista, joten tämä sopii hyvin herkkäihoisille.
  3. *Shea -huulivoide oli uusi tuttavuus The Body Shopin huulivoide valikoimasta. Huulivoide pehmentää huulet pakkasellakin ja tuoksuu ihanalta. Mulla on talvisin todella rohtuneet huulet ja tämä on ollut lempeä pelastus.

Mikä on sinun suosikki tuotteesi The Body Shopilta, joka tulee hankittua aina vain uudelleen? Shoppailemaan pääset *tästä!

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: MILTÄ KAKTUS OIKEIN TUOKSUU?

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2018

ARVOSTELU: THE BODY SHOPIN ULTIMATE JOULUKALENTERI 2017

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.