Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: SKIN TREAT KASVOJENHOITOTUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ | MARSAANA

Sain viime vuoden lopulla testiin PR-näytteinä SKIN TREAT -kasvojenhoitosarjan tuotteita. Kaikki SKIN TREAT tuotteet ovat vegaanisia ja valmistuksessa käytetään 90% ekologisia raaka-aineita. Olen ollut positiivisesti yllättynyt näiden tuotteiden tehokkuudesta. Ne putsaavat ja hoitavat kasvoja todella tehokkaasti, mutta samalla lempeästi. Nämä eivät kuivata ihoa ja jo pieni määrä tuotetta riittää. Plussana on ehdottomasti todella miellyttävä tuoksu ja hinnat eivät ole mitään päätä huimaavia. Minulla oli viime vuonna KICKSIN joulukalenteri, josta tuli muutamia SKIN TREATIN tuotteita, kuten vartalovoide, käsivoide, dödö ja kasvokuorinta – tykkäsin niistä kaikista kovasti ja ehdottomasti voisin ostaa näitä tuotteita uudelleen. SKIN TREAT sarjaa myy Suomessa ainoastaan KICKS -myymälät ja *verkkokauppa.

MITÄ AHA JA PHA HAPPO TARKOITTAVAT HONHOIDOSSA?

AHA = alpha hydroxy acid on yleisnimi hapoille. Yleensä kosmetiikkatuotteissa esiintyvät hapot sisältävät usein maitohappoja ja glykolia. Glykolihappo poistaa hyvin kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa ihoa ja se on hyvä ikääntyvälle iholle, sillä se häivyttää juonteita. Maitohappo tulee maitotuotteista ja se on hyväksi rasvaiselle iholle, koska se poistaa epäpuhtauksia ja auttaa ihoa imemään kosteutta.

PHA = poly hydroxy acid on miedoin kosmetiikkatuotteissa käytettävistä hapoista ja se sopii herkälle iholle. PHA kuorii hellävaraisesti ihoa ja antaa iholle kosteutta. PHA suojaa ihoa ilmastonsaasteilta ja muilta ulkopuolisilta tekijöiltä. PHA on sen verran miedompi happo, että se sopii jokapäiväiseen käyttöön.

MULTI-ACTION PUHDISTUSGEELI

Tämä puhdistusgeeli on öljytön eli se sopii myös ripsienpidennyksille. Puhdistusgeeli poistaa todella hyvin paksummankin meikin, mutta iho ei jää kuitenkaan kuivaksi. Tuoksu on hurmaava ja geeli on syväpuhdistava. Iho jää ihanan pehmoiseksi ja tuote sopii päivittäiseen käyttöön.

Sisältää: ruusuvesi, taikapähkinä, aminahappoja omenasta, kasvisperäinen kollageeni.
Hinta:  12,90€ | Osta *tästä!

AHA + PHA KUORINTANAAMIO

Tämä kuorintanaamio sisältää rakeita ja happoja, jotka kuorivat ihoa syvältä. Kuorintanaamio poistaa aika tehokkaasti kuollutta ihoa ja iho on kuorinnan jälkeen todella fresh ja kirkas. Naamio sisältää happoja, jotka nuorentavat ihoa ja kiihdyttävät solujen uusiutumista. Itse tein ajatuksissani sen virheen, että levitin kuorintaa liian lähelle silmiä ja silmäpussit punoittivat ihanasti pesun jälkeen eli varo silmänympäryksiä! Käytä tuotetta vain 1-2 kertaa viikossa.

Sisältää: sitruunavesi, vihreä tee, AHA-happo, PHA-happo, kasvisperäinen kollageeni.
Hinta:  14,90€ | Osta *tästä!

KIRKASTAVA C-VITAMIINI KASVOSEERUMI

Kakadumarja on maailman eniten C-vitamiinia sisältävä hedelmä ja tämä seerumi sisältää juuri C-vitamiinia kyseisestä hedelmästä. Olen käyttänyt ennenkin C-vitamiinia ihonhoidossa ja vaikutuksen huomaa kyllä heti, sillä C-vitamiini kirkastaa ihoa huomattavasti. Tämä on kyllä huippu seerumi ja käytän tätä yleensä meikittöminä päivinä, kun haluan iholle vähän hehkua.

Sisältää: kakadumarjan C-vitamiini, verigreippi, sitruunavesi.
Hinta: 19,90€ | Osta *tästä!

PUNOITUSTA VÄHENTÄVÄ SEERUMI

Kun on niitä päiviä, että iho punoittaa ja on epätasainen, niin tämä seerumi auttaa juuri ihon punoitukseen rauhoittamalla ja kosteuttamalla ihoa. Aloe Veralla on tunnetusti rauhoittava ja hoitava vaikutus ja itselläni tämä sekoitus toimii todella hyvin. Tämä sopii mahtavasti ihon kuorinnan jälkeen, koska se rauhoittaa ihon täydellisesti. Monesti laitan tätä saunan jälkeen kosteusvoiteen alle.

Sisältää: Aloe Vera, lakritsi, allantoiini, prebiootti.
Hinta: 19,90€ | Osta *tästä!

Onko SKIN TREAT -brändi sinulle tuttu? Tuotteita pääset shoppailemaan *tästä!

7 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Hyvä kun muistutit, mullakin taitaa näitä olla odottamassa testailujaan 😀

  2. villananna kirjoitti:

    Onpa söpöjä pikku puteloita 🙂

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  3. Marianne kirjoitti:

    Kuulostaa hyvältä! Ihan uusi tuttavuus minulle 🙂

  4. Mari kirjoitti:

    Kylläpä kuulosti kivoilta, en olekaan tän sarjan tuotteita juurikaan vielä testaillut :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *