Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: GYADAN UUSI SPIRULINA-LEVÄÄ SISÄLTÄVÄ HIUSTENHOITOSARJA

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Sain Waku-Organicsilta testiin Gyada -luonnonkosmetiikkabrändin shampoita ja hoitoaineita, jotka sisältävät spirulinaa. Spirulina on levää ja se sisältää todella paljon proteiinia, fosforia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja vitamiineja yms! Yhdessä vaikutuksessa kasviöljyjen, sheavoin ja Aloe Veran kanssa ne suojaavat ja ravitsevat hiuksia. Gyada Cosmetics on italialainen merkki ja heidän missionaan on tarjota laadukasta kosmetiikkaa luonnon omista raaka-aineista. Kaikki Gyadan tuotteet ovat vegaanisia ja ne eivät sisällä: BHA-happoa, butyylihydroksitolueenia, väriaineita, EDTA:ta, polyetyleeniglykolia, parabeeneja, vaseliinia, natriumlauryylieetterisulfaattia, natriumlauryylisulfaattia tai silikoneja. Suomessa Gyada Cosmeticsin tuotteita myy Waku-Organics verkkokauppa.

SPIRULINA SHAMPOO

Olen nyt noin kuukauden ajan pessyt joka viikko hiukseni tällä shampoolla, paitsi Rodoksella minulla oli viikon ajan mukana toisen shampoomerkin jämät. Shampoo vaahtoaa hiuksissa hyvin ja hiukset tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä. Gyadan shampoot on tehty parantamaan vahingoittuneita hiuksia ja olen erityisesti huomannut sen, että minulta ei lähde enää juuri ollenkaan hiuksia. Yleensä mun harja on aivan täynnä hiuksia vaatteista puhumattakaan, joten tämä vaikutus on ollut todella positiivinen yllätys. Shampoo sopii rasvoittuville hiuksille, mutta myös kuivasta päänahasta kärsiville.

Tuotteen hinta: 19,95 €.

Tuotteen koko: 200 ml.

*Osta täältä.

SPIRULINA HOITOAINE

Tämä hoitoaine on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä spirulina shampoon kanssa, mutta jos sinulla on todella kuivat hiukset, niin tämä on tarkoitettu myös tehohoitona vaurioituneille hiuksille. Olen pitänyt hoitoainetta hiuksissa noin 3 minuutin ajan shampoopesun jälkeen, koska en ikinä jaksa odottaa kauempaa – paitsi joskus laitan hoitoaineen päähän mennessä saunaan. Hoitoaine on selkeästi vähentänyt mulla kaksihaaraisia, joita mulla on aina todella paljon. Spirulina, vitamiinit, aminohapot, mineraalit, kaura ja korte tekee hiuksista ihanan kiiltävät ja helposti harjattavat.

Tuotteen hinta: 19,95 €.

Tuotteen koko: 200 ml.

*Osta täältä.

SPIRULINA PÄÄNAHAN KUORINTA-AINE

Tämä olikin jännä tuote! Olen kokeillut yhden kerran hiusten detox-kuorintaa, joka oli rakeista, mutta tämä pelkästään päänahalle tarkoitettu kuorinta oli voidemaista. Kuorinta sisältää hasselpähkinän ja mantelin mikrorakeita, mutta itse en huomannut oikeastaan tuotteessa mitään raemaista koostumusta. Tuote hierotaan päänahkaan ja se tuntuu ihanalta, kun veri alkaa kiertämään päässä oikein kunnolla. Kesällä tämä oli hyvä tuote, sillä mulla päänahka oli auringosta pari kertaa vähän palanut ja tästä oli apua päänahan rauhoittamiseen. Tuote sopii kuivalle ja rasvoittuvalle päänahalle.

Tuotteen hinta: 19,70 €.

Tuotteen koko: 200 ml.

*Osta täältä.

SPIRULINA HIUSNAAMIO

Rakastan hiusnaamioita ja ne ovat yleensä ainoa apu selvittämään hiukset esim. kiharoiden ja juhlakampausten jälkeen. Tämä hiusnaamio on ihanan pehmeää ja kermaista levittää hiuksille. Naamio kosteuttaa ja selvittää hiukset välittömästi ja lopputulos on ihanan kiiltävä ja pehmoinen. Verkkokaupan sivulla kerrotaan, että tämä hiusnaamio soveltuu myös shokkihoitoon hiustenlähtöä ja kaksihaaraisia vastaan.

Tuotteen hinta: 24,65 €.

Tuotteen koko: 250 ml.

*Osta täältä.

SPIRULINA hiusseerumi

Olen aina hieman ennakkoluuloinen suihkutettavia hoitoaineita ja seerumeita kohtaan, sillä monesti ne rasvoittavat hiuksia ihan kamalasti ja lopputulos on sellainen limainen. En missään nimessä suosittele suihkuttamaan tätä tuotetta suoraan hiuksiin, sillä sen koostumus on aika paksua. Olen itse suihkuttanut tätä muutaman painalluksen kädelle ja sitten hieronut seerumin käsien avulla pyyhekuivien hiusten latvoihin. Seerumi tekee latvoista heti kiiltävät ja latvat tuntuvat kosteutetuilta, eikä kuivilta käppyröiltä. Seerumi sisältää vehnä- ja soijaproteiinia, jotka yhdessä kosteuttavat hiuksia ja muodostavat hiuksiin suojavan kalvon ilmansaasteita yms. vastaan!

Tuotteen hinta: 22,10 €.

Tuotteen koko: 100 ml.

*Osta täältä.

Minulle jäi erittäin positiiviset käyttökokemukset tästä Gyadan spirulina -sarjasta. Shampoo ja hiustenhoitoaineet vähensivät selkeästi hiustenlähtöä ja kaksihaaraisia. Hiukset tuntuivat muutenkin tämän kuukauden käytön jälkeen paljon vahvemmilta, eli käytän nämä ehdottomasti loppuun ja hyvin voisin ostaa näitä lisää. Onko Gyada sinulle jo tuttu sarja? 🙂

8 kommenttia

 1. Anne /Trean kirjoitti:

  Oho, päänahan kuorinta. But makes sense! 🙂

  Mielenkiintoisen kuuloinen sarja. Täytyypä pitää mielessä seuraavaa ostokertaa ajatellen.

 2. villananna kirjoitti:

  Hyvännäköiset pullot. En ole ennen törmännyt tähän sarjaan.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tämä on italiainen start-up yritys, joka on menestynyt hyvin markkinoilla ja nyt Waku-organics on tuonut tämän sarjan ensimmäisenä Suomeen 🙂

 3. Minnea kirjoitti:

  Kuulostaa ihan unelmatuotteilta! Itselläni on rasvoittuvat hiukset ja helposti ärtyvä hiuspohja, joten nämä passaisi varmasti mulle hyvin.
  Varsinkin tuota kuorintaa haluaisin testata! Plussaa kauniista pakkauksista 🙂

  Minnea
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

 4. Marianne kirjoitti:

  Oo kuulostaapa kivalle, täytyy tutustua! ?

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Hauskaa, kun olin kauppakeskuksessa kahvilla ja joku nainen tuli kehumaan hiuksiani. Selkeästi nämä siis toimivat, kun ulkopuoliset tulevat kehumaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.