Hae
Diiskuneiti

KOKEMUKSIA HYPETETYSTÄ ESTRID SHEIVERISTÄ

*Tuote saatu PR-näytteenä.

GIRLS SUPORT GIRLS! Kymmenen euroa maksava Estrid-sheiveri on 100% vegaaninen höylä. Höylän ideana on tehdä ihokarvojen ajamisesta mahdollisimman kivutonta, pehmeää ja helppoa. Yleensä naisten höylät maksavat tuhottomasti – jopa puolet enemmän verrattuna miehille tarkoitettuihin teriin. Täytyykin myöntää, että minulla on ollut ennen tätä käytössä mieheni vanha höylä ja olen ostanut siihen teriä, koska ne ovat olleet niin paljon edullisempia, kuin naisille tarkoitetut Venukset sun muut. Estrid haluaakin tarjota naisille edullisen sheiverin, sillä ihokarvojen poiston ei pitäisi olla mikään bisnes.

MILLAINEN ESTRID SHEIVERI ON?

Aloituspakkauksen sisältä löytyy höylä sekä kaksi vaihtoterää + seinäpidike. Olin aluksi vähän ihmeissäni, koska höylän varsi painaa normaalia höylää enemmän, mutta se osottautui oikein tukevaksi pitää kädessä. Terä on liukastettu Aloe Veralla, kaakao-, ja karitevoilla ja terä liukuu ihanan pehmeästi iholla eikä jätä ihoa kuivaksi. Itselläni monet höylät ovat jättäneet ihon rutikuivaksi, jonka jälkeen olen joutunut laittamaan kauheat rasvakerrokset jalkoihin, mutta tämän höylän kanssa niin ei käy. Isoin plussa on ehdottomasti se, että höylääminen ei jätä iholle punaisia pilkkuja, sillä terä kosteuttaa ja E-vitamiini hoitaa höyläksen aikana ihoa. Höylä on todella terävä ja sain sen kanssa kerran saunassa aikamoisen vekin reiteen, kun huidon jotain höylä kädessä. Keskity siis sheivaamiseen – älä muuhun 😀 Olen kyllä tykästynyt todella kovasti tähän höylään ja aion pysyä Estridin asiakkaana myös jatkossakin.

MITÄ TARKOITTAA, ETTÄ SE ON VEGAANINEN?

Monet terien valmistajat käyttävät liukasteena eläinperäisiä ainesosia. Estrid käyttää terissään ainoastaan luonnollisia (kasvisperäisiä) ainesosia.

MITÄ SE MAKSAA?

Aloituspakkaus maksaa 9,95€ ja se sisältää höylän, kaksi viisiteräistä vaihtoterää, matkapakkauksen sekä seinäpidikkeen. Voit valita höylänvarren neljästä eri väristä, itselläni on sävynä persikka ja se on kyllä super söpö. Pyyhi ja putsaa suihkusta se osa seinästä, jonne haluat seinäpidikkeen laittaa. Monesti suihkun seinillä on saippuajäämiä ja tällöin seinäpidikkeen imukuppi ei ota seinästä tarpeaksi vahvaa otetta. Itselläni seinäpidike on pysynyt paikallaan alusta saakka, joten se on kyllä tukeva. Kun tarvitset lisää vaihtoteriä, voit tehdä tilauksen jolloin saat terät aina suoraan postilaatikkoosi. Jos sheivaat joka päivä, niin silloin tarvitset teriä joka kuukausi, mutta esimerkiksi itse sheivaan kerran tai pari viikossa ja minulle tulee uudet terät kahden kuukauden välein. Uusi vaihtoterä-boksi sisältää neljä terää ja se kustantaa 11,95€.

Tilaa Estrid aloituspakkaus tästä 9,95€

PS. Voit tilata testiin pelkän aloituspaketin ja tilauksen saa lopettaa koska vain ilman mitään määräaikaa.

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Estrid lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 1€ ruotsalaiselle Kvinna till Kvinna -järjestölle, joka työskentlee naisten oikeuksien puolesta sodan ja katastrofien runtelimissa maissa. Lue lisää Kvinna till Kvinnan toiminnasta ja saavutuksista tästä.

BYE BYE ihokarvat – tilaa oma höyläsi tästä!

Jos sinulla on jo käytössä Estridin höylä, niin jaa ihmeessä omat kokemuksesi kommenttiosioon 🙂

 

LUE MYÖS:

JADERULLA – KASVOJENHOITOVÄLINE, JOTA ILMAN EN VOISI ELÄÄ

KUIVIEN JA HALKEILEVIEN KANTAPÄIDEN HOIDON ABC

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

 

 

15 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Onko tuossa jotain taikaa, että höylä pitäisi säilyttää tuolla lailla vedessä vai onko tuo vaan kaunis kuvituskuva ? Sitä se kyllä onkin!

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  Hyvä vinkki tämä kosteuttava höylä. Ja kiva tämä kvinna till kvinna – yhteistyö.

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ei ole ollut kokeilussa vielä

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin sain tämän testiin ja olen kyllä tykännyt. Yksi parhaista jutuista on muotoilu sekä se, että sain tämän kiinni seinään mukana tulleella pidikkeellä.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas mielenkiintoinen tuote! Täytyypä laittaa nimi muistiin.

 6. Anna kirjoitti:

  Estridin höylä on ihan samanlainen kuin Pirkan. Pirkan vain on halvempi ja löytyy lähikaupasta. Näillä ei tosiaan mitään eroa varren väriä lukuunottamatta, samalta tehtaalta tulevat. Estrid on onnistunut mainonnassaan vaan paremmin.

 7. Minna Raunio kirjoitti:

  Olen tilannut tämän heinäkuussa enkä vieläkään ole saanut tuotetta. Asiakaspalvelusta kerrottiin elokuussa, että lähettävät uuden mutta sitäkään ei kahden viikon odottelun jälkeen edelleenkään kuulu… Olkoon miten hyvä tahansa, niin en aio jatkaa asiakkuuttani tämän tahon kanssa.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mitä ihmettä! No onpa tylyä.
   Uskon, että on jäänyt paskanmaku suuhun tuollaisesta. Harmi, etteivät saaneet korjattua tilaustasi ja menettivät asiakkaan. Sain itse tuon aloituspakkauksen PR-näytteenä ja sen jälkeen olen itse ostanut terät ja ne ovat kyllä tulleet normaalisti. Voisikohan heillä olla nyt jotain toimitusongelmia, kun noita höyliä on niin paljon hehkutettu somessa. Harmi jos eivät pysty vastaamaan suurentuneeseen kysyntään 🙁

 8. Kirsi Santanen kirjoitti:

  Moi! Olen myös tilannut tuotteen ja toimitus oli nopea. En ole vielä kokeillut. Pitääkö sheivatessa käyttää lisäksi jotain vaahtoa vai riittääkö tuo höylän oma kosteutus? Minulla sääret helposti kuivuvat!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Moi Kirsi!
   Mä en ole käyttänyt mitään vaahtoa, koska höylästä tulee tosi hyvin kosteutta. Käytän höylää ihan vaan suihkusaippuan kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.