Hae
Diiskuneiti

KOKO PERHEEN HALLOWEEN ELOKUVAT *20

BOO! Kummitusten ulinaa, mörköjen murinaa ja noitien kissojen kurinaa – halloween on kohta taas täällä. Kerätkää perhe kokoon ja järjestäkää hurja elokuvailta, josta lapset ja nuoret innostuvat varmasti. Valmistakaa ensin yhdessä söpöjä halloween-sormisyötäviä, askarrelkaa muutama halloween-lyhty, pukeutukaa karmivasti ja asettukaa television ääreen 🙂

Tässä tulee KAKSIKYMMENTÄ koko perheelle sopivaa Halloween-elokuvaa:

Hocus Pocus: kolme vähän pölhöä noitaa palaavat 1600-lu­vul­ta ny­kypäivään aikomuksenaan. Heidän tavoitteenaan on saalistaa lapsia ja imeä heistä elinvoimaa. Maail­ma on eh­ti­nyt muut­tua 300 vuo­den ai­ka­na ja se aiheuttaa noidille ihmetystä ja kummastelua.

Painajainen ennen joulua: animaatiossa Jack Skellington on Halloween-kaupingin kuningas ja haluaisi tuoda joulutunnelmaa omaan kotikaupunkiinsa, mutta tehtävä ei olekaan niin helppo.

Saksikäsi Edward: on nuori mies, jolla sattuu olemaan käsien tilalla sakset. Hän asuu yksin hylätyssä linnassa, kunnes eräs kosmetiikkamyyjä ottaa hänet asumaan luoksensa. Edward aiheuttaa ihastusta sekä kummastusta alueen asukkaissa.

Beetlejuice: kuollut pariskunta Adam ja Barbara eivät voi sietää sitä, että uusi perhe muuttaa heidän kotiinsa. Heidän omat kummitteluyritykset eivät tuota tulosta, joten he kutsuvat Beetlejuicen apuun.

Noidat: orvoksi jäänyt poika muuttaa isoäitinsä luokse hotelliin, missä ryhmä noitia suunnittelevat loitsua, joka muuttaisi kaikki lapset hiiriksi.

Addams Family: on täysin vinksahtanut ja kammottava suku. He asuvat kolkossa linnassa missä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista hirvittävää. Elokuvasta on tehty myös toinen osa sekä animaatioita.

Goosebumps: kirjasarja oli todella suosittu 90-luvulla ja kirjoissa seikkailleet hirviöt ovat päässeet mukaan kahteen Goosebumps -elokuvaan, jossa kammottavat hirviöt heräävät henkiin ja ne haluavat vallata koko maailman.

Hubie pelastaa Halloweenin: Mielisairaalasta on karannut hullu juuri halloweenin saapuessa. Epäsuosittu ja hieman höperö Hubie päättää pelastaa kotikaupunginsa Salemin. Hubien roolissa on ihana Adam Sandler.

Casper: yliluonnollisiin ilmiöihin erikoistunut tutkija muuttaa tyttärensä kanssa autiotaloon, jossa asustaa kolme kummitusta. Ystävällinen kummitus Casper ja tutkijan tytär Kat ystävystyvät.

Scooby Doo: elokuvat sisältävät kaikki kummituksia ja mörköjä ja ne ovat täydellisiä halloweeniin. Elokuvia löytyy useampi kappale näyteltynä sekä animoituna.

Hotel Transylvania: on Kreivi Draculan ylellinen viiden tähden lomahotelli, jossa hirviöt perheineen voivat vaihtaa vapaalle suojassa ihmisten katseilta. Elokuvasta on tehty kolme osaa ja ne kaikki ovat animaatioita.

Yön tarinoita: Alexin on keksittävä joka ilta uusi kauhutarina tai hänen ystävänsä jäävät loukkuun noidan asuntoon.

Ghostbusters: Kenelle sinä soitat jos kotonasi kummittelee? No tietysti Ghostbustersseille – he saalistavat kummituksia humoristisella tavalla.

Hirviönmetsästäjän käsikirja: lukiolaistyttö Kelly joutuu vasten tahtoaan lapsenvahdiksi halloweenina ja hänet palkataan lastenvahtien salaseuraan, joka suojelee erikoisvoimia omaavia lapsia hirviöiltä.

Henkien kätkemä: animaatiossa 10-vuotiaalla Chihirolla on vain hetki aikaa pelastaa vanhempansa tai he muuttuvat sioiksi iki-ajoiksi. Luvassa on uhkaavia henkiä, kirouksia ja otuksia.

Coco: 12-vuotias meksikolainen Miguel rakastaa musiikkia. Miguel joutuu suvun kitaran taikavoiman viemänä tuonelan valtakuntaan, jossa kukaan elävä ei ole käynyt. Animaatio on saanut inspiraationsa meksikolaisten kuolleiden juhlasta.

Monsteritalo: animaatiossa 12-vuotias DJ on aina tiennyt, että oudon naapurin vanhassa talossa on jotakin outoa. Niinpä DJ päättää ystävänsä Pullan ja heidän uuden tuttavuutensa Jennin kanssa selvittää talon karmivan salaisuuden.

Talo jossa kello tikittää: 10-vuotias orpopoika Lewis muuttaa erikoisen setänsä luokse. Sedän karmiva talo on täynnä salaisia käytäviä ja huoneita. Talon seinien uumenista kuuluu öisin kummallista kellon tikitystä.

Frankenweenie: Victor-pojan rakas Sparky-koira kuolee yllättäen ja Victor päättää herättää tämän henkiin tieteen keinoin. Pian kaikki saavat huomata, että kun leikkii elämällä ja kuolemalla, voivat tulokset olla hirviömäiset.

Kummituskartano: Jim on kiinteistönvälittäjä ja hänen uusin myyntikohde on vanha ja hylätty kartano. Rajuilman takia koko Jimin perhe joutuu jäämään yöksi kartanoon, jossa kummittelee.

Ihanaa ja tunnelmallista elokuvailtaa! Jos sulle tulee mieleen joku elokuva, joka puuttuu tästä listasta – niin kommentoi elokuvan nimi alle, niin saadaan jaettua nämä leffavinkit kaikille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KAUHUKIRJAT LAPSILLE JA NUORILLE

PIMEÄ PEILI JA MUITA URBAANEJA KAUHUTARINOITA

HALLOWEEN-SUKLAAMUFFINSSIT PUMPKIN SPICE KUORRUTTEELLA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.