Hae
Diiskuneiti

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

*Sisältää mainoslinkkejä

Tätä postausta on toivottu jo pitkään, jossa esittelisin kaikki vaatekaapistani löytyvät *Muumi-vaatteet.  Tein samantapaisen postauksen vuonna 2017 ja se oli todella suosittu ja moni oli yllättynyt, kuinka kauniita Muumi-vaatteita aikuisille tehdään. Tutustuin ensimmäisen kerran naisten Muumi-vaatteisiin vuonna 2016 ollessani töissä Naantalin Muumimaailmassa. Saimme esimies-asuiksi Martinexin Muumi-tunikat ja sen jälkeen se olikin menoa ja Muumi-vaatteita on tullut ostettua aika paljon. Martinexin naisten Muumi-mallisto vaihtuu neljä kertaa vuodessa, joten uusia ja ihania kuoseja on saatavilla todella usein ja lisäksi suosituimmat klassikot tulevat myyntiin aina välillä uudelleen.

Rakastan *Martinexin vaatteita, koska ne ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Miettikää, että mulla on vielä yksi tunika käytössä vuodelta 2016! Martinex on yksi suurimpia Muumi-lisenssin haltijoita ja design-osasto suunnittelee kaikki vaatteet itse. Kuoseja ja tyylejä on monenlaisia, joten varmasti jokaiselle löytyy jokin oma suosikki. Nyt pääsette kurkkaamaan mun vaatekaappiin, sillä esittelen tässä postauksessa kaikki Muumi-vaatteeni. Jatkossa päivitän tähän postaukseen myös uusimpia hankintojani 🙂

Tämä Myy-raitamekko oli mun lempimekko kautta aikojen! Mekko on A-linjainen ja siinä on puolikkaat hihat. Taskusta kurkkaa Pikku-Myy ja materiaali on todella pehmeää luomu puuvillaa. Käytän yleensä tämän mekon kanssa vyötä, jotta se korostaa vyötäröä paremmin. Tämä oli muistaakseni vuonna 2017 Muumimaailmassa mun esimies asuna. Mekosta on tullut nyt *uusi versio ja sekin on aivan ihana! Kuvan on ottanut Reetta pari kesää sitten.

Hinta 59,90€ | Osta *tästä!

Rakastan tätä puutarhakuosia, jossa Muumit juhlivat lyhtyjen, ilmapallojen ja herkkujen keskellä. Mulla on tästä sarjasta myös purkkeja, joissa säilytän keittiössä puurohiutaleita, riisiä yms. Mekko on pehmeää ja laskeutuvaa puuvilla-modaali-elastaania ja yksityiskohdat on tuotu esiin ihanasti vaalenpunaisella värillä. Tunikassa on puolikkaat hihat ja söpöt taskut sivuilla. Tästä mulla löytyy myös musta-valkoinen versio vuodelta 2016. Tämä kuosi on varmasti yksi suosituimpia ja tunika on myynnissä melkein joka vuosi väriteemaa vaihdellen.

*Tunika on saatu Martinexilta.

Katso kaikki Muumi-tunikat *tästä!

Tässä rennossa college-tunikassa Niiskuneiti, Muumipeikko ja Pikku-Myy paistattelevat päivää kauniilla ja värikkäällä kukkakedolla. Tämä college-tunika on kyllä tooosi söpö ja monet ovat tätä ihastelleet. Tunika on aika vartalonmyötäinen ja käytän tätä usein kotiasuna legginssien kanssa.

*College-tunika on saatu Martinexilta.

Martinexilta löytyy myös ihania *Muumi-huppareita aikuisille. Kuvitukset ovat uudesta Moominvalley -sarjasta. Minulla on päällä vaaleanpunainen *Pikku-Myy huppari, mutta näitä löytyy myös eri väreissä ja hahmoina ovat Esi-isä, Nuuskamuikkunen, Puuhiset ja Muumipeikko. Nämä päivitetyt hupparit ovat nyt materiaaliltaan laadukkaampia ja mun mielestä onkin ihan parasta, että Martinex oikeasti kuuntelee asiakaspalautteita ja muokkaa vaatteitaan sen mukaisesti. Huppari on superpehmeää joustavaa puuvillaa ja huppu on vuoritettu, joten se asettuu kauniisti eikä ole sellainen löysä ja roikkuva. Hupparin sisämateriaali on myös pehmeää, joten huppari tuntuu tosi pehmoiselta ihoa vasten.

*Huppari on saatu Martinexilta.

Hinta 49,90€ | Osta *tästä!

Tämä glitterinen Pikku-Myy on mun lempihuppari. Huppari on ihanan väljä ja edessä on iso tasku ja takana huppu. Olen monesti kesäsin käyttänyt tätä pyöräillessä sekä kävelylenkeillä. Huppari on ihana viilenevissä kesäilloissa ja siihen on mukava kääriytyä kotipäivinä. Hupparia ei enää valmisteta mustana, mutta sitä on saatavilla *uudistettuina versioina.

Hinta 69,90€ | Osta *tästä!

Tätä mekkoa myytiin viime syksynä keltaisena sekä violettina. Mekko on A-linjainen ja molemmilla sivuilla on isot taskut. Toisen taskun alapuolella on bodeerattuna Muumien perhe. Sain itselleni Martinexilta molemmat värit ja mekko on ihanan rento pitää myös töissä. Tätä mekkoa ei ole enää myynnissä Martinexin verkkokaupassa, mutta sitä saattaa löytyä Moomin Shopeista ja Martinexin Muumi-vaatteita myyvistä marketeista.

*Mekko on saatu Martinexilta.

Tämä syksyinen Pikku Myyn sade-tunika on yksi rakkaimmista Muumi-tunikoistani. Ostin tämän viimeisenä kesänä, ennen kuin lopetin työt Muumimaailmassa, joten mekolla on muistoja sekä tunnearvoa. Tunikassa leijailee Pikku-Myy sateenvarjonsa kanssa. Vitsi mulla on kyllä ikävä Muumimaailmaa ja kaikkia niitä ihania työkavereita. Tämän syksyn Muumi-tunikamallit näet *tästä!

Sain tämän ihanuuden yhtenä jouluna lahjaksi mieheltäni. Aina, kun minulla on tämä päällä, niin tuntemattomatkin ihmisetkin ovat kehuneet, että onpa ihana mekko ja mistä olet ostanut. Kuosi on todella kaunis ja ihanaa, että mieheni osti minulle juuri tämän mekon, sillä kuvituksessa Muumipeikko ja Niiskuneiti kävelevät käsi kädessä.

Tämä kaunis mustavalkoinen tunika oli myynnissä vuonna ja tätä ei valitettavasti ole enää saatavilla Martinexin verkkokaupassa. Mustavalkoisessa kuosissa Muumipeikko ja Niiskuneiti seikkailevat metsässä. Tunika on samaa mallia, kuin esim. puutarhajuhlat-tunika, eli puolipituiset hihat ja edessä on kaksi taskua. Kurkkaa kaikki hurmaavat Muumi-tunikat *tästä.

*Tunika on saatu Martinexilta.

Tämän suloisen ja romanttisen Muumi -tunikan bongasin muistaakseni joskus kirpputorilta ja pulitin siitä vain kymmenen euroa – mikä löytö! Tunikassa on ihana tyttömäinen ja prinsessamainen kuosi, jossa Pikku-Myy, Niiskuneiti ja Muumipeikko seikkailevat omenatarhassa. Tämä mekko on todella vanha, muistaakseni vuonna 2016 tai 2017 ostettu ja sitä ei ole enää saatavilla mistään.

Tämä Hemulit-mekko oli muistaakseni myynnissä pari vuotta sitten. Kaivoin vimmatusti mun vaatekaappia, mutta en löytänyt tätä mistään! Nyt pohdin täällä, että olenko jättänyt sen jonnekin vai onko vaatekaapin mörkö syönyt sen. Toivottavasti se löytyy, sillä tuo kuosi Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjasta on todella kaunis.

Päivittelen tähän postaukseen jatkossa uusimpia Muumi-vaate hankintojani, joten postaus on uudelleen päivittyvä 🙂 Martinexin ihania Muumi-vaatteita pääset ostamaan *täältä!

 

LUE MYÖS:

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

YSTÄVÄ PALJASTAA: MILLAINEN ON DIISKUNEITI

9 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Minulta ei löydy ainuttakaan Muumi-vaatetta vaikka niitä jo kauan kaihoten olen katsellut, ehkä vielä joku päivä <3

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No nyt käytät ton hyvän alekoodin hyväksi ja kotiutat ensimmäisen Muumimekon. Martinexilla on tosi harvoin jaossa mitään alekoodeja, niin kantsii hyödyntää! 🙂

 2. Mari kirjoitti:

  Mä rakastan muumi vaatteita ja löytyykin pari tunikaa, college paita, kolme hupparia ja tuo musta-valkoinen paita :). Lisää saapi tulla, käyn kurkkaamassa uuden malliston.

 3. Mari kirjoitti:

  Juu niin oli :D. Kävin kurkkaamassa ja nappaamassa pari juttua, kiitos alekoodin ;).

 4. Riitta reissaa kirjoitti:

  En tiennytkään aikuisten Muumi-vaatteista! Kiva lisä tuotesarjaan.

 5. MinnaM kirjoitti:

  Mä ihailin muumitunikoja lentokentällä. En jaksanut sovittaa. Asia on kaduttanut. Seuraavaksi suuntaan nettikauppaan. Saa nähdä teenkö tilauksen. Sovittamatta ostaminen vähän arveluttaa. Ostamieni vaatteiden koko vaihtelee jonkinverran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.