Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT HAMMASTAHNAT

*Sisältää mainoslinkkejä

*Hammastahnat saatu PR-näytteinä.

*Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja Ranskasta ja heidän missiona on taistella ruokahävikkiä vastaan. Pulpe De Vie käyttää tuotteissaan myymättä jääneitä kasviksia ja hedelmiä, jotka eivät kelpaa kaupoille esim. ulkonäkönsä vuoksi. Kasvikset, vihannekset ja hedelmät muutetaan Ranskan tuotantolaitoksessa vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi. Eikö kuulostakin mahtavalta, että myyntiin kelpaamattomat hedelmät ja kasvikset saavat uuden mahdollisuuden kauneustuotteiden raaka-aineina? 🙂

PULPE DE VIE ON:

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Vegaaninen.
 • Ecocert.
 • Crueltyfree.
 • Valmistetaan Ranskassa hedelmähävikistä.
 • Pulpe De Vien tuotteita myy mm. Sokos ja Oletkaunis.fi -verkkokauppa.

HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT HAMMASTAHNAT

Olen testannut useammankin kerran Pulpe De Vien ihania tuotteita ja omia suosikkejani ovat mm. heidän seerumit ja kasvovoiteet. Voit käydä lukemassa vanhemmat artikkelit Pulpe De Vien tuotetestauksista tästä ja tästä. Pulpe De vie toi viime vuonna markkinoille ihonhoitotuotteiden lisäksi myös hedelmähävikistä valmistettuja hammastahnoja, joita pääsin kokeilemaan PR-näytteiden muodossa. Hammastahnat ovat Ecocert ja Crueltyfree sertifioituja ja tahnat eivät sisällä lainkaan fluoria – ja pakkaukset ovat biohajovia. Hammastahnoja löytyy kaksi erilaista: *Minter Is Coming joka on valkaiseva hammastahna ja *Fresh Kiss on hampaita suojaava ja vahvistava tahna.  Yhdestä putelosta riittää hammastahnaa noin neljäksi kuukaudeksi aamuin illoin käyttöön, sillä mustikan kokoinen annostus hammastahnaa riittää aivan mainiosti koko suun puhdistukseen.

PS. koska hammastahnat eivät sisällä fluoria ne sopivat myös lapsille! 🙂

MINTER IS COMING – VALKAISEVA HAMMASTAHNA

*Minter Is Coming maistuu mintulta ja se ei vaahtoa, kuten tavalliset tahnat – joka tuntui aluksi todella hassulta, kun on tottunut, että hammaspesulla suu on täynnä vaahtoa. Hammastahnan sitruunauute vaalentaa hampaiden tummentumia jatkuvassa käytössä. Testasin hammastahnaa kaksi viikkoa putkeen ja huomasin, että purukalustoni vaaleni hieman. Hammastahna sisältää sitruunaa ja Aloe Veraa. Perliitti poistaa hampaiden pinnalta tehokkaasti plakkia ja valkaisee hampaita luonnollisesti. Aloe Vera kosteuttaa ja suojaa ikeniä. Hampaita tulee pestä kolme minuuttia ja itse jynssään niitä välillä kauemminkin – olen hammasharjojen kauhu 😀 Hampaat tulevat tällä hammastahnalla todella puhtaiksi ja muutenkin suuhun jää raikas olo.

 • Auttaa ylläpitämään suun luonnollista tasapainoa.
 • Poistaa tummentumia.
 • Suojaa hampaita plakilta ja bakteereilta.

Hinta: 5,90€ | Osta *tästä!

FRESH KISS – SUOJAAVA HAMMASTAHNA

Fresh Kiss hammastahna maistuu myös mintulta ja se suojaa sekä vahvistaa hampaita. Minter Is Coming -tahnan tavoin tämäkään ei vaahtoa suussa. Hammastahna puhdistaa suun hellävaraisesti ja sen sisältämä rypäleuute auttaa ylläpitämään suun hyvää tasapainoa. Hammastahna on tehokas suoja plakkia ja hammaspeikkoja vastaan. Tykkäsin tästäkin tahnasta kovasti ja se puhdistaa hampaat hyvin ja suu jää puhtaaksi.

 • Puhdistaa hampaat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
 • Rypäleuute vahvistaa hampaita.
 • Sinkkisitraatti taistelee plakkia vastaan.

Hinta: 5,90€ | Osta *tästä!

Pulpe De Vien hammastahnat ovat oikein näppäriä ja tehokkaita. Tavallisiin hammastahnoihin verraten ne vaahtovat vähemmän ja eivät sisällä fluoria. Ole sinäkin mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja pese hampaat hedelmillä.

Oletko jo kokeillut näitä hammastahnoja? 🙂

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: PULPE DE VIEN HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT KAUNEUSTUOTTEET

PULPE DE VIE: IHONHOITOSARJA, JOKA TEHDÄÄN HEDELMÄHÄVIKISTÄ

TESTISSÄ: DERMOSILIN VITAMIN E -IHONHOITOSARJA

 

9 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En ole näitä testannut enkä ole ihan varma haluanko itse fluoritonta hammastahnaa. Pikkuneidilläkin taitaa ihan fluorillinen olla käytössä tällä hetkellä. Pitäisi asiaan paremmin perehtyä, mutta muistelisin jonkin keskustelun asiasta lukeneeni, jossa perustelut fluorillisen suhteen olivat minun mielestäni paremmat kuin fluorittoman 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo tuosta fluorista on taisteltu jo vuosikymmenet, mutta ilmeisesti mitään tieteellistä näyttöä ei ole siitä, että fluori olisi haitallista hampaille.
   Itsekin käytän fluoritahnaa, mutta nämä fluorittomat olivat myös hyviä 🙂

 2. nelly kirjoitti:

  Kuulostaa aika hurjalta että hammastahnassa on sitruunahappoa, se kun on yksi vahingollisimmista aineista hammaskiilteelle 😮

 3. villananna kirjoitti:

  En ole kokeillut, en ole edes tiennyt tästä, hyvä idea tämä 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Minna+M+/+Kiljustenblogi kirjoitti:

  Joskus olen testannut fluoritonta hammastahnaa, mutta olen palannut fluorilliseen. Sensodyne pitää minulla hampaiden vihlonnan kurissa. En uskalla enää vaihtaa.

 5. O kirjoitti:

  Fluoritonta hammastahnaa ei missään nimessä kannata ”peruskäyttäjän” käyttää, toki hammaslääkärin ohjeesta voi joskus poikkeuksia olla. Fluori on nimenomaan se aine joka edesauttaa hampaiden terveyttä. Mielestäni ei kannattaisi suositella fluoritonta hammastahnaa ilman hammaslääketieteellisen alan koulutusta.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos infosta 🙂
   En ole tässä mitään suosittelemassa ammattimaisessa mielessä, vaan testailen täällä blogissa aina erilaisia tuotteita, josta jaan fiilikseni 🙂

 6. Marjut kirjoitti:

  Näitä pitää kyllä kokeilla. Todella hienoa hyödyntämistä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.