Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: GYADAN UUDET VEGAANISET KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Sain Waku-Organicsilta testiin Gyada -luonnonkosmetiikkamerkin kasvoille tarkoitettuja puhdistustuotteita. Gyada Cosmetics on italialainen merkki ja heidän missionaan on tarjota laadukasta kosmetiikkaa luonnon omista raaka-aineista. Kaikki Gyadan tuotteet ovat vegaanisia ja ne eivät sisällä: BHA-happoa, butyylihydroksitolueenia, väriaineita, EDTA:ta, polyetyleeniglykolia, parabeeneja, vaseliinia, natriumlauryylieetterisulfaattia, natriumlauryylisulfaattia tai silikoneja. Suomessa Gyada Cosmeticsin tuotteita myy *Waku-Organics verkkokauppa.

VEGAANISET SHEET MASKIT

Gyadalta löytyy oma sarja vegaanisia kasvonaamioita, joiden raaka-aineet ovat luonnonmukaisia. Kaikki sheet maskit ovat valmistettu kasviperäisestä selluloosasta, joka on biohajoavaa. Yksi naamio sisältää noin 15 milliä seerumia ja kaikki sheet maskit ovat myös nikkelitestattuja.

Testasin kahta eri naamiota ja olin yllättynyt kuinka hyvin seerumi imeytyi ihoon. Yleensä sheet maskit jättävät kasvot limaiseksi ja seerumi täytyy hieroa ihoon käsin, mutta näissä sheet maskeissa sitä ongelmaa ei ollut. Voisin siis kuvitella ottavani tälläisen messiin esim. automatkalle tai vaikka lentokoneeseen, jossa seerumin kanssa ei tarvitse olla kosketuksessa käsin. Jos rakastat sheet maskeja, mutta haluat tehdä valinnat eettisesti, niin nämä Gyadan sheet maskit ovat luontoystävällinen valinta.

*Naamiot ovat hinnaltaan noin. 6,90€ kappale ja niitä löytyy monen eri tarpeeseen:

 • Kosteuttava.
 • Kirkastava ja kuoriva.
 • Kohottava.
 • Kiinteyttävä.
 • Rauhoittava.
 • Anti-age kiinteyttävä.
 • Puhdistava.
 • Supistava.
 • Talia poistava.
 • Pelkästään silmänalusille tarkoitetut naamiot (kiinteyttävä, kohottava, elvyttävä yms.)
 • Huulille tarkoitetut naamiot.

ANTI-AGE MISELLIVESI

Näin yli kolmekymppisenä kaikki anti-age tuotteet kiinnostavat, joten oli kiva saada testiin ikääntyvälle iholle tarkoitettu misellivesi. Koostumus tässä tuotteessa on ihanan ohut, eikä yhtään tahmainen ja tämä on poistanut itseltäni hyvin esim. meikin. Tuote sisältää gojimarjoja, viikunakaktusta, vihreää teetä, laventelia, aloe veraa sekä hyalorinihappoa. Näillä ainesosilla on uudistava vaikutus ja tämä misellivesi sopii jos iho on eloton ja väsynyt.

Olen tykännyt, että iho jää raikkaaksi eikä tahmeaksi ja ainoa asia mikä saa miinuksen on tuotteen tuoksu. Olen todella nirso tuoksujen kanssa, mutta jos tuote on toimiva, niin tuoksulla ei ole niinkään merkitystä. Olen kaatanut misellivettä vanulappuun ja pyyhkinyt sillä koko kasvot, myös huulet aamuin ja illoin. Olen huomannut, että iho on kirkkaampi, pehmeämpi ja meikki levittyy kauniimmin iholle, kun iho on kosteutettu.

Tuotteen hinta: 17,20€.

Tuotteen koko: 500 ml.

*Osta täältä.

ANTI-AGE MISELLEPUHDISTUSGEELI

Tässä puhdistusgeelissä on kiva geelimäinen koostumus ja se on tarkoitettu myös ikääntyvälle iholle. Geeli vaahtoaa iholla ja se sopii hyvin kasvojen puhdistukseen, koska se irroittaa tehokkaasti epäpuhtauksia. Geelillä voi pestä myös meikit ja se pesee pois kaikki meikinjäämät iholta. Mun mielestä tämä on hyvä tuote ihonpuhdistukseen, koska se todella poistaa iholta kaiken lian pois. Pesemisen jälkeen iho on tuntunut itselläni todella raikkaalta.

Tuotteen hinta: 17,20€.

Tuotteen koko: 200 ml.

*Osta täältä.

MEIKINPOISTOAINE JA PUHDISTUSVAAHTO

Mä tykkään hirveästi puhdistusvaahdoista, koska niissä on niin ihana koostumus – ihan kuin levittäisi kevyttä kermavaahtoa kasvoille. Tuote sisältää uutteita kamomillasta, gojimarjoista sekä laventelista ja nämä ainesosat ovatkin kuuluisia ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Meikki on helppo pestä pois ja myös ripsivärit lähtee tällä tuotteella hyvin pois. Iho jää ihanan pehmoiseksi ja tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tämä puhdistusvaahto lähtee ehdottomasti mukaani lomareissulle Kreikkaan, koska se ei paina juurikaan, sillä saa meikit pois ja tuote jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Tuotteen hinta: 19,50€.

Tuotteen koko: 150 ml.

*Osta täältä.

VEDENKESTÄVÄN MEIKINPOISTOAINE

Käytän itse todella harvoin vahvaa silmämeikkiä, mutta pääsin testaamaan tätä vedenkestävän meikinpoistoainetta toden teolla ystäväni syntymäpäivien jälkeen, kun minulla oli vahva vedenkestävä meikki kasvoilla. Tämä kaksivaiheinen meikinpoistoaine sisältää seesami-, ja macadamiöljyjä sekä uutteita aloe verasta, laventelista, kamomillasta, vihreästä teestä, gojimarjoista sekä hibiskuksesta.

Aluksi tuote ei tuntunut poistavan edes eyelinereitä, kunnes tajusin ravistaa pulloa. Pullossa on tosiaan kaksi kerrosta, jotka täytyy sekoittaa, jonka jälkeen kasvot voi vasta pyyhkiä. Ripsivärin poistossa suosittelen pitämään vanulappua paikallaan ripsillä muutaman sekunnin ja sen jälkeen vasta pyyhkiä. Meikki lähti pois todella nopeasti ja iholle jäi pehmeä ja rauhallinen olo. Olen kokenut, että moni meikinpoistoaine on ärsyttänyt ihoa, mutta tästä jäi hyvä fiilis iholle. Tämä meikinpoistoaine sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotteen hinta: 17,90€.

Tuotteen koko: 300 ml.

*Osta täältä.

Oletko kokeillut jo Gyada Cosmeticsin tuotteita vai onko merkki sinulle ihan uusi? 🙂

Hyppää ostoksille *tästä.

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN HUULIVOITEET.

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKKA UUTUUDET 2018.

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKKA KOKEILUT VUONNA 2017.

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Mph, olen aloe veralle allerginen…Muuten olisin kokeillut heti, sen verran kiinnostava oli.
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Nora kirjoitti:

  Toi misellivesi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Oon testannut vaikka, mitä mutta tosi monet on tosi tahmaistavia, eivätkä raikkaita

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo mä en kans tykkää yhtään yleensä misellivesistä, koska niistä jää sellainen tahmanen olo, eikä yhtään puhdas. Olen aina joutunut pesemään kasvot vielä vedellä, mutta tässä ei ollut sellainen koostumus, joten ehkäpä tämä pullo tulee käytettyäkin, vaikka tuoksusta en kyllä pidä 😀

 3. Marjo kirjoitti:

  Erittäin mielenkiintoiselta kuulostavia tuotteita, joita voisi olla kiva testailla. Vegaanit sheet maskit ovat varmasti ihania. Olen ihan koukuttunut kokeilemaan erilaisia maskeja. Misellivesi kiinnostaisi myös. Tuo sinun ”pupukorvainen hiussuoja” on ihana. Kenen se on?

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä olen kans ihan koukussa Sheet Maskeihin, juuri tilasin niitä joku 30 kpl alennusmyynneistä heh 😀
   Tuo pupupanta tuli muistaakseni The Body Shopin joulukalenterista vuonna 2017 🙂

 4. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Kattava valikoima ja kohtuu hintaisia tuotteita. Täytyy ottaa testiin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.