Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: MUNAKAS-MUFFINSSIT

Munakas-muffinssit ovat helppo valmistaa ja niihin voi laittaa melkein kaikkea mitä jääkaapista löytyy. Nämä sopivat mainiosti brunssipöytään ja ainakaan meillä nämä eivät kovin kauaa pöydässä säily, sillä nopeasti nämä katoavat parempiin suihin.

PS. muista olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja tilaa elintarvikkeet *Matsmartin hävikkiruokakaupasta (mainoslinkki).

VALMISTUAINEET (7 KPL)

  • 5 kananmunaa.
  • Mausteita: itse käytän suolaa ja valkosipulia.
  • Juustoraastetta.
  • Jääkaapin jätökset: fetaa, kinkkua, porkkanaa, parsakaalia – mitä vain jääkaapista löytyy 😀

VALMISTUSOHJEET:

  1. Riko munat kulhoon ja riko niiden rakenne sekä lisää haluamasi mausteet.
  2. Laita ”jääkaapin jätökset” paperisiin muffinssivuokiin ja jos omistat peltisen muffinssi-vuoan, niin asettele ne vielä sen sisään (tai laita ainekset vain paperisiin muffinssivuokiin leivinpaperin päälle -eivät kyllä pysy kasassa välttämättä yhtä hyvin). Jos laitat ainekset suoraan peltiseen muffinssivuokaan, kuten minä tein – niin muista voidella vuoka hyvin, muuten ne jämähtävät aika hyvin kiinni vuokaan.
  3. Kaada päälle muna-mausteseos.
  4. Ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Kypsennä uunissa noin. 20-30 minuuttia uunista riippuen.

Joko sinä olet testannut munakas-muffinsseja?

Kurkkaa tästä myös hiilarittoman pizzapohjan resepti.

 

LUE MYÖS:

RESEPTI: GLUTEENITTOMAT CHEDDAR-LIHAPULLAT

RESEPTI: GLUTEENITTOMAT MAISSIKAKKUPIZZAT

RESEPTI: GLUTEENITON KAURA-OMENAPIIRAKKA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *