Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: UUDET CLOETTA BITE VÄLIPALAPATUKAT

*PATUKAT SAATU:  CLOETTA.

Välipalat kulkevat usein koululaisten, urheilijoiden ja työssäkäyvien ihmisten mukana. Itselläni työmatkoihin kuluu noin 1,5 tuntia per suunta ja minulle on todella tärkeää, että välipalat ovat sellaisia, joita ei tarvitse säilyttää kylmässä ja niiden pitää olla ovat kevyitä-, pieniä ja helppoa kuljettaa. Myös se, että välipala on terveellistä, on minulle tärkeää, sillä muutenhan söisin joka päivä välipalana vaikka suklaata. Tosi usein mulla on mukana banaaneja, mutta ne aina välillä unohtuu laukkuun ja joka viikko laukun pohjalta löytyy haiseva ja musta banaani. Käykö kenellekään muille tätä? 😀

Töihin on helppo ottaa mukaan raejuustoa, rahkaa yms. jotka saa töissä jääkaappiin. Minulle kuitenkin ongelmaa teettävät aina työmatkat kotiin, sillä töiden jälkeen on kamala nälkä ja käyttäisin työmatkasta mielelläni aikaa syömiseen, mutta täällä Turun kaupunginliikenteen busseissa ei saa syödä. Eli välipalan on oltava huomaamaton, ettei kuski näe kun syön. Olenko nyt ihan rikollinen kuin sanoin, että syön bussissa 😀

Sain tosiaan testiin Cloetalta uusia BITE-välipalapatukoita, joissa osa sokereista on korvattu oikealla hedelmämehulla. Koska hedelmä-, ja suklaapatukat tuntuvat olevan suomalaisten suosituimpia välipaloja, niin Cloetta päätti kokeilla ja yhdistää nämä kaksi raaka-ainetta. Uudet BITE-patukat sisältävät siemeniä, mysliä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Patukat ovat saatu pysymään koossa hedelmämehulla ja patukan päällinen on maitosuklaata. Patukat sisältävät melkein 60 % hedelmää ja sen lisäksi vielä mysliä. Olen nyt pari kuukautta kantanut näitä patukoita mukana työmatkoilla ja voin kyllä suositella, koska nämä ovat super hyviä ja kaloreita on suurin piirtein saman verran kuin isossa banaanissa. En tietenkään väitä, että nämä olisivat terveellisimpiä kuin banaanit, mutta todella mukavaa vaihtelua mukana kannettaviin välipaloihin. Nämä ei sotke ja myöskään bussikuski ei ole ainakaan vielä huomannut, kun olen patukkaa  takapenkillä mussuttanut 🙂

FRUITY BITE KARPALO

Sisältää: omenaa, karpaloita, ananasta, rusinoita, riisiä, omenaa, sitruunaa, manteleita, auringonkukkaöljyä, maitosuklaata.

Paino: 30 grammaa

Kalorit: 122,7 kcal

Makutesti: tämä on mun lemppari näistä patukoista, ihan sairaan hyvää! Patukka on makea, mutta ei kuitenkaan liian makea mun makuun. Maistuu kahvin kanssa taivaalliselta. Olen käyttänyt tätä myös välillä herkkujen korvikkeena.

FRUITY BITE APRIKOOSI

Sisältää: Mysliä, omenaa, aprikoosia, rusinoita, riisiä, omenaa, palmurasvaa, manteleita, sitruunaa, maitosuklaata.

Paino: 30 grammaa

Kalorit: 118,5 kcal

Makutesti:  todella makeahko ja maistuu ihan aprikoosilta, hyvää! Tämä oli patukoista toiseksi parhain.

MYSLI BITE SIEMENET

Sisältää: omenaa, riisiä, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, pellavansiemeniä, palmurasvaa, vadelmaa, sitruunaa, manteleita, maitosuklaata.

Paino: 30 grammaa

Kalorit: 133,5 kcal

Makutesti: verrattuna karpaloon ja aprikoosiin tämä ei ollut niin makea. Maku oli hieman raikkaampi ja siemenet maistuvat tosi hyvältä maitosuklaan kanssa.

MYSLI BITE PÄHKINÄT

Sisältää: omenaa, hasselpähkinöitä, manteleita, kaakaovoita, karpaloita, sitruunaa, maitosuklaata, palmu- ja shea-rasvaa.

Paino: 30 grammaa

Kalorit: 132,9 kcal

Makutesti: Ei ole makea ja on vähän kuivahko, mutta ei kuitenkaan jää kurkkuun kiinni. Jos ei halua liian makeaa patukkaa, niin valitsisin tämän. Maistuu erityisen hyvältä lämpimän teen kanssa!

HUOMIOITA:

  • Ei ole gluteeniton eikä maidoton.
  • Olen aina vältellyt myslipatukoita, koska ne ovat aina niin kuivia ja jäävät kurkkuun kiinni. Nämä Cloetan patukat olivat todella positiivinen yllätys ja mursi inhotukseni myslipatukoihin.
  • Patukat ovat saaneet UTZ-merkin eli maitosuklaaseen käytetty kaakao on tuotettu vastuullisesti ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista johtuen.
  • Sokereita ei ole korvattu aspartaamilla yms. mikä on vain hyvä asia! Hedelmämehuista ja maitosuklaasta tuleva sokeri on terveellisempää, vaikka ei kaloritonta. Testaa vaikka: kaada muurahaispesään sokeria ja sen jälkeen aspartaamia 😉

Oletteko te nähneet näitä uutuuksia jo kaupoissa tai oletteko maistaneet näitä? Mun lemppari on ehdottomasti karpalo, joka menee ihan suklaapatukasta 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.