Hae
Diiskuneiti

NIVEAN UUDET PÄIVÄVOITEET AURINKOSUOJALLA

*Sisältää mainoslinkkejä

*PÄIVÄVOITEET ON SAATU PR-NÄYTTEINÄ.

Kevät on täällä ja vaikka auringonpaiste on ihanaa – niin siltä täytyy suojautua. Aurinko on ihon pahin vihollinen, sillä se vanhentaa ihoa ja aiheuttaa jopa 80% ihon ikääntymisen merkeistä. Itselläni kaupunkioloissa toimii hyvin kasvovoide, joka sisältää pienen aurinkosuojan – sillä en halua läträtä paksuilla ja ihoa tukkeuttavilla aurinkovoiteilla jos ei ole ihan pakko. Rannalla, mökillä ja lomilla käytän toki kunnon suojakertoimella varustetua aurinkosuojaa, mutta arkikäytössä kosteusvoide aurinkosuojalla on best 🙂

Aurinkosuojan sisältävän kosteusvoiteen käyttö auttaa ehkäisemään auringon haittoja ja ikääntymisen merkkejä iholla. Nivealta on tullut kolme uutta päivävoidetta, jotka kaikki kostetutavat ihoa jopa 24 tuntia ja ne sisältävät myös aurinkosuojan SPF15. Päivävoiteet ovat tarkoitettu rasvoittuvalle sekaiholle, kuivalle iholle ja normaalille iholle – jokaiselle ihotyypille löytyy siis oma voide. Nämä päivävoiteet ovat koostumukseltaan hoitavia, mutta kevyitä ja ne eivät tuki ihohuokosia.

PS. Muista aina, että jos lomailet etelässä tai tarkoituksella vietät aikaa auringonpaisteessa – niin käytä silloin aina kunnon aurinkovoidetta!

MATTIFYING DAY CREAM – RASVOITTUVALLE SEKAIHOLLE

*NIVEA Mattifying Day Cream SPF15 sopii sekaiholle. Voide on todella kosteuttavaa ja se sisältää mm. magnoliauutetta ja Aloe Veraa. Voide imeytyy todella nopeasti ihoon ja se vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa – tehden ihosta mattapintaisen. Tuoksu voiteessa on ihanan raikas ja se sisältää aurinkosuojan SPF15. Levitä voidetta aina puhtaalle iholle aamuisin.

Sisältää: luonnollista Aloe Veraa, magnoliauutetta ja mineraaleja.

Hinta: 7,12€ | Osta *tästä!

NOURISHING DAY CREAM – KUIVALLE IHOLLE

*NIVEA Nourishing Day Cream SPF15 sopii kuivalle iholle, sillä se sisältää mm. todella kosteuttavaa manteliöljyä ja sheavoita. Päivävoiteen koostumus ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja se tekee ihosta pehmoisen ja sileän. Voide tuoksuu todella raikkaalta ja olen itse tykännyt tästä ihan älyttömästi. Voiteen koostumus on kevyt eikä se tahmaa tai ihosta tee iholle ”raskasta” tunnetta. Aurinkosuoja SPF15 toimii hyvin itsellä kaupunkioloissa, kun en hakeudu erityisemmin aurinkoon. Levitä voidetta aina puhtaalle iholle aamuisin.

Sisältää: luonnollista manteliöljyä, magnoliauutetta, sheavoita

Hinta: 7,12€ | Osta *tästä!

REFRESHING DAY CREAM – NORMAALILLE IHOLLE

*NIVEA Refreshing Day Cream SPF15 sopii normaalille iholle ja se sisältää mm. E-vitamiinia, lootus-, ja magnoliauutetta. Päivävoiteen koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa jopa 24 tuntia ja voide virkistää ihoa. Tuoksu tässäkin voiteessa on ihanan kukkaisen raikas ja voide imeytyy ihoon nopeasti tahmaamatta. Iholle jää todella raikas olo ja SPF15 suojaa ihoa UV-säteiltä.

Sisältää: E-vitamiinia, lootus-, ja magnoliauutetta.

Hinta: 7,12€ | Osta *tästä!

Nivean tuotteet ovat ihanan edullisia ja silti todella toimivia. Nivean tehokkaat tuotteet sopivat myös siis pienemmälle kukkarolle. Nivean tuotteita saa ostettua kätevästi isoista marketeista kauppareissun yhteydessä ja netistä esim. Lykon -verkkokaupasta *täältä. Käytätkö sinä päivävoidetta aurinkosuojalla vai pelkkää aurinkovoidetta? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

 

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

NIVEAN UUDET NATURALLY GOOD VARTALOVOITEET

TESTISSÄ: NIVEAN UUDET MEIKINPUHDISTUSAINEET

5 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kasvoilla usein suojakertoimellinen päivävoide sekä meikki (suojakertoimeilla sekin), vartalolla sitten kesäisin aurinkovoidetta.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Sitä ei tule aina ajateltuakaan miten se aurinkovoide on niin tärkeä osa kesällä, sitä vaan ajattelee että enhän minä pala kyllä. . .

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hmm… olisko mun bb/cc voiteessa hieman aurinkosuojaa. Kesäksi pitää asia tarkistaa.

 4. villananna kirjoitti:

  Ai niin, aurinkorasvaa tarvii ostaa. Olen ihan unohtanut, että meidän rasva on käytetty loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.