Hae
Diiskuneiti

MUURLAN MUUMI-UUTUUKSIA KEITTIÖÖN

*Artikkelissa esiintyvät tuotteet ovat saatu Muurlalta.

Muurla lähettti minulle kivan paketin heidän Muumi-malliston uutuksiaan. Mulla ei Muumit näy keittiössä oikeastaan mitenkään – paitsi tietty Arabian Muumi-mukeja löytyy jonkin verran sekä jotain leivontakulhoja. Joskus kun olin Muumimaailmassa töissä ihastelin aina Nipsun myymälää somistaessa Muurlan upeita tuotteita ja olinkin innoissani, kun Muurla lähetti minulle heidän uusia Muumi-tuotteitaan.

MUURLA DESIGN JA MUUMIT

Muurlan tehtaanmyymälä sijaitsee Turusta noin 50 minuutin matkan päässä Helsingin suuntaan. Muurlan myymälä perustettiin jo vuonna 1974 ja tarkoituksena oli palvella 110-tien ohikulkijoita ostosten ja kahvien merkeissä. Muurlan myymälästä on tullut iso turistikohde ja Muumi-lisensin ansiosta heillä on myynnissä todella ihania Muumi-sisustus-, ja keittiötuotteita. Muurlan tuotteet ovat laadukkaita ja materiaaleina käytetään suomalaista puuta, lasia ja emalia. Muurlan tuotteita on myynnissä ympäri Suomen aina ulkomaille saakka ja kätevin tapa tehdä ostoksia on Muurlan oma verkkokauppa. Muurla ja Muumit löysivät tiensä yhteen vuonna 2009 ja Muumi-sarja täydentyi emalituotteilla vuonna 2011. Muurlan Muumi-sarjaan kuuluu aivan ihastuttavia tuotteita sisustukseen ja keittiöön.

uudet muumi-emalimukit

Sain lähetyksenä pakettillisen Muurlan Muumi-uutuuksia ja mukana olivat Treffit-sarjan emalimukit silikonikansineen, uudet ja upeat tarjoilu-, leikkuulaudat sekä ihana mehupullo joka päätyi minulla pääsiäisoksien maljakoksi. Kaikkiin emalimukeihin on ostettavissa silikonikannet pillireiällä tai take-away –kansina. Treffit-sarja on ihanan vaaleanpunainen ja valitsin minulle vaaleanpunaisen silikonikannen ja miehelleni vaaleansinisen. Juon aina melkein kaikki juomat pillin kanssa joten tämä silikonikansi pillireiällä on kyllä täydellinen! Uusi Muumien emalisarja sisältää treffi-sarjan lisäksi myös Haisulin ja Pojat -sarjan jossa seikkailee Muumipeikko ja Nipsu. Emalimukit ovat mahtavia mm. mökille ja lasten käyttöön, koska ne kestävät vähän kovempaakin menoa 😀

ALEKOODI: jos ostat emalimukeja (tarjoukseen kuuluvat kaikki Muurlan emalimukit – ei pelkästään Muumit) vähintään 50€ arvosta, niin saat 15% alennuksen koodilla: MUKIT15.

Hinnat alkaen: 12,50-19,90.

UUDET CHOP & SERVE LAUDAT

Muumien Chop & Serve –laudat sopivat leikkuulaudoiksi sekä tarjoiluun. Laudat ovat todella kauniita ja ne todella piristävät keittiötä. Heitin mun kauhtuneet Ikean leikkuulaudat pois ja nyt niiden tilalla ovat nämä ihanat Muumit. Lautojen kääntöpuolilla on eri Muumi-kuvitus, joten lautoihin ei ihan heti kyllästy. Laudat ovat tehty suomalaisesta koivuviilystä ja ne ovat käsintehtyjä – ja siis katsokaa kuinka kauniita nämä ovat! Itse aion käyttää näitä sekä leikkuulautana ja esim. juustotarjottimena.

 • Kestävät konepesua.
 • Valmistettu suomalaisesta koivusta.
 • Voi käyttää leikkuulautana tai tarjoilualustana.
 • Molemmilla puolilla eri Muumi-kuvitus.

Hinnat: 21-44,50.

LASISET MEHUPULLOT

Näitä Muurlan lasipulloja olen kuolannut jo aikaisemminkin ruokaostosten lomassa Prismassa. Äitini minulle yhden Muumi-lasipullon oli jo ostanutkin, mutta siskoni oli ominut sen. Muumi-lasipullossa on kunnon korkki, joka pitää juoman tiiviisti pullossa – eli ei tarvitse pelätä vuotoja. Muumi-lasipullot ovat ihania piknikillä ja itsehän tein lasipullosta pääsiäisoksille maljakon – joten toimii myös sisustuksessa. Kuvassa näkyy uusi Marjametsä 0,5l lasipullo, mutta niitä saa myös litran kokoisina eri kuosissa. Kurkkaa kaikki Muumi-lasipullot tästä.

Hinnat: 7,90€-11,90€.

Muurlan Muumi-sarjan tuotteet ovat aivan ihania – vai mitä? Itse himoitsen eniten tällä hetkellä Muurlan Muumi-valikoikasta kattiloita ja myös Muumi-sisustuskorit ovat aivan IHANIA! Jos ostat emalimukeja (tarjoukseen kuuluvat kaikki Muurlan emalimukit – ei pelkästään Muumit) vähintään 50€ arvosta, niin saat 15% alennuksen koodilla: MUKIT15.

 

LUE MYÖS:

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

UNBOXING: MUUMI JOULUKALENTERI 2020

10 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Muurlan Muumi-sarja on tosi ihana! Mulla on retkimukina yksi Muurlan Muumimuki

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Meiltä löytyy pari noita Muurlan kuppeja, hammasmuki käytössä lähinnä kylläkin ovat 😀

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ei vitsi miten ihania, en kestä! <3

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

 4. villananna kirjoitti:

  Emalimukit ovat ihan loistavia. Nyt ei vaan ole kirppareilta löytynyt ehjiä hetkeen. Sulla on vissiin aika paljon kaikkea muumi tavaraa?

 5. Jasmin kirjoitti:

  Mun täytyykin suunnata hyödyntämään tuo alekoodi! Ihania tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *