Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

BYBI BEAUTYN SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE JA PROTEIINIYÖVOIDE + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Se olisi perjantai ja viikonloppu! *House Of Organic -verkkokaupan luonnonkosmetiikkapäivät jatkuvat vielä tämän viikonlopun ajan ja itse hehkutan koko luonnonkosmetiikkapäivien ajan BYBI Beautyn tuotteita täällä blogissa. Keskiviikon artikkelin silmänympärysvoiteista pääset lukemaan *tästä ja eilisen jutun BYBIN uudesta kirkastavasta kasvovedestä näet *täältä. Muistakaa, että jos tarjoustuotteita jää, niin ne saa ostaa alehinnoin myös muina päivinä, mutta moni tuote myydään yleensä loppuun jo saman päivän aikana. Koodilla YHDISTÄ voit tehdä ostoksia useampana päivänä ja voit yhdistää ne samalla hinnalla yhteiseen postikuljetukseen. Tänään esittelen teille BYBIN *Day Defence -päivävoiteen joka sisältää aurinkosuojan SPF 30 sekä *Protein Night Cream -yövoiteen joka on varmasti yksi BYBIN myydyimmistä tuotteista ympäri maailman. Molemmat ovat nyt tarjouksessa ja laitan esittelyiden oheen hintatiedot ja ostolinkit.

BYBI Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikan huippumerkki ja kaikkiin tuotteisiin valitaan mukaan ainoastaan vain sellaisia raaka-aineita, jotka oikeasti ravitsevat ihoa ja mukaan ei ole lisätty mitään turhaa. BYBI Beauty tekee todella tehokkaita tuotteita ja ne tekevät sen minkä lupaavatkin ja positiiviset vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

BYBIN TUOTTEET OVAT:

 • 100% luonnollisia.
 • Vegaanisia.
 • Cruelty Free.
 • Leaping Bunny sertifikaatti.
 • Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.

DAY DEFENCE PÄIVÄVOIDE

Day Defence kasvovoide on ihanan kevyt ja se imeytyy nopeasti iholle. Tämä kasvovoide on ihan must tulevaan kevääseen, koska se sisältää SPF 30 aurinkosuojan – eli voide suojaa ihoa auringon vaarallisilta UVA-, ja UBA säteiltä. Vaikka aurinko on ihana, niin muistakaa, että se vanhentaa ihoa näkyvästi. Itse olen todella tarkka auringon kanssa ja suojaan itseni aina aurinkovoiteella. Onkin mahtavaa jos päivävoiteessa on jo valmiiksi aurinkosuoja, koska en tykkää laittaa pelkkää aurinkovoidetta kasvoille – se on niin paksua tavaraa ja tukkii ihohuokoset. Day Defence -päivävoide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja se sisältää paljon vitamiineja, jotka korjaavat ja suojaavat ihoa. Iho ei jää myöskään ollenkaan rasvaiseksi tai valkoiseksi + päivävoiteen päälle on helppo levittää esim. meikkivoide. Suosittelen tätä voidetta ehdottomasti anti-age iholle ja niille ketkä haluavat suojautua auringolta.

Sisältää: buriti-öljyä, sheavoita, Aloe Veraa, sinkkioksidia.

Käyttö: levitä aamuisin ihonhoitorutiinin viimeisena vaiheena seeruminen jälkeen. Pieni annostus riittää, sillä voide on todella tehokasta ja riittoisaa.

Hinta: 22,00€ 29,90€ | Osta *tästä!

NIGHT NUTRITION PROTEIN YÖVOIDE

Tätä yövoidetta olen käyttänyt säännöllisesti jo yli vuoden päivät. Yövoide oli ennen lasisessa purkissa, mutta nyt sekin on vaihdettu kierrätettävään sokeriruokosta tehtyyn tuubiin. Tuubit ovat muutenkin paljon hygieenisimpiä, kuin sormella purkista otettavat voiteet – joten hyvä uudistus. Tämä proteiini yövoide on ihan mun lemppari, sillä se sisältää niin paljon vitamiineja, että aamulla iho näyttää todella freshiltä ja on ihanan pehmeä. Proteiinien ja vitamiinien sekoitus on kunnon ravinnepommi iholle. Yövoide sisältää paljon myös omega rasvahappoja, jotka pitävät ihon terveenä. Proteiinien sekä antidoksidanttien yhdistelmä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Voide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle. Jos et ole tätä voidetta vielä kokeillut, niin tee ihollesi sijoitus ja osta tämä – et varmasti pety!

Sisältää: kauraöljyä, vadelman-, ja aprikoosin siemenöljyä, lehtikaalin-, sitruunan-, ja porkkanan proteiineja, sheavoita, mangon siemenvoita, parsakaalin siemenöljyä.

Käyttö: levitä iltaisin kasvolle ennen nukkumaan menoa seerumin jälkeen.

Hinta: 26,00€ 37,90€ | Osta *tästä!

House Of Organicin luonnonkosmetiikkapäiville pääset hyppäämään *tästä, ja tarjouskuvastoon voit tutustua täältä! Oletko sinä kokeillut jo tätä supersuosittua yövoidetta?

ARVONTA

Viikonlopun kunniaksi päätinkin lyödä lupaamani arvonnan käyntiin jo tänään. Arvontaan voi osallistua Diiskuneidin Facebook-kanavalla, jossa voit voittaa 50 lahjakortin House Of Organicin -verkkokauppaan. Arvontaan voit osallistua *tästä! Arvonta päättyy 26.2.2021 🙂

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUSI IHOA KUORIVA JA KIRKASTAVA -KASVOVESI

TESTISSÄ BYBI BEAUTYN UUDET SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

PARHAAT LUONNONKOSMETIIKAN KASVOSUIHKEET + ARVONTA

 

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kauniit kuvat, ihanaa viikonloppua sinulle 🙂

 2. Marjut kirjoitti:

  Suosin itse myös päivävoiteita, joissa on tuo aurinkosuojakerroin samassa. Tuon yövoiteen voisi kyllä ottaa testaukseen, kiitos vinkistä.<3

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Minä niin tykkään näistä päivävoiteista, joissa on suojakerroin. Kuulostaa hyvältä tuo yövoide, kiitos vinkistä. Mukavaa hiihtolomaviikkoa!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on ollut itselläni aiemmin käytössä tuo proteiiniyövoide ja voin kyllä suositella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.