Hae
Diiskuneiti

HEINÄKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: LÖWENGRIP INSTANT GLOW FACIAL MIST

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen nyt kesän ajan jakanut joka kuukausi täällä blogissa mun kasvosuihke suosikkeja. Esittelen nyt heinä-, ja elokuussa vielä pari suosikkiani ja nyt olisi luvassa ihanan Isabella Löwengripin *Instant Glow Facial Mist, jonka sain helmikuussa Glossybox x Löwengrip special edition boksista 🙂

VINKKEJÄ KASVOSUIHKEIDEN KÄYTTÖÖN

  • Kasvosuihkeet ovat täydellinen ja nopea apu ihon piristämiseen ja kosteuttamiseen päivän aikana. Pidä yksi pullo mukana laukussa ja toinen kotona tai töissä jääkaapissa.
  • Kasvosuihketta voi annostella myös suoraan vanulappuun ja sillä voi kosteuttaa puhtaan ihon ennen seerumin laittoa esim. aamulla / illalla ihonhoitorutiinin yhteydessä.
  • Kasvosuihke on oiva apu kuivassa lentokoneilmassa ja esim. laivaristeilyllä, jossa ilmastointi vetää ihon aivan kuivaksi.
  • Itse tykkään saunan jälkeen suihkuttaa kasvovettä suoraan kämmeniin ja painella pitkin painalluksin kasvoille.
  • Jos meikki tuntuu kesken päivää kuivuvan ihoon kiinni, niin suihkuta meikin päälle kasvosuihketta.
  • Kasvosuihketta voi käyttää myös ns. primerinä eli suihkuta kasvot kauttaaltaan kasvovedellä ennen meikin levitystä. Meikkisienellä tai vanulapulla saat kasvosuihkeen imeytymään nopeasti ihoon.
  • Kasvosuihkeet sopivat myös hyvin vartalolle ja kaulalle.
  • Kesäisin kasvosuihkeet virkistävät ja talvella ne ovat todella hyvä apu kuivan pakkasihon hoitamiseen.

LÖWENGRIP INSTANT GLOW FACIAL MIST

Löwengrip on super suositun ruotsalaisen vaikuttajan Isabella Löwengripin perustama yritys. Löwengripin -tuotteet ovat tunnettuja siitä, että ne ovat todella tehokkaita, mutta silti hellävaraisia. Tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kokemuksia kuunnellen. Tuotesarjasta löytyy tuotteita iholle ja hiuksille. Kaikki Löwengripin tuotteet ovat vegaanisia ja ne valmistetaan ympäristöystävällisesti Ruotsissa. Olen käyttänyt jo vuosia Löwengripin tuotteita ja omia suosikkejani ovat olleet heidän kuivashampoo ja voiteet kasvoille sekä iholle.

  • Ruotsalainen.
  • Suunniteltu pohjoismaiselle iholle (rankat sääolosuhteet).
  • Vegaaninen.
  • Ympäristöystävällinen.
  • Sopii erityisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle.
  • Hinta: 24,50€ | Osta Lykon verkkokaupasta *tästä!

*Instant Glow -kasvosuihke sisältää, niasiiniamidia, Exo-P yhdistettä ja matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa. Exo-P yhdiste suojaa ihoa ilmansaasteilta ja lisää ihon luonnollista vastustuskykyä. Niasiiniamidi supistaa ihohuokosia ja matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa syvältä.

Instant Glow -kasvosuihke antaa kasvoille ihanan hehkun ja se tuoksuu raikkaalta sekä imeytyy hyvin iholle. Kasvosuihketta voi käyttää meikin alla sekä päällä. Itse en ole käyttänyt enään pariin vuoteen meikkivoidetta ja kasvosuihke on itselleni sellainen apukeino, millä saan ihon pidettyä tasaisena ja virkeän näköisenä. Instant Glow -kasvosuihkeesta olen tykännyt sen vuoksi, koska se ihan selvästi supistaa ihohuokosia ja korjaa ihon virheitä. Hauskaa, kun ennen läträsin pitkin päivää puuterin kanssa ja nyt se on vaihtunut täysin kasvosuihkeisiin 😀

Onko Löwengripin tuotteet teille tuttuja? Itse olen kokenut kaikki Löwengripin tuotteet todella laadukkaiksi ja tehokkaiksi. Kurkkaa Löwengripin koko tuotesarja *tästä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

GLOSSYBOX X LÖWENGRIP LIMITED EDITION

URTEKRAMIN UUDET KOLMEN MINUUTIN KASVONAAMIOT

THE ORDINARYN HYPETETYT IHONHOITOTUOTTEET PELASTAVAT KUIVAN TALVI-IHON

5 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Tämä tuote Löwengrip- brändiltä on minulle uusi. Aikaisemmin olen käyttänyt heidän hiushoitosarjaa, ja se oli todella tehokas, jopa hieman ylihoitava omille hiuksille.
    Tätä harkitsisin talveksi kasvovetenä.

  2. villananna kirjoitti:

    En tunne tätä tuotesarjaa. Tosin mitä tuntisin 😀 Niin pihalla kaikesta tällaisesta kuin olla ja voi. Hyvää kuitenkin, että yritykset lähtee valmistamaan tuotteita, joissa huomioidaan ympäristö sekä eläimet.

  3. Marjo kirjoitti:

    Sarjan nimen olen kuullut mutta itse en ole yhtään tuotetta käyttänyt tai testannut. Plussaa siitä, että tuote on vegaani ja valmistaminen ympäristöystävällinen. Kasvosuihkeet ovat ihania ja jossain vaiheessa olin ihan koukussa niihin.

    https://www.marjonmatkassa.fi/

  4. Jasmin kirjoitti:

    Onko sinulla erikseen meikkinurkkaus, vai hämääkö tuo taustalla näkyvä peili, jotenkin heräsi mielenkiinto!

  5. Jasmin kirjoitti:

    Ps. Olen pariin otteseen yrittänyt laittaa kommenttia ja tulee teksti ” Lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudelleen” joten jos kommenttini näkyy moneen kertaan, pahoittelut siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *