Hae
Diiskuneiti

5 X HAUSKIMMAT TILANTEET, JOISSA OLEN SAANUT UUDEN YSTÄVÄN

Huomasin ystävänpäivänä ihanan Iidan blogissa artikkelin, jossa kerrottiin kolme tarinaa siitä, miten hän on saanut erilaisissa tilanteissa uusia ystäviä. Noh, minullahan näitä tilanteita ja varsinkin erikoisia sellaisia riittää, joten kopsasin idean Iidalta ja kerron nyt viisi tarinaa, miten olen saanut niin randomeista kohtaamisista ystäviä, ettei järkeä 😀

SÄ OOT LUTKA – VIHAMIEHISTÄ YSTÄVIKSI

Opiskelin ylä-asteen jälkeen merkonomin tutkintoa Uudessakaupungissa ja siihen aikaan draamaa riitti jos jonkinlaista. Viikot opiskelin, kävin cheerleader harjoituksissa sekä iltaisin tein työvuoroja paikallisessa kioskissa. Viikonloput biletettiin ja olihan se hienoa aikaa, kun oltiin ystävien kanssa täytetty juuri 18-vuotta ja biletys oli elämä. Tapasin kerran baarin jälkeen jatkoilla erään miehen, josta tuli myöhemmin poikaystäväni ja tätä nykyä hän on ex-poikaystäväni. En tiennyt, että hän oli varattu ja meille kehkeytyi kunnon romanssi. Kyseinen mies jätti tyttöystävänsä ennen kuin sopisimme, että nyt seukataan. Oli aika yllätys, että yhtä-äkkiä mua haukuttiin kaupungilla lutkaksi, sillä olin kuulemma ”varastanut” toisen naisen miehen. Tämä toisen naisen ystävä otti minut kunnolla silmätikuksi ja ihme, etten häneltä turpaan saanut. Ilkeily oli kunnon Mean Girls meininkiä ja sain aina varsinkin yöelämässä olla varuillani, etten saa tuopista päähäni 😀

Teinidraamat unohtui, kun muutin vuonna 2008 Turkuun. En tuntenut Turusta juurikaan ketään ja kaikki oli uutta sekä ihmeellistä. Uudelle paikkakunnalle yksin muuttaminen eron jälkeen ilman vakituista työpaikkaa oli valtava hyppy nuorelle naisen alulle. Sain tietää, että myös kiusaajani oli muuttanut Turkuun ja kohtasimme kerran yhteisen tuttumme kautta. Alettiin pikkuhiljaa jutella kiusaajani kanssa messengerissä ja eräänä iltana päätimme lähteä yhdessä Onnelaan ja voi mikä seikkailu siitä alkoikaan. Meistä tuli kuin paita ja peppu – jos emme nähneet, niin soittelimme toisillemme joka päivä ja teimme kaiken yhdessä. Aikuisuuden tuomat haasteet ja oma typeryyteni (lue: seurustelu) viilensi jossain kohtaa välejämme, mutta ajattelen tuota pikku kiusaajaani usein. Toivottavasti luet tämän postauksen ja sovitaan treffit.

CHEEKIN FANITYTÖT

Huhhuh, mikä Cheek-fani olin Jaren uran alkuajoilla. Aina jos Jarella oli keikka Turussa, niin minä olin siellä. Keikkojen jälkeen pojat tulivat yleensä baarin puolelle juomaan karpaloisia ja moikkaamaan faneja. Voitte varmaan vaan kuvitella, kuinka paljon siinä pyöri naisia tissit tiskissä – kaikki halusivat saada palan Jarea. Yksi näistä Jarea moikkaamaan tullut nainen on nykyään mun ystävä. Tutustuttiin Jaren keikalla ja huomattiin, että meillä riitti keskenämme juttua ja tultiin todella hyvin toimeen keskenämme. Vaihdettiin yökerhossa ennen kotiin lähtöä puhelinnumeroita ja käytiin vielä samalla viikolla kahvilla. Päivä päivältä tutustuimme yhä enemmän ja nykyään voin kutsua tuota ihanaa naista ystäväkseni. Jaren fanitus loppui aikuistuessa, mutta elämääni jäi uusi ystävä eli kiitos Jare live-tinderöinnistä! 😀

ISKUYRITYS JUNASSA

Oltiin miespuolisen ystäväni kanssa oltu Helsingissä Swedish House Mafian jäähyväiskonsertissa ja matkasimme seuraavana päivänä junalla takaisin Turkuun. Itse olin ihan naatti edellisestä illasta ja toivoin vain, että pääsisin pian kotiin. Ystäväni oli vieläkin ihan bilefiiliksissä ja koska oli lauantai, niin hän aikoi lähteä vielä uudestaan viihteelle ja joi ravintolakärrystä ostettua olutta. Yhtä-äkkiä ystäväni bongasi toisella rivillä istuvan kauniin naisen, josta hän lumoutui ihan täysin. Ystäväni pokkana alkoi kyselemään tuolta naiselta kaikkea ja kivittämään häntä ihan kunnolla – itse istuin siinä vieressä ihan nolona, että lopettaisi jo. Lopulta junamatka päättyi ja ystäväni sai tuolta kaunottarelta hänen puhelinnumeronsa ja minä pääsin kotiin. Meni noin vuosi, kun olin päätynyt joidenkin kissanristiäisten jälkeen keskustan yökerhoon. Yhtä-äkkiä kuulin ”moi” ja edessäni oli tuo junassa ollut nainen. Hän kertoi muistaneensa minut junasta ja aloimme juttelemaan. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja aloimme näkemään ja touhuamaan yhdessä kaikkea ja vaikka romanssi tuon miespuolisen ystäväni kanssa jäi lyhyeksi, niin minä sain uuden ystävän.

RIPSIENPIDENNYKSET

Se taisi olla vuosi 2010 tai jotain, kun aloin kiinnostumaan ripsienpidennyksistä. Tutun kautta sain kuulla salolaisesta ripsiteknikosta, joka oli tulossa Turkuun laittamaan ripsiä. Päädyimme ystäväni kanssa varamaan ajat ripsienpidennysten laittoon. Rakastuin ja jäin koukkuun ripsienpidennyksiin ja varasin aina ajan tuolta samalta ripsiteknikolta. Kävin hänen kauneusstudiollaan joka ikinen kuukausi ja pikkuhiljaa aloimme touhuta kaikkea muutakin yhdessä. Kävimme monesti ripsien ohella lounaalla ja pian lounaat muuttuivat todella syväksi ystävyydeksi. Tuon tyypin kanssa olemme nyt tunteneet monia vuosia ja juuri tällä viikolla teimme reissun Helsinkiin.  Hänestä on tullut vuosien saatossa yksi parhaimmista ystävistäni ja juttelemme melkein päivittäin ihan kaikesta ja häneltä saan aina tukea oli kyseessä mikä asia vain.

KEIJUKAINEN VAI VAMPYYRI

Olin miespuolisen ystäväni järjestämissä Halloween-bileissä, joissa en tuntenut tyyliin ketään. Kiinnitin heti alkuillasta huomioni naiseen, joka oli pukeutunut keijukaiseksi. Ilta kului ja yhtä-äkkiä huomasin, että olimme jutelleet tuon keijukaisen kanssa jo monta tuntia ja bileet olivat menneet täysin meiltä ohitse. Keijukaisella oli seuraavana päivänä töitä, joten hänen piti lähteä ennen puolta yötä kotiin. Keijukainen lähetti minulle kaveripyynnön Facebookissa ja juttelimme, että olisi kiva nähdä joku päivä. Juttelu kuitenkin laantui ja unohdin keijukaisen ihan kokonaan, kunnes ex-poikaystäväni pikkuveli ilmoitti uudesta seurustelusuhteestaan ja hän halusi, että tapaamme hänen uuden tyttöystävänsä – ja arvatkaapa vaan oliko se keijukainen – jep 😀 Kyllä hymyilytti, että kuinka pieni maailma on ja siitä saakka olemme olleet ystäviä. Aloin muutama vuosi sitten vielä seurustella keijukaisen miehen bestiksen kanssa ja tuo sama äijä roikkuu käsipuolessani edelleen. Neljästään olemme matkustelleet ja touhunneet vaikka mitä ja viimeksi eilen keijukainen oli meillä kylässä.

PS. keijukainen totesi mulle tämän postauksen luettuaan ”mä olin kyllä vampyyri” 😀

Millaisissa tilanteissa sinä olet tutustunut uusiin ihmisiin, joista on tullut myöhemmin ystäviäsi? 🙂

12 kommenttia

 1. Asta B. kirjoitti:

  Olipa hauska ja hyväntuulinen postaus! Pitäisi itsekin miettiä asiaa tarkemmin ja vaikka ihan kirjoittaa asiasta. Jotenkin vaan tuntuu, että hirmu monet ystävät ovat tulleet tutuksi ihan vaan töissä tai netissä, heh!

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kiitos – nauroin vedet silmissä, kun kirjoitin tätä postausta – tuli niin hyvät muistelot 😀

 3. Jansu kirjoitti:

  Olipa ihana postaus! Pieni maailma tuo ihmiset yhteen, olen kiitollinen kun olen saanut noin ihanan ihmisen ystäväkseni ?

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näitä oli hauska lueskella, itselläni taitaa enimmäkseen ne ystävät olla tylsästi löytyneet opintojen tai töiden myötä 😀

 5. Marjut kirjoitti:

  Kiva postaus. Ystävyys voi todella alkaa monella tapaa ja aivan yllättäen <3

 6. Minna M/Kiljustenblogi kirjoitti:

  Olipa kiva lukea tämä postaus. Hauskoja tarinoita! Viimeisen 13 vuoden aikana elämääni tulleet kaverit ovat kaikki tulleet lasten kautta.

 7. liinakoo kirjoitti:

  Todella kiva postaus 🙂

  http://www.mamalina.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.