Hae
Diiskuneiti

TOP 10: EDULLISET JOULUN KOSMETIIKKAPAKKAUKSET

*Sisältää mainoslinkkejä

Joululahjojen metsästäminen on startannut ja päätin kerätä tähän artikkeliin alle 30€ maksavia kosmetiikan joulupakkauksia. Kaikilla ei ole varaa laittaa joululahjoihin suurta määrää rahaa, mutta onneksi myös kivoja lahjoja saa hankittua edullisesti. Nämä tuotepakkaukset ovat hirmuisen söpöjä ja varmasti ilahduttavat saajaansa. Kahdeksan viimeistä tuotepakkausta olen saanut PR-näytteinä ja olen osan näistä paketoinut jo valmiiksi odottamaan Joulupuu-keräystä. Täällä Turussa Joulupuun keräyspisteet löytyvät tänä vuonna K-Market Puhakasta, Vähä-Heikkilästä, Kupittaan ja Skanssin Citymarketeista sekä Stockmannin Alkosta. Turun Prismoista keräyspisteet löytyvät Itäharjulta, Länsikeskuksesta ja Tampereentieltä. Muistakaa viedä joulukeräyksiin edes yksi paketti – joulumieli kuuluu jokaiselle lapselle ja nuorelle. Toivottavasti saatte tästä vinkkejä ja ideoita joululahjojen hankintaan. Oman paikkakuntasi joulupuu-keräyksen pisteet näet tästä.

KYLPY- JA SUIHKUPAKKAUKSET

I love -merkkiä myytiin muistaakseni aikoinaan Seppälässä ja nykyään sitä myy ainakin Sokos sekä muutamat verkkokaupat. I love on englantilainen brändi ja heillä on todella suuri valikoima erilaisia kylpy-, ja suihkutuotteita. I love on tuonut tänä jouluna myyntiin söpöjä, jouluisia ja edullisia kylpypakkauksia. Pakkaukset sisältävät suihkugeelin, vartalovoiteen ja pesusienen. Pakkauksia löytyy tuoksuissa *Candy Cane ja *Chocolate.

Hinta: 11,50 | Osta *tästä.

KYNSILAKKAPAKKAUS

Kynsilakat ovat ihania ja ne on myös sellainen takuuvarma lahjaidea. Tämä Dependin After Ski boksi sisältää kuusi kynsilakkaa joulun ja uudenvuoden sävyissä. Depend Cosmetics on ruotsalainen yritys, joiden kynsilakat-, ja tarvikkeet ovat olleet hitti jo 90-luvulta lähtien. Dependin tuotteita myy ruotsista suomeen saapunut Lykon verkkokauppa, josta saa ostettua kosmetiikkaa todella edulliseen hintaan. Dependiltä löytyy myös oma kynsilakka-joulukalenteri hintaan 34,90€.

Hinta: 11,50 | Osta *tästä.

IRTORIPSET-PAKKAUS

Tämä pakkaus on täydellinen jouluksi, sillä ripset voi ottaa käyttöön heti uudenvuoden juhlissa. Tämä paketti sisältää kahdet KICKS:in suosituimmat ja myydyimmät irtoripset sekä applikaattorin. Applikaattorilla ripset ovat helppo kiinnittää. Mukana ei valitettavasti tule ripsiliimaa, joten se on hankittava erikseen, mutta monella ripsiliima löytyy jo valmiiksi kotoa. Ripsiliiman voit tilata myös erikseen *tästä. Irtoripset ovat valmistettu synteettisestä karvasta. Erikseen ostettuna ripset maksavat 9,85€/kpl.

Hinta: 15,70 | Osta *tästä.

KUIVASHAMPOO-PAKKAUS

Kuivashampoot ovat todella suosittuja ja itse en varmaan osaisi enää edes elää ilman niitä. Kuivashampoo pelastaa huonot hiuspäivät ja puhdistaa rasvaista hiusta. Olen totaalisen rakastunut näihin ruotsalaisen Budgien vegaaniseen sarjaan. Kirjoitin sarjasta kattavan postauksen ja sen voit lukea tästä. Tämä joulupakkaus sisältää kaksi kuivashampoota, sekä hiuslakan. Tämä on varmasti mieluinen lahja kaikille, jotka rakastavat laittaa hiuksia.

Hinta: 19,90 | Osta *tästä.

KÄSI- JA VARTALOVOIDEPAKKAUS

Tämä paketti sopii lahjaksi oikeastaan kenelle vain. Pakkaus sisältää Yopen metsän tuoksuisen käsisaippuan sekä vartalovoiteen. Luonnonkosmetiikan YOPE tuotesarja sopii koko perheelle. YOPE yhdistää luonnollisuuden ja näyttävät purkit kohtuulliseen hintaan. Minulla on tällä hetkellä tätä saippuaa kylpyhuoneessa ja se tuoksuu mielestäni ihan kuusen oksilta. Tämä pakkaus on hyvä lahja antaa esim. perheelle tai pariskunnalle – saippuoille ja voiteille on aina käyttöä ja nämä tuotepakkaukset ovat hirmuisen söpöjä.

Hinta: 19,90 | Osta tästä.

NESTEMÄINEN HUULIPUNAPAKKAUS

Tämä lahjaboksi sisältää kaksi KICKS Beauty -sarjan nestemäistä huulipunaa sävyissä 03 Love Fling ja 07 Your Lips but Better. Huulipunissa on hyvä pigmentti ja ne ovat pehmeä levittää huulille, lopputulos on huulikiillon tapaan kiiltävä. Huulipuna kestää huulilla usemman tunnin eikä se kuivata laisinkaan. Näitä voi ostaa myös erikseen 10 erissä sävyssä, jolloin niiden kappalehinta on 12,90€. Tämä on helppo ja varma lahja naiselle iästä riippumatta.

Hinta: 19,90 | Osta *tästä.

KUURAKETTI – IHONHOITOPAKKAUS

Tämä The Body Shopin pakkaus on ulkomuodoltaan tosi söpö ja raketin voi säästää joulukoristeena tai sen sisälle voi säilöä jotain. Pakkaus sisältää kaksi suihkugeeliä (60ml), kaksi kylpyporetta sekä kaksi käsivoidetta. Mukana on mansikan ja kookoksen tuoksuisia tuotteita. The Body Shop lahjoittaa tänä jouluna jokaisesta ostoksesta marras–joulukuussa 0,02€ Plan Internationalin ohjelmaan, joka edistää 1 500 tytön ammatillista koulutusta Indonesiassa ja Brasiliassa. Sisällön arvo erikseen ostettuna on 25,60€, mutta kuurakettia ei myydä erikseen. Katso myös muut The Body Shopin söpöt joulupakkaukset *tästä.

Hinta: 25,00 | Osta *tästä.

PRIMER-PAKKAUS

Kicksin pohjustusvoide on yksi mun suosikki ja tänä jouluna KICKS on tuonut myyntiin jouluisen primer-pakkauksen. Paketti sisältää pohjustusvoiteen sekä kiinnitys-suihkeen. Pohjustusvoide on ihanan silkkistä ja voiteessa olevat vitamiinit pienentävät ihohuokosia ja tasoittavat ihoa ja näin meikki on helppo levittää jo valmiiksi hehkuvalle iholle. Pohjustusvoide pidentää meikkivoiteen pysymistä ja kiinnityssuihke kiinnittää meikin ja pitää sen paikallaan monta tuntia. Suihke antaa iholle mattapinnan ja se imeytyy ihoon nopeasti. Suihketta voi lisätä meikin päälle aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta tai rasvaiselta. Tuotteet maksavat erikseen ostettuina 31,80€.

Hinta: 25,90 | Osta *tästä.

IHONHOITOPAKKAUS

SKIN TREAT tuotesarja on vegaaninen ja kaikki raaka-aineet ovat 90% luonnollisia. Monet ovat rakastuneet Skin Treat sarjaan, sen tehokkuuden vuoksi. Vaikka sarjan tuotteet ovat luonnollisia, niin ne ovat myös todella toimivia. Tuotesarjasta löytyy kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Tämä joulupakkaus sisältää kaksi kasvonaamiota sekä seerumin. Näiden yhteiskäytöllä saa hohtavan ja terveen näköisen ihon. Kasvonaamiot kuorivat ja syväpuhdistavat ihoa ja seerumi antaa iholle kosteutta ja tasapainoa. Tuotteiden arvo erikseen ostettuna on 33€.

Hinta: 25,90 | Osta *tästä.

SIVELLINPAKKAUS

Tämä lahjapakkaus sisältää KICKS BEAUTY -valikoimasta kolme meikkisivellintä sekä yhden meikkisienen. Kaikki silvetimet ovat valmistettu synteettisestä karvasta ja meikkisieni on lateksiton. Mukana tulee puuteri-, korostus-, ja contour-siveltimet. Erikseen ostettuina siveltimien ja meikkisienen hinnaksi tulee 54.90€, joten tässä säästää kivan summan. Sivellinpaketti on kiva lahja, sillä siveltimiä tarvitsee aina ja niitä on välillä hyvä uusia.

Hinta: 29,90 | Osta *tästä.

Joko olet olet hankkinut joululahjoja? 🙂

LUE MYÖS:

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

ESITTELYSSÄ: ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2019

KAUNEUS-, JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2019

6 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Lapsille ostan yleensä jotain tällaista. Joskus niinkin, että teen toelettepussin, jonne ostan erilaisia tuotteita.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Kicksistä löytyy ihania lahjapakkauksia niin muille hankittavaksi kuin itsellekin ostettavaksi 🙂

  3. Mari kirjoitti:

    Joulupakkaukset on aina ihania ja tosi helppoja ja varmasti mieluisia lahjoja :).

  4. Reetta kirjoitti:

    Mä just tänään kävin ihastelemassa erilaisia joulupakkauksia. Tuo Budgien on sellainen mitä voisin itselleni pukinkonttiin toivoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *