Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KARMIVAT KAUHULEFFAT HALLOWEENIKSI

*Sisältää mainoslinkkejä

Halloween on pian täällä ja jos juhliminen ei kiinnosta, niin mikä olisikaan parempaa, kuin ostaa kaupasta herkkuja ja virittäytyä Halloweenin tunnelmaan kauhuleffan parissa. Itse olen suuri kauhuleffojen ystävä ja ajattelin jakaa teille nyt suosikki elokuvani halloweeniksi. Kaikki nämä elokuvat voi vuokrata SF Anytimen kautta 3-5€ hintaan. Elokuvat ovat vuokrauksen jälkeen katsottavissa 48 tunnin ajan. Käytän itse paljon Netflixia sekä Viaplayta, mutta molemmissa niissä on aivan olematon määrä kauhuelokuvia. SF Anytime on Pohjoismaiden laajin elokuvakirjasto ja sieltä löytyy kaikkea Hollywoodin uusimmista elokuvista vanhoihin klassikoihin.

Tales of halloween

Tämä on ihan huippu ”elokuva” halloweeniksi. Elokuva sisältää kymmenen erilaista kauhutarinaa, jotka kaikki tapahtuvat samassa amerikkalaisessa pikkukylässä halloween iltana. Noidat, murhaajat, alienit ja pahat henget nousevat pelottelemaan kylän asukkaita.

*VUOKRAA TÄSTÄ / 4€.

Drag me to hell

Hyi, tämä on niin pelottava elokuva! Christine on töissä pankissa ja hän on kiinnostunut avoinna olevasta apulaisjohtajan paikasta. Christinen asiakkaaksi tulee iäkäs rouva Ganush, joka pyytää asuntolainalleen maksuaikaa. Christine päättää hylätä hakemuksen, jotta hän olisi lähempänä apulaisjohtajan paikkaa. Rouva Ganush langettaa Christinen päälle kirouksen ja häntä alkaa vainoamaan kauhea demoni nimeltään Lamia. Olen kirjoittanut elokuvasta erikseen vanhassa Kauhukeskiviikko postaus-sarjassa ja elokuvasta voit lukea lisää tästä.

*VUOKRAA TÄSTÄ / 3€.

Scream 4

Halloween ei olisi mitään ilman vanhaa kunnon ghostfacea eli Screamia! Scream elokuvat ovat ihan klassikoita ja itse pidän erityisesti tästä viimeisestä Scream-sarjan osasta. Tässä on kaikki ensimmäisestä elokuvasta tutut näyttelijät, joten elokuvassa on jotain nostalgista. Sydney saapuu kotikaupunkiinsa kirjansa lanseraaus kiertueelle ja yllätys, yllätys kammottava sarjamurhaaja iskee jälleen kaupunkiin.

*VUOKRAA TÄSTÄ / 4€.

Flatliners

Tämä elokuva on uusintaversio vuonna 1990 ilmestyneelle Flatliners elokuvalle. Viisi lääkäriopiskelijaa pysäyttävät sydämensä kokeakseen miltä kuolemanjälkeinen elämä tuntuu. Kokeilujen lomassa ystäväporukkaa alkavat seuraamaan haamut menneisyydestä, jotka eivät ole palanneet hyvässä tarkoituksessa. Tykkäsin tästä elokuvasta hirveästi – suosittelen!

*VUOKRAA TÄSTÄ / 5€.

The Conjuring elokuvat

Tykkään ihan hirveästi Kirottu -elokuvasarjasta. Elokuvasarja perustuu löyhästi tositapahtumiin. Elokuvasarjassa Ed ja Lorraine Warren tutkivat yliluonnollisia ilmiöitä ja saavat tutkimuspyyntöjä eri perheiltä. Jokainen elokuva keskittyy omaan tarinaansa ja elokuvasarjaan kuuluvat myös Annabelle -elokuvat. Kirottu 2 -elokuvassa nähty Valak nunnademoni on saanut myös oman elokuvansa ”Nunna”, mutta siitä en tykännyt ollenkaan. Kirottu 1-2 sekä Annabelle -elokuvat ovat sitten taas minun ehdottomia suosikkejani. Pidä elokuvamaraton ja katso kaikki The Conjuring elokuvasarjan elokuvat putkeen – lupaan, että et nuku ensi yönä 😀

*KIROTTU 1 – VUOKRAA TÄSTÄ 4€.

*KIROTTU 2 – VUOKRAA TÄSTÄ 5€.

*ANNABELLE – VUOKRAA TÄSTÄ 4€.

*ANNABELLE 2 – VUOKRAA TÄSTÄ 5€.

*Annabelle 3 ilmestyi kesällä ja se on toistaiseksi ainoastaan ostettavissa 17€ hintaan. Toivottavasti se tulee pian vuokralle, sillä niin odotan, että pääsen näkemään sen. Nunna -elokuva oli mun mielestä aika fail, mutta jos haluat senkin katsoa, niin sen voi vuokrata *tästä 5€ hintaan.

Mikä on sinun lemppari kauhuelokuva? Kaikki SF Anytimen kauhuelokuvat näet *tästä.

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en ole vuosikausiin kauhua uskaltanut katsoa 😀

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Oi kamala, olen ihan liian nössö näihin 😀

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kuten Mirakin tuossa kommentoi, niin joskus on jotain tullut katsottua, muttei enää vuosikausiin, jotenkin olen siirtynyt tästä genrestä pois, näköjään!

 4. villananna kirjoitti:

  Kauhu ei ole yhtään mun juttu, viimeisin katsomani leffa, joka oli vielä oikeasti hyväkin on ollut Nimetön. Espanjalainen elokuva. sen leffan jälkeen en ole juurikaan kauhua katsonut, tai olen katsonut Nunna mutta se oli aivan typerä.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.