Hae
Diiskuneiti

THE BODY SHOPIN JOULUSARJAT 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shopin *joulun kausisarjat ovat taas täällä ja tänä vuonna joulusarjan tuotteet kantavat nimiä: Festive Berry, Winter Jasmine ja Warm Vanilla. Kausisarjat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan ja tuotteita myydään yksittäispakkauksissa sekä tarjolla on myös kauniita lahjapakkauksia. Itselläni on aina tapana rientää The Body Shopin myymälään nuuskimaan uusia kausisarjoja ja uskon etten ole ainoa joka tekee tätä 😉

Joulusarjan tuotteet ovat varma hitti pukinkonttiin ja nyt yksittäispakatut tuotteet ovat -20% alennuksella 15.11.2020 asti. Myös joulusarjan lahjapakkauksista saa -10% alennuksen! Hyppää jouluostoksille *tästä! PS. kaikki joulusarjan tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteet on saatu testiin PR-toimistolta.

Kausisarjan tuotteisiin kuuluvat:

 • Suihkugeeli.
 • Huulikuorinta.
 • Vartalo-, huuli-, ja käsivoide.
 • Vartalojoqurtti.
 • Käsisaippua.
 • Kylpypommi.
 • Vartalokuorinta.
 • Lahjapakkaukset.

FESTIVE BERRY

Tämä sarja tuoksuu melko karpaloiselta ja makealta. Ehkä itsellesi jopa liian makealta, mutta uskon, että moni pitää tästä. Itselleni tulee tuoksusta mieleen jokin todella makea marjapuuro tai smoothie. Tuotesarja sisältää mm. karpalonsiemenöljyä ja voipuun voita. Kaikki Festive Berry -tuotesarjan tuotteet näet *tästä!.

WARM VANILLA

Vanillan tuoksuiset joulutuotteet ovat ainakin viime vuosina olleet mukana TBS:n joulusarjoissa. Myös TBS:n joulukalenterista on parina vuonna tullut vaniljan tuoksuista vartalovoidetta. Itse en ole juurikaan vaniljan ystävä (en tykkää edes vaniljajäätelöstä), mutta tämä on varmasti monelle sellainen tuttu ja lempeä tuoksu. Jos mietit jotain joulusarjan tuotetta lahjaksi, niin vanilja on ainakin sellainen varma tuoksu, mistä jokainen (paitsi minä) pitää. Tuotesarja sisältää mm. vaniljauutetta Madagaskarilta. Kaikki Warm Vanillan -kausisarjan tuotteet näet *tästä!.

WINTER JASMINE

Winter Jasmine on näistä uuden kausisarjan tuoksuista mun lemppari. Tuoksu on kukkainen, mutta ihanan raikas, eikä yhtään liian makea. Minulle oli yllätys, ettei tuoksu ole yhtään jouluinen, vaikka ulkonäkö kertoo muuta, mutta silti tästä tuli lempparini. Winter Jasmine tuotteet sisältävät mm. jasmiiniuutetta, voipuun voita ja seesaminsiemenöljyä. Kaikki Winter Jasmine -kausisarjan tuotteet näet *tästä!.

Mikä näistä tuoksuista kiinnostaa sinua eniten? Kaikki joulun kausisarjat näet *tästä ja joulukuuhun on enää pari viikkoa aikaa, joten muista myös katsastaa The Body Shopin ihanat joulukalenterit *tästä 🙂

 

LUE MYÖS:

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020

EDULLISET KOSMETIIKKAKALENTERIT 2020

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2020

5 kommenttia

 1. Elina/ MINI-blogi kirjoitti:

  Warm Vanilla ja Festive Berry kuulostaa molemmat hyviltä 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Olen aina tykännyt BS:n vanilla tuoksuista ja muista tuotteista, joissa on vanillaa.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kuulostaisivat jälleen niiiiin herkullisilta!

 4. hannamariav kirjoitti:

  Kyllä toi Festive Berry kuulostaa parhaalle! Seuraavan kerran kun kävelen ohi niin käytävä nuuskuttamassa 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.