Hae
Diiskuneiti

KAUNEUS-, JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen viime vuosina esitellyt täällä blogissa aina vuoden parhaat kauneus & lifestyle -joulukalenterit aikuisille. Artikkelit ovat olleet joka vuosi niin suosittuja, että tämä aihe saa jatkoa myös tänäkin vuonna. Olen tässä syksyn mittaan ottanut yhteyttä eri yrityksiin ja selvittänyt millaisia aikuisille tarkoitettuja joulukalenterita on tulossa myyntiin tänä vuonna. Kaikki tässä artikkelissa olevat joulukalenterit ovat tilattavissa suomalaisista verkkokaupoista ja olen lisännyt kalenterin oheen aina hintatiedot, sekä mistä kalentereita voi ostaa ja koska. Muistakaa tilata joulukalenterit ajoissa, ne tuntuvat joka vuosi loppuvan kesken ?

BATH & BODY

Bath & Body sisältää ihania tuotteita kylpyyn ja suihkuun. Jos rakastat kylpemistä ja saunomista, voisi tämä kalenteri olla sinulle täydellinen. Kalenterista tulee 24 tuotetta ja osa niistä on matkakokoisia. Kalenterin hinta on edullinen ja puteloita voi säästää mukaan esim. reissuille.

Hinta: 23,50€.

Saatavuus: Heti! Lyko.fi – osta *tästä!

Kuva: Lyko.fi

PUKKA – TEEJOULUKALENTERI

Pukka-sarjan teet ovat aivan ihania! Joulukalenteri sisältää 24 erilaista luomuteepussia. Jokaiselle päivälle on siis oma maku. Joulukuun aamut on ihana aloittaa kuumalla kupilla herkullista teetä. Pukka-sarjan teet sisältävät myös erilaisia terveysvaikutuksia, joten voi olla, että 24. päivä saatat olla kaupan päälle pirteä ja hyvinvoiva 😉

Hinta: 13,50€.

Saatavuus: Tulossa – Ruohonjuuri verkkokauppa ja myymälät.

Kuva: Pukka.

Lakrids by Bülow – LAKRITSIKALENTERI

Tänä vuonna on myynnissä jo klassikoksi muodostunut Lakrids by Bülow -joulukalenteri. Kaikki lakritsit ovat gluteenittomia ja joulukalenteri sisältää 309 gramman edestä lakritsia ja suklaata sisältäviä namupaloja.

Hinta: 39,00€.

Saatavuus: Heti! Domdom -verkkokauppa – osta tästä!

Kuva: Lakrids by Bülow.

DERMOSIL – HOLLY JOLLY JOULUKALENTERI

Dermosil tuo myös tänä vuonna myyntiin oman joulukalenterinsa, joka kantaa nimeä Holy Jolly. Kalenteri sisältää pelkästään Dermosilin tuotteita. Kalenteria on valmistettu vain rajoitettu erä ja hinta on mukavan edullinen: 42,50€. Kalenteri sisältää kaikkea kivaa ihonhoidosta, meikkeihin ja tarvikkeisiin. Mukana on myös minikokoisia tuotteita vartalolle ja hiuksille. Kalenterista löytyy mm. Skin Solutions, Sensitive ja Nature -sarjan tuotteita ja kalenteri onkin mainio tapa tutustua Dermosilin tuotteisiin. Ostin pari vuotta sitten Dermosilin joulukalenterin äidilleni ja hän tykkäsi siitä kovasti. Dermosilin tuotteet ovat laadukkaita, mutta silti edullisia.

Hinta: 42,50€.

Saatavuus: Heti! Osta tästä – dermosil.fi

Kuva: Dermoshop.

KICKS – KAKSI ERILAISTA JOULUKALENTERIA

KICKS joulukalenteri sai viime vuonna hirmuisen suosion ja tänä vuonna Kicks tuo myyntiin kaksi erilaista joulukalenteria: KICKS Christmas Calendar sekä 24 Days Of Beauty – Beauty Advent calendar! Näitä joulukalentereita myy ainoastaan KICKS myymälät ja verkkokaupat. Olen tehnyt kalentereista oman postauksen, jossa paljastan mm. molempien kalenterin sisällön – postauksen pääset lukemaan *tästä!

KICKS JOULUKALENTERI 1

Edullisemman joulukalenterin nimi on KICKS Christmas Calendar ja se sisältää ainoastaan KICKS Beauty -tuotelinjan tuotteita. Mukana on mm. meikkejä, ihonhoitotuotteita, tuotteita hiuksille ja erilaisia tarvikkeita sekä välineitä.

Hinta: 44,90€.

Saatavuus: Heti! KICKS myymälät ja verkkokauppa – *osta tästä!

Kuva: Marsaana Communications.

KICKS JOULUKALENTERI 2

Tänä vuonna KICKS tuo myyntiin myös toisen kalenterin, joka sisältää vain heidän valikoimissaan myytäviä tuotemerkkejä. Keväällä KICKS toi myyntiin ihanan vegaanisen Budgie hiustenhoitosarjan, johon olen ihan rakastunut. Tämä joulukalenteri tulee sisältämään Budgien tuotteita ja lisää Budgiesta voit lukea tästä vanhemmasta postauksestani. Lisäksi kalenterista löytyy tuoteita KICKS Beautyn-, MONSUN-, Skin Treatin tuotemerkeiltä.

Hinta: 69,90€.

Saatavuus: Heti! KICKS myymälät ja verkkokauppa – *osta tästä!

Kuva: Marsaana Communications.

Kurkkaa molempien kalenterien sisällöt tästä!

YANKEE CANDLE – KAKSI ERILAISTA JOULUKALENTERIA

Yankee Candle tuo tänä vuonna myyntiin kaksi erilaista kynttiläkalenteria. Kalenterit ovat nyt ennakkotilattavissa ja näiden suhteen kannattaa olla nopea, sillä kuulemani mukaan näitä riittää vain pieni erä Suomen markkinoille ja Suomessa näitä myy Sisustuskauppa.com sekä heidän liikkeensä Forumissa, Helsingissä. Minulla oli viime vuonna Yankee Candlen tuikkukalenteri ja tykkäsin siitä ihan hirveästi. Oli ihanaa sytyttää joulun tuoksuinen tuikku heti aamusta palamaan. Töihinkin lähtö tuntui kivemmalta. Loput tuikusta poltin aina illalla. Kaikki tuikut tuli poltettua aattoon mennessä eli yhtään tuikkua ei jäänyt mihinkään pyörimään.

YANKEE CANDLE JOULUKALENTERI 1

Edullisemmassa kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää 8 erilaista tuoksua. Jokainen tuoksu tulee kalenterista kolme kertaa. Lisäksi mukana on tuikkukippo. Tuoksuina mukana on mm. cinnamon stick, christmas cookie, snowflake cookie ja christmas magic.

Hinta: 56,50€.

Saatavuus: Heti – Lyko.fi – osta *tästä!

Kuva: Yankee Candle.

YANKEE CANDLE JOULUKALENTERI 2

Kalliimmassa kalenterissa on 24 luukkua ja niistä 12 sisältää votiivikynttilän! Tuoksutuikkuja kalenterista löytyy yhteensä kuusi erilaista ja niistä jokaista tulee kaksi kappaletta. Kalenterin mukana tulee myös kaunis jouluinen kippo kynttilöille. Tuoksuina mukana on mm. winter wonderland, frosty gingerbread, after sledding, evergreen mist, candleit cabin, pomegranate gin fizz.

Hinta: 65,90€.

Saatavuus: Heti – Lyko.fi – osta *tästä!

Kuva: Yankee Candle.

LUMENE

Lumenen joulukalenteri oli viime vuonna yksi suosituimmista joulukalenterista ja se myytiin loppuun todella nopeasti. Lumenen kalenterissa on yhteensä 24 luukkua joista 16 niistä sisältää tuotteita ihonhoitoon ja loput 8 tuotetta ovat meikkejä.

Hinta: 89,90€.

Saatavuus: Heti *KICKS -verkkokauppa.

Kuva: Lumene.

ESSENCE – KAKSI ERILAISTA JOULUKALENTERIA

Ihana essence tuo tänä vuonna myyntiin kaksi erilaista joulukalenteria. Essencen joulukalenterit ovat olleet joka vuosi hirmuisen suosittuja, koska ne ovat niin edullisia. Essencen joulukalentereista on ollut joka vuosi pula, sillä ne myydään loppuun välittömästi. Essencen joulukalenteita myy LYKO:n ja Tokmannin verkkokauppa sekä niitä on tulossa myös myyntiin ainakin Citymarketteyhin.

ESSENCE JOULUKALENTERI 1

Essencen joulukalenterissa on 24 luukkua ja kalenteri sisältää mm. meikkejä, kynsilakkoja, voiteita, tarvikkeita ja suihkutuotteita. Itselläni oli viime vuonna essencen joulukalenteri ja sen sisällön pääset kurkkaamaan tästä. Joulukalenteri on todella edullinen verrattuna kilpailijoiden kalentereihin ja sen vuoksi se onkin varmaan aina loppuunmyyty. Jos tämä kalenteri kiinnostaa, niin se kannattaa laittaa ennakkotilaukseen heti tästä! Itselleni olenkin tämän jo ostanut syyskuussa, etten jää ilman, heh.

SPOILER ALERT: tästä pääset kurkkaamaan mitä kaikkea tämän vuoden joulukalenteri sisältää.

Hinta: 29,90€.

Saatavuus: Tokmannin verkkokauppa – osta *tästä!

Kuva: Essence.

ESSENCE JOULUKALENTERI DIY – TEE OMA KALENTERISI

Jos et malta odottaa mitä luukuista tulee, niin nyt voit rakentaa oman joulukalenterisi. Saat laatikollisen essencen tuotteita, sekä jouluisia pusseja ja tarroja. Saat itse laittaa tuotteet pusseihin siinä järjestyksessä kuin haluat. Mun mielestä tämä on mahtava lahja-idea ja aion itse ostaa tämän pikkusiskolleni. On sitten ihana viedä hänelle korillinen söpöjä pussukoita, joista paljastuu päivittäin essencen tuotteita. Tämä kalenteri on myynnissä ainoastaan Lykon verkkokaupassa ja muihin liikkeisiin sitä ei ole tulossa myyntiin. Eli jos tämä kiinnostaa, niin se kannattaa laittaa tilaukseen heti *tästä! Ostin itse näitä kaksi ja molemmat menee lahjaksi.

SPOILER ALERT: tästä pääset kurkkaamaan mitä kaikkea tämän vuoden joulukalenteri sisältää.

Hinta: 24,50€.

Saatavuus: Tuote on loppuunmyyty, mutta kannattaa käydä kurkkimassa, jos tuotetta on tullut lisää: Lyko.fi – klikkaa kalenteriin *tästä!

EDULLISET TEEJOULUKALENTERIT

Ruohonjuurelle tulee myyntiin kaksi edukasta teejoulukalenteria. English Tea Shopin joulukalenteripaketti sisältää 14 erilaista tee makua ja hinta on vain 4,99€. Sonnentorin adventtikalenteri-teepakkaus sisältää 24 erilaista luomuteepussia ja sen hinnaksi jää 6,95€. Molemmat ovat niin edullisia, että nämä on helppo ostaa esim. myös lahjaksi. Itse ainakin aion ostaa tälläisen siskolleni, joka rakastaa teetä!

Hinta: 4,99-6,95€.

Saatavuus: Tulossa – Ruohonjuuri verkkokauppa ja myymälät.

Kuva: Ruohonjuuri.

KYNSILAKKAKALENTERI

Essie on varmaan yksi maailman suosituimmista kynsilakkamerkeistä. Kaikissa Essien kynsilakoissa on todella kestävä koostumus ja lakkoja löytyy monissa ihanissa sävyissä. Essien kynsilakkapurkeissa on iso leveä sivellin, joten kynsilakan levittäminen on helppoa. Lakat eivät sisällä myrkkyjä kuten. formaldehydia, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. Itse rakastan kynsilakkoja ja niitä löytyykin iso purkillinen meikkipöydältäni. Tämä kynsilakka -joulukalenteri kiinnostaa ainakin itseäni todella kovasti, sillä Essien kynsilakat ovat tosi laadukkaita. Kalenteri sisältää 8 täysikokoista kynsilakkaa, 6 kynsitarviketta ja 10 mini kynsilakkaa.

Hinta: 84,90€.

Saatavuus: Heti! Lyko.fi – osta *tästä!

Kuva: Lyko.

THE BODY SHOP – KOLME JOULUKALENTERIA

Mulla on ollut kolmena edellisenä vuonna The Body Shopin joulukalenteri ja olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen heidän joulukalentereihin. TBS:n joulukalenterit sisältävät erilaisia shampoita, meikkejä, voiteita, kasvovesiä, meikinpoistoaineita, saippuoita, meikkivälineitä, tuoksuja, huulivoiteita ja kynsilakkoja. Kalenterien mukana tulee myös kausituotteita, jotka eivät muuten ole ympärivuotisessa myynnissä.

The Body Shopilla on tänä vuonna myynnissä kolme erilaista joulukalenteria ja olen kirjoittanut niistä erillisen postauksen, jonka pääset lukemaan *tästä!

Hinta: 79-149€.

Saatavuus: Heti – The Body Shop myymälät & *verkkokauppa.

KAKSI suklaakalenteriA vegaaneille

Ruohonjuuri tuo myös tänä vuonna kaksi erilaista suklaakalenteria vegaaneille. Ensimmäinen kalentereista on suositun Superfudgion suklaakalenteri ja sen hinta tulee olemaan 5,95€. Toisena vegaanisena suklaakalenterina myyntiin tulee Moo Free -kalenteri hintaan 7,99€

Hinta: 5.95-7,99€.

Saatavuus: Tulossa – Ruohonjuuri verkkokauppa ja myymälät.

Kuva: Ruohonjuuri.


Aiotko sinä hemmotella itseäsi tänä vuonna ja ostaa oman joulukalenterin? Päivitän listaa jatkuvasti sitä mukaan, kun saan lisätietoa tämän vuoden kalentereista 🙂

 

LUE MYÖS:

ESITTELYSSÄ: ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2019

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2019

VAIKUTA JA AUTA: OSALLISTU JOULUPUU-KERÄYKSEEN

VIISI SYYTÄ: MIKSI KANNATTAA HANKKIA TEKOKUUSI

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä, tässä tuli muutamia uusia juttuja itsellenikin 🙂

 2. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

  innostuin jo tuosta essien kynsilakka kalenterista meidän 5 vuotiaalle, mutta no ehkä ei sittenkään ihan vielä 😀 Moo Free suklaakalenteri on meidän perheessä tuttu lasten maitoallergian takia ja on muuten hyvää suklaata!

  http://sangynalla.blogspot.fi

 3. villananna kirjoitti:

  Kivoja kalentereita. Jokaiselle jotakin 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mari kirjoitti:

  Joulukalenteri on joka vuosi ihan ehdoton hankinta ja ihanaa kun valikoimaa on nykyään niin paljon :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *