Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: UUDET BUDGIEN VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET

*Sisältää mainoslinkkejä

*BUDGIE on uusi täysin vegaaninen hiustenhoidon brändi Ruotsista. Kaikki Budgien tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa. Budgien tavoitteena on tarjota edullisia, mutta laadukkaita hiustenhoitotuotteita. Sain PR-näytteinä (kiitos Marsaana) muutamia Budgien tuotteita ja olen tykännyt niistä hirveästi. Viime viikonloppuna vietimme äidin ja pikkusiskon kanssa saunailtaa ja pistin heidätkin kokeilemaan Budgien tuotteita ja äitini kysyi heti seuraavana päivänä, että mistä niitä saa ostaa 😀

The Shimmer Mist

Olen tätä tuotetta hehkuttanut jo aiemmin Instagramissa, sillä olen rakastunut tähän aivan totaalisesti. Tämä on siis hoitava kimallesuihke, jolla viimeistellään kampaus. Itse olen räiskinyt tätä ihan auki oleviin hiuksiinkin. Suihke sisältää riisiöljyä, joka hoitaa ja silottaa hiusta ja kirsikkana kakun päällä suihke tuo glitteriä hiuksiin. Tämä on ehdoton tuote varsinkin kesään, sillä auringon valossa hiukset kimmeltää ja kiiltää kauniisti. Glitter ei ole liian överi eli mitään ysäriluvun suihkuglitteriä tämä ei ole.

Koko: 150 ml.

Hinta: 14,90€.

Käyttö: päivittäin! Sopii kaikille hiusväreille. Suihketta ei kannata laittaa liikaa, sillä muuten se rasvoittaa hiuksia – pari  suihkausta 20 cm päästä riittää.

Osta: Tuotetta myy tällä hetkellä ainoastaan Kickisin myymälät ja verkkokauppa. Tilaa tuote suoraan kotiin *täältä!

The Twinflower Oil

Tätä hiusöljyä voi käyttää tehohoitona kuiviin hiuksiin tai sen voi jättää yöksi hiuksiin ja huuhdella vasta aamulla. The twinflower oil suojaa hiuksia katkeilemiselta ja itselleni tämä on ollut todella hyvä tuote. Mulla on melkein aina hiukset ponnarilla tai nutturalla ja tuntuu, että sen vuoksi hiukseni ovat katkeilleet. Olen nyt yrittänyt opetella pitämään hiuksia enemmän auki ja olen huomannut, että tämä öljy on oikeasti silottanut hiuksia ja tehnyt niistä elävämmän näköiset. Tuote sisältää argan-, risiini- ja auringonkukkaöljyä.

Koko: 50 ml.

Hinta: 14,90€.

Käyttö: päivittäin! Sopii kaikille hiustyypeille. Tuotetta tarvitsee laittaa vain pari tippaa, sillä muuten hiuksista voi tulla liian raskaat ja öljyisen oloiset eli pari tippaa riittää.

Osta: Tuotetta myy tällä hetkellä ainoastaan Kickisin myymälät ja verkkokauppa. Tilaa tuote suoraan kotiin *täältä!

The Moisture Boost

Tämän tehohoidon voi levittää hiuksiin jo ennen pesua, joka toimii itselleni paremmin kuin hyvin, sillä en ikinä jaksa odottaa hoitoaineiden vaikutusaikaa suihkussa. Yritän suihkussa säästellä vettä, joten joudun sammuttamaan aina hoitoaineen vaikutusajaksi suihkun ja sitten palelen ja kärsin sen 3-5 minuuttia. No tämä tehohoito on ihan huippu, koska sen saa laittaa hiuksiin vaikuttamaan jo ennen suihkua – eikä haittaa vaikka sen laittaa likaisiin hiuksiin. Tämä on tarkoitettu erityisesti hiuksille, jotka ovat rankasti vaurioituneet. Tehohoito sisältää riisi- ja risiiniöljyä sekä sheavoita ja ne antavat hiuksille lisähoitoa, voimaa sekä kiiltoa.

Koko: 125 ml.

Hinta: 14,90€.

Käyttö: viikottain! Tehohoidon voi levittää hiuksiin ennen suihkua tai vasta hiustenpesun jälkeen – ihan mikä sinulle toimii parhaiten ja älä pelästy nimittäin tämä tehoaine on väriltään pinkkiä, mutta se ei värjää hiuksia.

Osta: Tuotetta myy tällä hetkellä ainoastaan Kickisin myymälät ja verkkokauppa. Tilaa tuote suoraan kotiin *täältä!

The Apple Cider Scrub

Omenasiideriä hiuksiin? Kyllä luit oikein. Tämä hiusten kuorinta-aine poistaa hiuksista hiuslakan, hiuspuuterin yms. muiden muotoilutuotteiden jäämiä. Pelkkä shampoo ei riitä puhdistamaan muotoiluaineita hiuksista ja hiukset olisi sen vuoksi hyvä ”kuoria” viikottain. Myös hiuspohja ja itse hiukset tarvitsevat välillä detoxia. Kuorinta-aine poistaa kaiken töhnän sekä lian ja hiukset saavat ihan uuden elämän. Tuotetta saa käyttää vain kerran viikossa shampoo pesun sijasta.
PS. tämä on tällä hetkellä Budgien myydyin tuote!
Koko: 125 ml.

Hinta: 14,90€.

Käyttö: kerran viikossa! Vaahdota kuorinta-ainetta märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan.

Osta: Tuotetta myy tällä hetkellä ainoastaan Kickisin myymälät ja verkkokauppa. Tilaa tuote suoraan kotiin *täältä!

The Mini Multitasking Dry Shampoo

En tulisi toimeen ilman kuivashampoita ja olenkin niiden suurkuluttaja. En jaksa, enkä halua pestä hiuksiani kuin max. 3 kertaa viikossa ja kuivashampoo pitää hiukset freshin ja kuohkean näköisinä. Tässä kuivashampoosssa on ihanan raikas tuoksu, eikä sellainen kaamea, jota laittaessa täytyy pidättää hengitystä 😀 Mä olen käyttänyt jo tämän loppuun (yllätys) ja voisin ehdottomasti ostaa tätä lisää, en löytänyt tästä mitään moitittavaa – toimiva perus tuote.

PS. tummatukkaiset: tämä tuote saattaa jättää puuterimaisia läikkiä tummiin hiuksiin eli suosittelen tätä sen takia ainoastaan blondeille.

Koko: 100 ml.

Hinta: 6,90€.

Käyttö: päivittäin! Suihkauta kuivashampoota aina silloin kun haluat freshimmät ja tuuheammat hiukset.

Osta: Tuotetta myy tällä hetkellä ainoastaan Kickisin myymälät ja verkkokauppa. Tilaa tuote suoraan kotiin *täältä!

Ihanaa, kun Budgien tuotteita saa nyt myös Suomesta. Tällä hetkellä Budgieta myy ainoastaan *Kicks ja *tästä näet Budgien koko valikoiman. Oletko jo kokeillut Budgien tuotteita? 🙂

8 kommenttia

 1. Sorakukka kirjoitti:

  Isot pisteet siitä että olet suoraan kertonut mitä tuotteet maksavat ja kuinka usein käytät niitä. ? Saa vähän enemmän tuntumaa tuotteesta ja testaajasta.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂
   Mielestäni on outoa, kun blogeissa monesti vain kerrotaan tuotteesta ilman, että sitä on edes kokeiltu. Samat asiat voi lukea purkin kyljestä. Itse testailen aina tuotteita muutaman viikon ajan, ennen kuin voin niistä kirjoittaa ja huonoista tuotteista en kirjoita laisinkaan 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Mielenkiintoisia tuotteita vaikka itselleni eivät tuttuja olekaan.
  Plussaa siitä, että ovat vegaaneja ja minusta on myös kiinnostavaa, että
  ovat Ruotsista. Tyylikkäät pakkaukset – voisin hyvin kokeilla näitä.
  Tuli mieleen, että oma rairuohoni on ihan surkea verrattuna sinun rairuohoon.
  Onhan tässä vielä aikaa, että kasvaa 🙂
  http://styleheaven-marjorie@blogspot.com

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä kasvatin tuon oman rairuohoni jo aikoja sitten, sen takia on noin tuuhea. On pitänyt sitä leikelläkin, kun tiput hyppii pitkin pöytiä ruohon kasvaessa 😀 Suosittelen kyllä lämpimästi Budgien tuotteita, ne yllättivät minut todella positiivisesti, sillä välillä luonnonkosmetiikka ja vegaanituotteet eivät ole ihan parhaimmasta päästä 😀

 3. Mari kirjoitti:

  Nää vaikuttaa tosi kivoilta ja pakkauksetkin miellyttää mun silmää. Olisi kiva kokeilla 🙂

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Mielenkiintoinen sarja ja iso plussa tuotesarjan edullisille hinnoille.
  Täytyy myöntää, että svenskit osaavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.