Hae
Diiskuneiti

SÄRKÄNNIEMEN KARMIVA KARNEVAALI

*Huvipuistoliput saatu.

Tasan viikko sitten olin aivan täpinöissäni matkaamassa Onnibussin kyydissä Tampereelle, nimittäin määränpäänä oli Särkänniemen Karmiva Karnevaali. Rakastan halloweeniä ja kaikkia kauhujuttuja, joten olin odottanut tätä reissua erittäin kovasti. En saanut bussimatkalla edes unta, kun odotin vaan innoissani iltaa 🙂

KARMIVA KARNEVAALI  –  MYÖS AIKUISILLE

Särkänniemen Karmivaa Karnevaalia vietetään 14.-23.10.2021. Koko tapahtuma järjestetään ulkona Särkänniemen huvipuistoalueella, joten sinne kannattaa pukeutua lämpimästi ja sadevarjo kannattaa pakata mukaan laukkuun. Karmivan Karnevaalin sisäänpääsy kustantaa 15,90€ ja huvilaitteiden kera 35€. Alueella on kahviloita ja ravintoloita ja parissa paikkaa myös A-oikeudet. Karmiva Karnevaali on täydellinen paikka viettää aikaa ystävän kanssa tai lähteä vaikka treffeille. Lasit kuohuvaa Circus Hysteriassa pellejen keskellä saa kyllä varmasti sydämmen tykyttämään 😀

 • Iso upeasti koristeltu karnevaalialue.
 • Zombie Zone K-15.
 • Circus Hysteria K-15.
 • Tulishow.
 • Tanssiesityksiä.
 • Karnevaaliparaati.
 • Burleskia.
 • Ennustaja.
 • Trick or Treat maksullinen kierros.

HELLOU SATEINEN TAMPERE

Treffasin Tampereella ystäväni ja ennen Särkänniemeen lähtöä vietiin matkatavarat hotelliin. Yövyttiin Sokos Hotel Villassa joka oli tosi ihana paikka – siitä kerron sitten lisää toisessa postauksessa. Haluttiin mennä Särkänniemeen hämärässä, jotta nähtäisiin huvipuiston valot pimeällä. Harmiksemme juuri lähtiessä alkoi sataa kaatamalla vettä, joten hypättiin Yangon kyytiin. Onneksi oltiin varauduttu sadetakkien ja kumpparien kera vaikka aluksi tuntui, ettei niistäkään mitään hyötyä ole, kun vettä piiskasi joka suunnasta. Olin Särkkiksessa viimeksi joku 4-vuotta sitten ja silloinkin Tampereella satoi kaatamalla, mikä tuuri 😀

Kun saavuimme huvipuiston alueelle näky oli fantastinen – juuri sellainen kuin kaikissa elokuvissa karnevaalit karuselleineen esitetään. Liehuvia viirejä, lyhtyjä, koristeita, valoja ja vaikka mitä. Olin jo pelkästä näystä aivan huumassa ja innoissani. Meidän onneksemme sade loppui kokonaan, kun istuiduimme ensimmäisen laitteen kyytiin. En ole ollut aikoihin huvilaitteissa, joten aika mukavasti otti vatsanpohjasta ja kiljumiselta en välttynyt 😀

JUOKSE – ZOMBIT TULEE

Zombialue oli K15 ja se oli oikeasti aika kuumottava. Zombit vaeltelivat huvipuistolaitteiden ympärillä ja ne saattoivat yhtä-äkkiä lähteä juoksemaan peräänkin. Kuumottavin hetki oli, kun odotimme Troikassa, että laite lähtee käyntiin ja meitä tuijotti aidan välistä zombi erittäin intensiivisesti useiden minuuttien ajan. Kävellessä alueella myös yksi zombie lähti juoksemaan mua kohti ja siinä joutui kyllä mukavasti pakokauhun valtaan. Zombit oli meikattu tosi karmiviksi ja alueella soi sellainen painostava kauhumusiikki.

CIRCUS HYSTERIA JA KLOVNIT

Mulle pellet ovat aina olleet pelottavia ja pelkään niitä oikeasti. Circus Hysterian alueella oli hienoja kauhuesityksiä ja klovnit kävelivät siellä ympäriinsä pelottelemassa. Yhdessä kohtaa juttelin alueen työntekijän kanssa ja joku koputti mua olkapäähän – no klovinihan se oli ja päästin niin jäätävän rääkäisyn, että särkkiksen työntekijäkin repesi nauruun. Klovneja kuvatessa joku ihme kauhu-otus tarttui mua nilkasta ja taas kiljuin kuin pikku lapsi. Klovnit olivat meikattu tosi hyvin ja he osasivat kyllä näytellä huikean pelottavasti.

KARNEVAALIALUE JA UPEAT VALOT

Oli todella mahtava elämys nähdä huvipuiston valot hämärässä ja tunnelma oli todella maaginen. Alueella oli hauska kuvauspiste, jossa sai ottaa kuvia ja paikalla oli esiintyjiä ja viihdyttäjiä. Karamelli-karuselli näytti niin upealta pimeässä loistavine valoineen ja tietenkin mun oli päästävä karusellihepan kyytiin. En muista koska olisin nauranut, kiljunut ja ollut niin adrealiinipäissäni, kuin Karmivassa Karnevaalissa. Kokemus oli todella mahtava myös näin aikuisen näkökulmasta ja meillä oli ystäväni kanssa todella kivaa. Oltiin somistauduttu kauhupannoilla ja kuvia tuli otettua ihan älyttömästi. Ensi vuonna haluan ehdottomasti viedä 15-vuotiaan pikkusiskoni karnevaaleihin, uskon, että hän tykkäisi varmasti myös tästä tapahtumasta todella paljon.

Karmiville Karnevaaleille ehtii vielä tänä viikonloppuna. Menkää, ette varmasti pety – tuollaista tunnelmaa tulee harvemmin missään koettua ja varmasti muistan tuon illan ikuisesti. Tein Instagramin puolelle tapahtumasta Reels-videon, jossa näkyy myös hirvittävät zombit ja kauhupellet. Liput karnevaaleille voi ostaa *tästä.

Miltä tapahtuma kuulostaa, uskaltaisitko mennä? 😉

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

RESEPTI: PUMPKIN SPICE MAUSTESEOS

HALLOWEEN-SUKLAAMUFFINSSIT PUMPKIN SPICE KUORRUTTEELLA

RESEPTI: HELPPO JA NÄYTTÄVÄ HALLOWEEN-BOOLI

 

 

 

 

 

 

5 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Komean näköistä siellä. Tänä vuonna ei menty edes Lintsin Iik Weekeille. Ne oli kuulemma kans aika upeet.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Kuulostaa siltä ettei oo mua varten 😀 Ootko käyny lintsin IIK-weekillä? Kumpi on karmivampi, lintsi vai särkänniemi? 😉

  Hyvää viikonloppua!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Jane / Yhtä kuin blogi kirjoitti:

  Ihanan näköistä!! On joka vuosi pitänyt mennä, mutta aina sattuu jotain ettei ehdikään 😀

 4. hannamaria kirjoitti:

  Näin näitä fiiliksiä useemmasta eri stoorista ja vaikutti kyllä kivalta!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.